Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (159)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Neata scumpele, poftiti , sper sa nu se raceasca prea tare pana dimineata

Ma trezesc noaptea cu junghiuri, amorteli, dureri de nu mai stiu de mine. Il simt pe bebe f jos si parca atarna asa greu....ziua e altfel, chiar ma misc mult dar m-am facut mare, mare +18 kg......si inca 3 sapt de asteptare parca ar fi 3 ani, dar strang din dinti.

Dani, multam pt urarile frumoase si incurajari!

Laurita, intentionam ca dupa mesajul de pe forum sa va dau telefon de ziua lui Mirci...parca am fost tampa....eram la ai mei la Pipera si telefonul mi-a tot ramas jos, cand am ajuns la el era ora pranzului si n-am indraznit....si apoi spre seara am uitat....mii de scuze, mi-as fi dorit mult sa te/va aud.
Am vazut pozele, ai doi copii superbi

Ylari, wow, ce povesteti tu acolo, cu carnaval, distractii, abia astept sa te vad vampa....cred ca va fi bestial. Asteptam pozeeee

Lilly, sanatate multa Juliei....poate totusi nu e varicela, sa apara asa chiar la sf perioadei de incubatie?

Andrada, mersi! De ce te-a suparat soacra ta? Mai bine povesteste-ne noua decat mamei tale daca zici ca are pb cu tensiunea. Imi pare rau, oricum....

Va puuuuup, merg sa incerc sa mai dorm o leaca

ALI, mami de Vlady si 35+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Ha, ha, ha, nu sunt singurica, Aelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Sa cresteti mari !!!
- Stefan Bogdan,Alexia Nicole,-

26+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Ha, ha, ha, nu sunt singurica, Aelita

hehe la mine e ora 2.am vazut doua filme .

26+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata, fete dragi.

Lilly, multa sanatate Juliei, sa dea Dumnezeu sa fie o forma usoara daca va face varicela.

Andrada, imi pare rau de problemele cu ... poama acra.

Lumi, am vazut frumoasa ochioasa.

Desiree, sanatate Victoriei. Mai are febra ?

Alysh, curaj, vor trece repede cele 3 sptamani ramase. Nu te mai gandi la kg, important este sa fiti sanatosi.

Va doresc o saptamana minunata. Papaaaaaaaaaaaa ...

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

STEFAN BOGDAN ,ALEXIA NICOLE sa va faceti mari, sa fiti sanatosi si fericiti!

Laurita, foarte frumos tortul- masinuta! Sa-ti traisca cele doua minuni, sa fiti sanatosi si fericiti!

Ylari, de-abia astept sa ne povestesti cum a fost la carnival. Si eu as vrea sa merg vinerea viitoare la un curs la Bran, directoarea m-a sarit pe motiv ca am copil mic si nu as putea merge…..eu insa chiar as vrea o iesire numai pentru mine, mi-as incarca bateriile. Si sunt sigura ca sotul s-ar descurca cu Delia, tata a promis ca-l ajuta……mama a zis ca sigur se descurca ei, nici macar n-a zis ca va incerca sa stea ea cu Delia…offfffff……asta-i mama mea. Asa sunt tatii, nu se streseaza prea mult..insa sunt sigura ca va avea sotul tau grija de Eva. Si ca te va aprecia mai mult…..o sa fie cam ca la “Schimb de mame”, cand la sfarsit spune ca X a invatat sa o aprecieze mai mult pe sotia sa si a decis sa se implice mai mult in treburile casnice….bla-bla

Luminel, mare pofta mi-ai facut cu eclerele, dar sunt hotarata sa mai tin cateva zile dieta, iar la ziua fiica-mi clar imi voi face de cap. Pe urma…..iar dieta… Succes azi la discutiuni!

Lilly, cum mai e Julia cu febra? Ati scapat de varicela?Sanatate multa!

Elenuca, o zi tare frumoasa ai avut! Sa-ti fie de bine! Asa mi-as dori si eu….poate intr-un final o sa se intample..

Desiree, sa se joace cu placere Victoria cu jucariile pe care I le-ai cumparat. Poate totusi gasesti bici cu bat, e muuuuult mai practica decat cea simpla. Felicitari pentru nepotica! Ce bunicuta tanara o sa fii! Sanatate multa Victoriei si verisoarei!

