Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (159)
Raspunsuri - Pagina 13
Adriana_78 spune:
Asa ANdrada, bravo! daca iti iese tortul in forma de fluture, dau si eu comanda la tine
- ca eu nu ma bag la asemenea experimente
Dani, nu e o regula scrisa undeva anume
- fiecare invita cati copii doreste - are insa o logica - eu am observat ca atunci cand sunt multi copii la un loc e o harmalaie de nedescris, toti alearga in toate partile, nu prea se bucura de compania celuilalt - cred ca pt. un copilas de 2 ani doi tovarasi de joaca sunt perfecti
Luni e sarbatoare legala - Rusaliile (a doua zi de Rusalii de fapt)
Sanatate Juliei si Victoriei! sa invinga febra!
elenuca spune:
Andrada, hai nu mai fii suparata su soacra si incearca sa nu-i mai povestesti mamei supararile tale, oricum nu rezolvi nimic dar o amarasti si pe biata mama. Ignora si mergi mai departe, nu lasa sa te afecteze prostile astea, e mai bine asa crede-ma.Daca simti nevoia sa vorbesti scrie-ne noua,
. Ma bucur ca te-a binedispus puiul, vezi, exact ce-ti spuneam... pentru el nu merita sa te superi, ramai surazatoare si vesela si da-le la spate. Hai ca poti !
Ylary, o sa fii de senzatie, abia astept pozele, o sa se descurce tati, sunt convinsa !
Lyly, of mami, dintr-una in alta...sa speram ca nu e varcela si ca trece starea asta.
puiul bolnavior. Ti-am urmat sfatul si o sa o iau la 16:30, ai avut dreptate , e prea mult pana la 19. Sa speram ca o sa doarma la pranz eu oricum sunt in stand by cu telefonul dupa mine sa ma duc sa o iau daca ma suna...![]()
Luminel, mi-ai facut pofta cu eclerele alea meseriase, ce bine aratau.... Am vazut un pui vorbaret si dansaret, tare scumpa e, carliontata talentata !
Desiree, imi pare rau de noptile voastre, cum mai sunteti? Si Liz are momente cand se trezeste noaptea si cauta ceva < unde e?, unde am pus, mami unde e?> Si daca nu ghicesc ce cauta, am pus-o ca se trezeste si plange...
Alysh, Aelita, dragele de voi, nu aveti somn? Hai ca vi-l trimit pe Mos Ene, se pare ca s-a intepenit la noi si nu mai vrea sa plece, mi-e un somn fetelor, as dormi non stop, nu-s ce am...
Mi_bebelina, du-te nu mai sta pe ganduri, o sa-ti incarci bateriile si incearca sa nu te gandesti prea mult acasa. Ce bine ca se descurca tati, tati al nostru e cam smecher, se fofileaza mereu, nu i-a dat niciodata sa manance, nu i-a facut baie singur niciodata, iar in parc nu stiu daca a fost cu ea doar el cu ea de 3 ori, nu cred. Spune ca i-e frica ca e imprevizibila si ca eu ma descurc mai bine, bla bla... e smecher si se sustrage de la responsabilitati, e adevarat ca ne ajuta mult prin casa si ne iubeste mult, dar mi-as dori sa-l vad mai activ, intelegeti ce spun?
Laura, cum te mai descurci cu Mirci si Ilinca, te ajuta cineva? Cum mai e Mirciulica s-a obisnuit cu noul membru al familiei? A, am vazut pozele, Mircea e un frumos, pe zi ce trece e tot mai chipes, iar Ilinca, nu mai zic.
Nu te ingrijora cu kg, o sa le dai jos, usor usor.
Simona, uf ce m-am suparat cu terenul ala, fir-ar sa fie ce dobitoci...
Esme, sper ca glumesti cu aparatul ala auditiv, chiar asa de rau ai fost? Cat despre torturi, nu mai zic nimic, da’ nimic si stii de ce? Pentru ca imi ploua in guraaaaaa !
!! Si mi-am notat reteta si de cartofii aia taranesti-unguresti, mama ce delicios suna. Sa speram ca o sa vina vremea buna , e asa capricioasa perioada asta, cand vant, cand ploaie, cand frig cand soare...
Danicris, am vazut rasfateii tai, par sa se iubeasca tare mult, bravo mami !
Luni sunt Rusaliile si cica e liber, asa ca ne-am hotarat si plecam sa vizitam bunicii la tara, speram sa avem vreme buna si sa reusim sa o tinem pe Liz in scaunul de masina, mai nou avem probleme serioase cu scaunul buclucas care are o mie de pioneze infipte in el si inteapa ca naiba... cum se aseaza Liz in ele urla ca din gura de sarpe... Stiu ca mai erau fete care se plangeau, astept sugestii ca nu stiu , pe cuvant, ce sa mai inventez.
