Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (159)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Simonacip, dar in contractul de vanzare-cumparare nu este trecuta si suprafata terenului? Mai ce nesimtiti, numai sa ia banii stiu.....

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Mi_bebelina, inca nu sunt actele cu suprafetele pentru ca nefiind inca finalizate casele nu s-au facut cadastrele. Contractul l-am facut pe suprafata lotului 210, din care aproximativ 110 amprenta casei, restul fiind impartit in curtea din spatele casei si 2 locuri de parcare din fata casei...Deci mie oricum mi-era greu sa estimez dc imi dadea o suprafata anume...eu doar vizual ma pot orienta si cind n-au aratat gardul initial am zis ca e ok, dar acum....asta e, nu prea mai avem ce face decat sa ne obisnuim cu gindul...

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Mi_bebelina, inca nu sunt actele cu suprafetele pentru ca nefiind inca finalizate casele nu s-au facut cadastrele. Contractul l-am facut pe suprafata lotului 210, din care aproximativ 110 amprenta casei, restul fiind impartit in curtea din spatele casei si 2 locuri de parcare din fata casei...Deci mie oricum mi-era greu sa estimez dc imi dadea o suprafata anume...eu doar vizual ma pot orienta si cind n-au aratat gardul initial am zis ca e ok, dar acum....asta e, nu prea mai avem ce face decat sa ne obisnuim cu gindul...

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Sa te mai increzi in cuvantul oamenilor.....niste magari!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata scumpele !

Alysh multam de

As vrea sa urez si eu la multi ani copilasilor care s-au sarbatorit in weekend, le doresc multa sanatate si o viata minunata, la multi ani Tudor, Gogoasa Teodora , Mircea, Stefan Bogdan si La multi ani fericiti Alexia Nicole pentru azi!

Am vazut poze superbe, copilasi buni de papat, nu alta, am scapat pozele Cristianei si Robertelului dar l-am vazut pe Mirci si Ilinca - a-do-ra-bili!! si o Sara Scortisoara care s-a facut mare si frumoasa foc!

Robert a descoperit muffinii pufosi cu cioco si faina integrala, ii papa de zici ca-i soricel; ad ca Simonix ne-a trimis vremea urata de Belgia la noi, sunt 10-11 grade, ce mai..temperatura de iarna..brrrrr....

Sanatate multa puisorilor bolnavei!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dim si de la noi!

Da ce vreme... sper sa se indrepte pana in weekend cand vrem sa mergem la munte; luni e liber, deci e un weekend prelungit

I-am admirat si eu pe Sara Scortisoara si pe puiutii Laurei - f frumos tortul Laura, ma bucur ca v-ati simtit bine si cred ca s-au simtit bine copilasii.

Sotul imi spune ca trebuie invitati la ziua de nastere atatia copii cati ani implinesti - la 2 ani, 2 musafiri, la 3 , 3 copilasi si asa mai departe -- eu insa nu prea reusesc sa ma tin de regula asta -- cu Lara sunt in tratative acum, ca vrea sa invite toata gradinita

Luminel, mi-ai facut pofat de eclere - sunt favoritele mele
La tine 8 dim e devreme? cum te-ai fi descurcat cu jobul?

Noi suntem matinale, de la 6:30 trezite

Ylari, faina ideea cu carnavalul - iti doresc sa te simti bine! si sigur se va descurca sotul cu Eva

Ce nasol cu terenul Simona!
Macar sa corespunda restul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

La multi ani sarbatoritilor de weekend, sanatate, fericire si o viata minunata!
La multi ani Tudor, Teodora , Mircea, Stefan Bogdan
La multi ani fericiti Alexia Nicole pentru azi!

Dificil dupa o saptamana de sezut acasa sa te reintorci la munca. Eu inca am auzul unei babe surde, zic ca tre' sa caut un aparat auditiv.

De joi a fost si al meu liber asa ca am avut un fel de minivacanta in trei, pacat ca a fost vremea dezastruoasa. Am fost in parcuri, la bazin, am invartit nisipul ala din curte de nu se poate. Am comandat leagane si casuta pentru in curte. Noi am optata pentru una de lemn din x motive. Mai tre' sa cumparam un topogan si cred ca e suficient pentru vara asta...Vara viitoare poate ii extindem cu un turnulet la leagane, vedem noi...mai e vreme. Acu' evident speram sa vin astea pana cel tarziu vineri sa le putem asambla si sa fie utilizabile duminica...asta in cazul in care va fi si vreme buna, altfel vom sta inauntru ca sardelele .

Dupa lupte seculare cu interiorul meu am decis ce torturi voi face...ca continut, inca forma nu au...dar e si aia pe vine. Copiilor le fac tort cu capsuni (ca e sezon) si crema de iaurt cu iasomie. Adultilor le fac cu zmeura si crema cu mascarpone, frisca si minuntalul whisky. Am facut in zilele astea libere cupcakes cu banane si mirodenii si am vrut sa le fac crema de branza deasupra...insa branza ioc, magazine inchise asa ca le-am facut una de iaurt cu gelatina...m-a surpsins cat este de usoara si proaspata...numa buna pentru copii, evidentc a Lorelei a lins la crema pana am oprit-o ca nu se mai putea.