Andrada, asa-s soacrele mai…..parca unele sunt facute sa fie poame acre. Eu inca nu am uitat cele 2 saptamani petrecute inainte de Pasti la socri. Si al meu voia sa mergem iar week-end-ul asta ca oricum luni e liber…..dar prefer un munte ceva. Vino si descarca-te aici, nu-I mai spune mamei tale toate rautatile…..tu uiti, ierti, dar dansa tot se gandeste si nici bine nu-si face.

Alysh, hai ca mai ai putin….incearca sa te odihnesti cat mai mult ca stii si tu ca apoi te astepata nopti de nesomn, colici, alaptat…..lasa ca se vor duce si kilogramele.

Danicris, buuuuuuuna tare e cafeluta ta…acum ma duc s-o beau. Te pup!

O zi minunata fetelor!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Sis, e dulce foc Ilinca si are niste ochi..cred ca ii vor ramine albastri totusi, nu verzi. Mi-e dor de voi
Andrada, of imi pare rau de cearta. Mai bine incerci s-o eviti pe soacra dc are un caracter dintr-asta... Pana la urma va intelege ca ea va avea de pierdut dc e nesuferita...ca nu veti mai trece pe la ea si prin urmare nu-si va vedea nici nepotul...Oricum, nu merita sa te consumi pt asta. Sa fiti voi sanatosi!
ALysh, oof, cred ca ti-e tare greu acum in perioada asta, dar hai ca mai ai putintel, trec repede...
Lilly, e sigur varicela? Ce mai face fata?
Danicris nu ne mai povestesti nimic despre cum se impaca copilasii tai?
Ylari, wow, va tineti de petrecere acolo. FFf bine! Sa vedem poze cu costumatia.
Eu sunt la serviciu...sper sa-mi ajunga azi adresa cu decalarea aprobata, sa plec mai repede. Ieri am fost la curte. Muncitorii ridica gardul in jurul caselor. Am ramas muta cind am vazut ce tare ne-au pacalit in ce priveste suprafata curtii. Delimitarea anterioara era cu totul alta, dar cica gardul ala d epanza era pus mai incolo ca a poata intra ei cu masinile mari cu materiale. Acuma....curtea reala e fff mica, e o nesimtire crunta. Toata lumea era contrariata din cauza asta... Sa nu-ti vina sa-ti iei campii?? Ofof
Ma oftic si de vremea asta nasoala...CUm sa nu raceasca copiii pe vintul asta?
Hai ca merg la trebi. Va pup pe toate, o saptamana usoara sa aveti!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

MI_bebelina, ce bine ca te tii de regim si esti consecventa. AM reinceput si eu de azi ca nu se mai poate, in weekend maninc ca sparta iar miscare nu mai fac deloc de cind cu serviciul...Sper sa pleci si tu la Bran, chiar c ati-ar prinde bine o escapada dintr-asta mica ...Se descurca sotul cu fata, cu siguranta!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele

In primul rand sanatate Juliei si Victoriei Imi pare rau de probleme. Intotdeauna e stresant. Mirci a avut niste bubite timp de vreo 2 sapt doar pe burtica, dar asa stresata am fost cu raceala sa nu ia fata ca le-am ignorat... daca va puteti inchipui asa ceva. Cred ca totusi aratau a iritatie...si atata vreme cat nu a facut febra si nimic am stat linistita

Luminel, Aelita, Andrada, Ali, Mi-bebelina ca multumesc de vizionare!si de complimente, imi creste sufletul, evident.
mi-bebelinace te invidiez cu dieta ta...eu abia mancam mai sanatos si ziua lui Mirci m-a dat peste cap.acum as mesteca incontinuu.. Ce misto ca poti pleca la Bran!
Ali lasa ca si eu la Ilinca am pus 15, am ramas cu 7, am 63 jumate.. Iar luna viitoare avem o nunta, nu stiu cu ce sa ma imbrac sa arat si eu cat de cat.ooof. LAsa ca ne auzim te sun cand am nitel timp ca mi-e f dor de tine
Sis deschide tel pls

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Laura, eu te invidiez cu kilogramele tale....cu 2 copii si cu o nastere de curand ai atat de putine kg....mie mi-e si rusine sa spun cate am. Dar merg mai departe, poate intr-o zi o sa scap de burta si de celulita si de tot.....

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput