Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (159)
Raspunsuri - Pagina 14
piggy spune:
Laura cumva gradinita Iannis? acolo o sa mearga si Ilinca cerd ca sapt asta, imediat ce ii ies analizele![]()
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008),
23+
si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com
Reallaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piggy Laura cumva gradinita Iannis? acolo o sa mearga si Ilinca cerd ca sapt asta, imediat ce ii ies analizele Piggy mama de Ilinca (15.06.2008), 23+ si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com |
Wow, Piggy, super, ce ma bucur! Vor fi colegi. ma bucur! noi vrem sa incepem sapt asta, grabim analizele!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca, 19 aprilie 2010
piggy spune:
ma bucur ca e aia...ma gandeam eu ca am cautat mult pana am gasit una cu copii putini si preturi bune 
nu v-a zis ca mai vine o fetitza? ca erau numai baietei cand am fost noi ![]()
mi-a placut mult si mie, eu o sa o las pana la 2 la inceput cateva luni ca tot sunt eu p-acasa...apoi mai vedem ![]()
yupiii
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008),
25+
si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com
mi_bebelina spune:
Laurita ce ma bucur pentru voi ca ati gasit gradi. Wow, ce potrivire cu Piggy......acomodare usoara le doresc piticilor, iar voua mamicilor cat mai putin stres in privinta asta....n-am sa uit cat de dezamagita era Alish in primele zile de gradi iar apoi numai cuvinte de lauda avea.Sigur se vor obisnui si ei.
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
mi_bebelina spune:
Adriana, frumos zice sotul tau lega de cati copii sa fie invitati la aniversare. Ei bine, noi cati ani avem, atatea petreceri facem. Prima va fi joi, chiar de ziua Deliutzei cu prietenii si ai lor copii, iar sambata sau duminica vor veni socrii, parintii mei, cumnatii si copiii lor. Hai ca si la anu' merg 3 petreceri, dar de la 4 in sus...afecteaza rau bugetul
...dar noi sa fim sanatosi ca le facem pe toate.
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui mi_bebelina Luminel, ma bucur tare mult pentru reusita la prima firma...eu sunt mai dusa un pic, ma gandeam ca vor sa renegociati salariul sau mai stiu eu ce conditii....nu stiu, dar asa gandesc eu ....pun raul inainte ca sa nu ma ia prin surprindere. Bine ca n-a fost vorba de asta. Cat despre fumatori, lasa-i in plata lor. Ce faci pana la urma cu Cris? Desiree, jos palaria fata draga! Si sper sa nu-ti para rau ca ai acceptat! Eu sunt patita cu cumnata mea, a stat la noi 9 luni timp in care toata lumea stia unde sunt, ce fac, ce mi-am cumparat, macar o data n-a dat cu un aspirator, niciodata nu a facut mancare ca zicea ca ii place cea facuta de mine...iar eu stateam si bucataream si ei i se facea aproape zilnic pofta de cartofi prajiti, pizza si alte cele. Ba mi-a mai si virusat calculatorul sau ma punea sa ii raspund la mess lu' barbata-su cand eu ma chinuiam sa-mi scriu lucrarea de licenta. Pana cand m-am saturat si i-am dat ultimatum sotului sa-i gaseasca chirie...Mda, nu stiu ce m-a facut sa scriu astea aici, dar mi-am amintit si m-am enervat, imi cer scuze. Inca o data sper sa nu ti se intample asa sau sa ai mai mult tupeu decat mine(eu niciodata nu am avut curajul sa-i zic nimic, probabil aici am gresit) si sa pui piciorul in prag cand vezi ca lucrurile o iau razna. Si da fetelor, e sigur acum, plec la Bran pe 28-29-30 mai. De-abia astept. Deliutza Broscutza Deliutza micutza |
LUMI, multumesc.
Mi bebelina, tocmai de asta le stabilesc din start reguli! Si daca sunt pregatiti sa le respecte si sa ne respecte pe noi si casa noastra suficient cat sa stranga si sa curete dupa EI nu dupa noi (exact aceeasi regula pe care am avut-o cand Chelsea era copil si statea cu noi, pe care, din pacate nu a respectat-o niciodata) pot sta aici pana la sfarsitul lui August! daca nu, imi pare rau, dar vor trebui sa-si gaseasca altundeva de locuit! Daddy a spus aseara sa le spun azi ca eu imi rezerv dreptul de a le controla camera si daca nu e la fel de ordonata si curata ca si restul casei, au zburat, fara avertizari! Ca el nu ma vrea frustrata si sa ne certam din cauza lor. Fiica sau nu, daddy zice ca pana una alta el nu vrea ca lor sa le fie bine cu pretul relatiei noastre. Ca el nu e pregatit sa renunte la relatia noastra sau la linistea casei noastre nici macar ptr. fiica-sa. Am putea sa le dam noi banii de chirie, dar nu vrem sa creada ca in fiecare luna pot fugi la noi dupa bani de chirie, asa ca preferam sa ii lasam sa stea aici absolut fara nici o cheltuiala din partea lor, nu chirie, nu bani de mancare, nu e nevoie, pana la sfarsitul lu August sa isi stranga banii si sa-si plateasca ei chiria. Pe de alta parte vreau din tot sufletul me ca Victoria sa stie ca se poate baza pe noi 100% cand creste, sa stie ca in noi are pe cineva care va fi acolo ptr. ea la orice ora din zi sau noapte, si Chelsea merita la fel, ca si ea e a lui daddy, la fel ca si Victoria. E tare trist ce face maica-sa, ea are nevoie de ajutor si maica-sa ar face bine sa priceapa ca Joe nu mai e dora "Joe", e tatal copilului lui Chelsea.
Dar eu de fapt cred ca ea si noul prieten nu o vor pe Chelsea acolo cu ei si stiind ca ea nu ar merge sa stea acolo fara Joe, i-a spus ca de fapt Joe nu e binevenit acolo, ca cica prietenu' nu il accepta pe Joe, cand de fapt prietenul nici macar nu era acolo cand maica-sa a spus ca Chelsea poate sta dar Joe nu, deci a fost decizia ei, nu a lui. (Se intelege ce vreau sa zic?)_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
aldaesme spune:
Si al meu tot asa ar zice Adriana dar are si el o nevasta...si una serioasa
. M-a intrebat inainte sa fac lista de ce noi totdeauna invitam asa multi si i-am facut lista i-am pus-o in fata si l-am rugat sa scoata ppl de pe lista...Mi-a zis ca mai are de adaugat, asa ca...Nu se poate si gata. La noi nu vin aia care sunt in vacanta pe alte continente acum, insa inclusiv parintii mei vin.
Buburuza cea mai usoara se face daca ai un vas termorezistent in forma de semisfera, deci un bol care poate intra la cuptor, chiar daca ar avea o portiune plata pentru stabilitate. Faci un blat in asa ceva si un cupcake sau un muffin mic care sa fie capul buburuzei. Le umplii cu crema, Le ungi cu crema rosie si...neagra? sa zicem mov inchis, ceva cu mure?
Daca stau bine sa ma gandesc, poti face un diplomat intr-un bol tapetat cu blat sau piscoturi si un muffin. Intorci bolul pe o tava si ramai cu semisfera diplomat, asezi langa ea muffinul ungi cu crema rosie si neagra si gata buburuza.
Hai mai cartofii aia nu sunt mare treaba, noi ne faceam de mici cand erau bunicii la padure si ramaneam acasa asta era cel mai usor lucru sa ni-l facem de mancare, capra era in curte (pt lapte), ardeii in solar, cartofii in pamant...Uau nu va e dor de mancare din aia facuta complect din chetsii poraspat scoase din pamant, culese, mulse? am si uitat d ecati ani de zile nu am mai mancat asa ceva. acu eventual ceapa si morcovi...dar cartofii...da' capra de muls??
pupici
esme
elenuca spune:
Alysh, cred ca asta e spectacolul de pe net, mie mi-a placut pana la un punct, exact cand a inceput si Liz sa dea semne de enervare si plictiseala.Spectacolul e condimentat cu de toate, clovni, iluzionism, dresura de camile, cai , caini, lei tigri, acrobatii.Sunt si cele trei trupe care canta iar atmosfera e destul de animata. Cam dupa o ora si 40-50 de minute trupa Animal X canta vreo 3 cantece, gen rock, destul de enervante si fara ritm, in timp ce niste acrobati isi fac numarul pe scena, cam asta a fost "momentul x" ca sa zic asa si pentru noi, era mai mult zgomot decat muzica, Liz vroia pe scena sa sara sa danseze, nu ne mai intelegeam cu ea si am plecat. Dar pana atunci a fost ok, chiar ne-a placut. Totusi, poate sunt eu exagerata dar 45 de roni de persoana e cam multisor, nu stiu cati parinti isi permit sa-si duca copii la circ la scorul asta, de altfel se vedea asta in numarul mare de locuri ramase neocupate...
Alysh spune:
| citat din mesajul lui elenuca Alysh, cred ca asta e spectacolul de pe net, mie mi-a placut pana la un punct, exact cand a inceput si Liz sa dea semne de enervare si plictiseala.Spectacolul e condimentat cu de toate, clovni, iluzionism, dresura de camile, cai , caini, lei tigri, acrobatii.Sunt si cele trei trupe care canta iar atmosfera e destul de animata. Cam dupa o ora si 40-50 de minute trupa Animal X canta vreo 3 cantece, gen rock, destul de enervante si fara ritm, in timp ce niste acrobati isi fac numarul pe scena, cam asta a fost "momentul x" ca sa zic asa si pentru noi, era mai mult zgomot decat muzica, Liz vroia pe scena sa sara sa danseze, nu ne mai intelegeam cu ea si am plecat. Dar pana atunci a fost ok, chiar ne-a placut. Totusi, poate sunt eu exagerata dar 45 de roni de persoana e cam multisor, nu stiu cati parinti isi permit sa-si duca copii la circ la scorul asta, de altfel se vedea asta in numarul mare de locuri ramase neocupate... Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008 |
Saru'mana de info, asa e, cam mult 45 de ron, daca n-ar fi fost cu atat iluzionism si muzica, mergeam sigur...asa, tre sa stabilim ce facem. as fi mers la teatru de papusi dar le vine lunar la cresa, deci nu prea mai merita. Ma tot gandesc la un program....

ALI, mami de Vlady si
35+ cu
Luca
Danicris spune:
Lori, multumim frumos pentru aprecieri. 
Andrada, saru’mana, esti foarte draguta. Bafta, sa-ti iasa tortul asa cum iti doresti, abia asteptam pozele. 
Elenuca, ce program frumos ati avut ieri, bravo. 
Alysh, multumim. 
Lumi, felicitari pentru job, sa fie intr-un ceas bun. 
Mi_bebelina, uraaaaaaaaaaa, pleci pana la urma, ma bucur pentru tine. 
Laurita, ma bucur ca te-ai linistit in privinta lui Mircea. Sa dea Dumnezeu sa-i placa si sa se acomodeze repede. 
Piggy, acomodare rapida si Ilincai la gradi. Cum te mai simti ? Ce face bebelina ? 
Seara buna, fetelor, ne mai "auzim" maine.
http://www.cordcenter.ro/gallery/image/913.html
http://www.cordcenter.ro/gallery/image/915.html
Dani, mami
de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Lizuca 29 Mai 2008