Ieri am fost la Teatrul de papusi- i-a placut tare mult, a rezistat pana aproape de final, dar cand a zis <gata , pecam acasa>, a trebuit sa ne executam ca ea era deja pe culuar isi facea loc spre iesire... Iar de la 18 am fost la circ, tare misto a fost, desi cam scumput mi s-a parut,( 45 ron de persoana) dupa o ora si ceva am luat-o cu forta de pe una din scene unde vroia sa danseze si sa cante...Nu ne mai intelegeam cu ea asa ca am plecat, oricum in 10-15 min se termina. A fost o zi plina, plina, dar ce bine ne-am simtit, cu Lizuca redevenim copii si noi, e asa de bine !
aldaesme spune:
Noi avem din cand in cand treburi cu scaunul ala de masina dar cum il folosim zilnic cate un ceas...mergem mai departe. Acum in spate langa scaun e legat un balon umflat cu o fata desenata pe el, mai are un papuc (da' e innebunita dupa pauci, nu sa ii poarte neaparat, sa le scoata sireturile, sa le desfaca scaiul sa el puna la loc), o suzeta, o sticla mica de plastic cu pietricele si frunze uscate in ea, un carnetel si cateva creioane cerate. Si de cum se plictiseste de o activitate trecem la cealalta...
Elenuca privesc din perspectiva omului care se afla la PRIMA infectie in ureche si a mai fost si dubla. Neavand cu ce sa o compar decat cu faptul ca eu aud bine (pre abine ar zice gurile rele) si ca acu' pun lumea sa imi repete chestii...zic ca a fost rau...Da' cum ziceam si asa am colaborat cu astai de fac aparate..merg sa le cer pe datorie ![]()
plec la masa,
esme
Victoria_mami spune:
Multumim de urari. Azi noapte Victoria ardea ca o soba!!! Cred ca avea 39-40, dar credeti ca m-a lasat sa-i iau temp.? NUUUU! I-am dat Advil la 12 si acum e ok, desi ne-am trezit de la 6am.
Am gasit si tricicleta, cu bat de impins. Am cumparat-o ieri.
Si ca sa fie treaba treaba, ieri a venit fata lui daddy cu prietenul (i-am invitat la cina) si a zis ca au fost sa vb. cu maica-sa daca pot sa stea cu ea pana strang bani de chirie in alta parte decat stau acum. Raspunsul de la cretina de maica-sa (fata de amandoi!!!) "Tu poti sa stai, Joe nu!" Asa ca o sa-i lasam sa stea aici, m-a intrebat pe mine ce ar crede daddy. A zis ca pe mine nu ma intreaba, ca stie eu ce parere am, nici nu are rost sa ma mai intrebe; eu ma bucur mult, mult ca ea stie ca poate conta pe mine, ca stie ca o ajut. Asa ca... o sa vina sa stea aici. Dar am vb. cu daddy aseara, el a zis ca daca eu ii primesc sa vina, daca eu zic nu, el accepta ce zic eu. Acu', doar n-o sa-i las in strada, DAR tre sa vina deseara sa vorbim si sa le spun care sunt regulile! Si sunt putine si simple: sa curete dupa ei, sa fie liniste cat doarme Victoria si sa stranga bani, ca pot sta pana aici numai pana in August. Au 3 luni sa puna deoparte vreo $1500, deci nu f mare efort, dar asta inseamna ca tre sa renunte la filme la cinema de 2-3 ori/saptamana si la iesiri la restaurante.
Nu ma mai lasa Victoria, mai pove mai tarziu.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
jozsaerika spune:
am facut eu tortul fluturas in we (am aniversat mai repede ziua de nastere cu ai mei la tzara) si ce bine mi-ar fi prins sfatul tau esme ...no io prostuta l-am taiat pe din doua de prima data apoi l-am umplut cu crema si l-am ornat asa ca o parte era un pic mai cas asa
...da' o fost super bun si de efect
.Eu am facut un pandispan cu portocale si o crema inspirata de la tine (ei da' o fost musai sa o modific dupa kestii ce am gasit io de cumparat) : 250 frisca lichida, 500 gr crema de branza nesarata + zahar pudra +esenta vanilie finesse (dr Oetker- un pic de chimicale
)+ intaritor frisca + un pic de gelatina (imi era frica sa nu se intareasca) si am pus asa: blat +un start de capsuni taiate in 2+ crema +blat+ crema + ornamente (viermisori colorati
)
asa ca faceti cu incredere ca este chiar simplu ![]()
daca mai ai un pic de timp spune-ne si de un tort buburuza cum s-ar putea face 
Erika
Alysh spune:
Elenuca, da-mi si mie niste detalii despre circ, te rog. Imi doresc demult sa-l duc si pe Vlady. Nu prea au fost spectacole iar acum pe net apare unul singur co o gramada de reprezentatii de iluzionism. La ala ati fost? Ma gandeam ca pe Vlad in afara de animale, nu stiu daca l-ar interesa si altceva....Mai sunt si alte spectacole decat cel de pe net?
si mersi.
Dani, ai niste copii f reusiti! Vladuc e frumos foc iar Andra e o printesa frumoasa si delicata!
ALI, mami de Vlady si
35+ cu
Luca
Luminel spune:
Salutare! 
insomniacele
Aelita si Alysh...de-as putea sa va trimit cate o portie de somn de la mine...hai, ca mai aveti putin!
Mi_bebelina, bafta sa ajungi la Bran la curs...ti-ar prinde bine...
Simona, ce magari astia cu terenul!!! la casa au facut schimbari? tin pumnii pentru program!
Laura, tu arati oricum bine, nu te stresa!
ce ati mai facut cu cresa? n-ati gasit loc?
Adriana, interesanta regula cu cu aniversarea si invitatii...si chiar logica.
mai, 8 mi se pare devreme de cand stau acasa si mai ales duminica...cand munceam ma trezeam la 6:30-7.
Esme, mi-am notat si eu reteta de cartofi
suna delicioasa.saru'mana!
Dani, sa-ti traiasca rasfatzeii! ce dulci sunt!
ma bucur ca se inteleg bine, macar nu esti stresata ca ar fi gelos Vladuc.
Sa dea D-zeu sa ti se implneasca visul cu casuta, mai devreme sau mai tarziu!
Elenuca, ce zi plina si interesanta ati avut ieri!!! bravo voua!
Desiree, sanatate Victoriei! sa nu-i revina febra! sa stapaneasca sanatoasa tricicleta! si tie felicitari pentru cum gestionezi relatia cu fata vitrega! jos palaria in fata ta! sper sa nu te dezamageasca...
Multumiri tuturor pentru viozionare si complimente
"Discutiunile" au decurs bine azi, la prima firma...puteam incepe si de azi dar mi-au mai acordat o saptamana sa-mi inchid situatia la fosta firma si cu gradi...deci marti (ca luni e liber) intru in campul muncii.
Apoi am fost si la "fumatori"...dupa ce m-au tinut 3 ore acolo "in probe", de ma usturau gatul si ochii, fara sa vorbim nimic de bani, a ramas ca ma suna azi-maine...le-am zis ca sunt nefumatoare si as vrea un loc mai ferit de fum si au fost chiar contrariati ca ridic o asemenea obiectie...oricum, clar n-as rezista acolo...pas
O saptamana buna tuturor!
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
mi_bebelina spune:
Luminel, ma bucur tare mult pentru reusita la prima firma...eu sunt mai dusa un pic, ma gandeam ca vor sa renegociati salariul sau mai stiu eu ce conditii....nu stiu, dar asa gandesc eu ....pun raul inainte ca sa nu ma ia prin surprindere. Bine ca n-a fost vorba de asta. Cat despre fumatori, lasa-i in plata lor. Ce faci pana la urma cu Cris?
Desiree, jos palaria fata draga! Si sper sa nu-ti para rau ca ai acceptat! Eu sunt patita cu cumnata mea, a stat la noi 9 luni timp in care toata lumea stia unde sunt, ce fac, ce mi-am cumparat, macar o data n-a dat cu un aspirator, niciodata nu a facut mancare ca zicea ca ii place cea facuta de mine...iar eu stateam si bucataream si ei i se facea aproape zilnic pofta de cartofi prajiti, pizza si alte cele. Ba mi-a mai si virusat calculatorul sau ma punea sa ii raspund la mess lu' barbata-su cand eu ma chinuiam sa-mi scriu lucrarea de licenta. Pana cand m-am saturat si i-am dat ultimatum sotului sa-i gaseasca chirie...Mda, nu stiu ce m-a facut sa scriu astea aici, dar mi-am amintit si m-am enervat, imi cer scuze. Inca o data sper sa nu ti se intample asa sau sa ai mai mult tupeu decat mine(eu niciodata nu am avut curajul sa-i zic nimic, probabil aici am gresit) si sa pui piciorul in prag cand vezi ca lucrurile o iau razna.
Si da fetelor, e sigur acum, plec la Bran pe 28-29-30 mai. De-abia astept.
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Reallaura spune:
Veste buna:
Am gasit gradi pt mirci. E una particulara, pe langa Riviera, Muncii, adica in drumullui B spre sv. Cum iese exudatul il ducem o sapt la program redus, apoi pana la 17:00. Sunt 5 copii in grupa deocamdata, capacitatea maxima de 8 locuri la gr mica.Imi convine ca incidenta microbilor e mai mica si nu ii primeste bolnaviori!
Ah, asa mi s-a luat o piatra de pe inima...sper sa se acomodeze si el!
Danicris ce frumoase poze, ce copii scumpi! I-am aratat lui Mirci si i-am dat exemplu pe Vladuc, ca are o surioara mica si o iubeste, nu o bate.
Lorich, Elenuca ms si voua de vizionare 
Adriana simpatic sotul tau cu nr de musafiri in functie de varsta!
Desiree ma bucur ca biata fiica vitrega are macar la tine intelegere si suport!
Joszaerika, Andrada sa vedem si noi poze cu fluturasii!
Daca de gustat nu se poate
Lumi nasol cu fumatul. C\e ma uimeste ipocrizia asta, de ce se prefaceau uimiti ca te feresti de fum, parca subiectul ar fi de azi de ieri! Sper sa ai conditii civilizate la munca!
Cred ca am pierdut niste poze de Simonix. Ma duc sa caut, desi poate vbiti de ultimele ei poze...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca, 19 aprilie 2010