Am decis si ca anul asta nu facem bbq de ziua ei, ca nu ne putem baza pe vreme si ca daca e bbq nu mai avem timp si noi doi sa ne bucuram de petrecere, asa ca uscaturi si sandwichuri scrie pe ele.

Of Dani scuza-ma. Cartofii astia taranesco unguresti sau cum le-o fi zicand sunt asa. O ceapa taiata marunt, un ardei gras si rosu, taiat cubulete, unu' doi morcovi taiati rondele, cartofi, taiati rondele - toate curatate evident. Se pune ceapa la inmuiat intr-o lingura de ulei (varianta actuala e de masline) si o lingura de apa, se adauga ardeiul si morcovul si se lasa cu capac la foc mic-mijlociu pana se inmoaie si ele putin apoi se adauga cartofii si lapte cat sa ii cuprinda, se potriveste de sare, piper si se lasa la fiert, foc mijlociu. Reteta originala era cu boia de ardei si nu cu ardei si se mai punea salam, carnat sau sunca si faina...

O zi buna si sanatate maxima tuturor,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fete dragi.

Mi_bebelina, ma bucur ca ai ocazia sa evadezi, abia astept sa ne povestesti cum a fost daca mergi la cursul acela. Nu te mai stresa cu kg, mai ales ca tii dieta si esti consecventa, in curand vei arata asa cum iti doresti. Bafta !

Simonita, multumim de intrebare, se impaca bine rasfatzeii mei, Andra e toata ziua numa’ un zambet, cateodata chicoteste, a inceput sa gangureasca, iar Vladuc este foarte afectuos cu ea. Daca plange, o mangaie pe burtica, o pupa si ii da suzeta, iar ea este foarte incantata se uita la el si rade. Sunt foarte fericita, sper sa se iubeasca asa mereu. Offf, imi pare foarte rau de pacaleala cu suprafata curtii. Pai cum au facut asa ? Nu este corect, chiar nesimtire cum bine spui. Bafta, sa ti se aprobe decalarea de program.

Esme, saru’mana de reteta. Vai, ce frumos, abia astept sa vad cum arata curtea cu leagane si casuta. Ooof, asa mi-ar placea si mie o casuta, mereu ii spun sotului, numa’ ca acum nu e posibil. Va tin pumnii sa aveti vreme frumoasa si va imbratisez cu drag.

Adriana, habar nu aveam de regula asta privind aniversarile. Luni de ce este liber ?

Lori, iti trimit o imbratisare calda sa mai uiti de frigul de afara.

Am pus cateva poze aici : http://picasaweb.google.com/danicris28/RasfatzeiiLuMami#

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Lori, iti trimit o imbratisare calda sa mai uiti de frigul de afara.

Receptionat!

Tare frumosi sunt amandoi si ce mare pare Vladucu! Sa va traisca, sa va bucurati in feicare zi la maxim de ei!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Danicris sunt 2 frumosi!!!!!!! Imi place ca sunt asortati, amandoi la dungulite http://picasaweb.google.com/danicris28/RasfatzeiiLuMami#5471759888576779378 Ce frumos sa ai si fetita si baiat! Sa creasca mari si sanatosi ca de frumosi asta e clar ca sunt!!!!! Pot sa ti-i mananc? Mor de dragul lor!

Esme spune-mi si mie cum sa fac cu tortul meu. Am blatul taiat felii, umplu cu crema intre ele, il las la frigider si a doua zi sa il tai ca sa il fac forma de fluture???? sau sa il tai in forma pe care o vreau dupa care fiecare bucata sa o umplu cu crema separat?????? sper ca m-am facut inteleasa si sa nu razi de intrebarea mea dar..................chiar vreau sa imi iasa!

Va multumesc la toate pt sustinere (legat de poama mea acra)!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

Esme spune-mi si mie cum sa fac cu tortul meu. Am blatul taiat felii, umplu cu crema intre ele, il las la frigider si a doua zi sa il tai ca sa il fac forma de fluture???? sau sa il tai in forma pe care o vreau dupa care fiecare bucata sa o umplu cu crema separat?????? sper ca m-am facut inteleasa si sa nu razi de intrebarea mea dar..................chiar vreau sa imi iasa!

Daca ar fi dupa mine l-as umple, l-as nivela, l-as lasa la frigider si a doua zi as taia forma din el. De ce asa, vor fi la acelasi nivel toate bucatile. Atentie, cutitul cu care tai conturul sa fie bine ascutit.

Poti sa faci si invers, sa tai si apoi sa umplii si atunci tre' sa fi atenta la cat umplii sa nu ai diferenta de nivel, sau sa nivelezi cu crema exterioara.

pupic (io nu rad de chestii din astea, am trecut prin multe cand e vorba de patiserie stiu cum e)

Esme

Mergi la inceput