Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (159)
Raspunsuri - Pagina 10
Lilly79 spune:
La multi ani!
Mircea
Teodora Maria
Tudor
Stefan Bogdan
Sa crestetei mari, sa fiti sanatosi, cuminti si sa aveti parte numai de bucurii
Scuzati de intariere pt copiii nascuti ieri
Laura ce tort frumos a avut Mirci.Ce frumusica e Ilinca.
elenuca ce ma bucur ca si Lizuca s-a acomodat la gradinita.E cam mult daca o lasi de la inceput pana la 19.Eu am lasat-o sapt trecuta pana la 4:30 si vineri am ajuns la 4:40 si Julia a simtit ca ar fi trebuit sa ma duc dupa ea si plangea.
Julia e cu febra 39 cu ceva de-aseara.I-a mai scazut, iar a revenit, si tot asa.Suspectam varicela si asteptam sa iasa bubitele.Asa ca, in loc sa profit de ultimele 2 saptamani ca s-a acomodat Julia la gradinita si sa mai rezolv cate ceva, va trebui sa stam amandoua acasa.
O duminica placuta.
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
Andrada79 spune:
La multi ani puiuti frumosi! Sa cresteti mari si sanatosi!
TUDOR, TEODORA MARIA, MIRCEA
STEFAN BOGDAN
Elenuca ce zi frumoasa ai avut! Chiar mi-ai facut pofta de citit o carte! Felicitari pt adaptarea la cresa!
Desiree ce bine ca e fetitza!! Stii ca Victoria va avea in felul asta si ea pe cineva fff apropiat! Felicitari! Moama ce de jucarii interesante ai luat tu acolo!
Alina vai ce printesa frumoasa ai tu acolo! Ce a crescut Sara...! O dulcica mica si frumoasa. Te pup si ai grija de tine!
Doloress ufff saracutu Patrick! Pupam de mii de ori manutza lui frumoasa si sa se faca bine cat mai repejor!
Alysh oauuu mai ai putin pana nasti! Legat de indemnizatie da e total aiurea, imi pare tare rau pt toate mamicile!
Simonacip Doamne ajuta sa reusesti cu decalarea programului la serviciu. Tinem pumnii stransi!
Ylari bravoooo! Bine ca ai gastit si masca! Abia astept sa vad poze cat despre tati sigur, sigur se va descurca!
Luminel eclereeeeeeeeee! Vreau reteta pleaseeee! Moama numai dulciuri as face intr-una. M-am molipsit rau de la Cleo si de la Esme!
Laura ce tort frumoooooossssssssss! Ideea cu numarul la masina mi-a placut fff mult! Vai ce scump e Mirci cum sufla in papadie, la fel facea si Tiberiu ca am avut curtea plina de papadii! Ce scumpa este Ilinca si ce frumos o imbraci! Esti o mama implinita cu asa copii frumosi! Bravo tie!
Lilly sanatate multa!
Eu am o stare fff nasoala. A fost soacramea ieri la noi si m-a suparat rau de data asta. Cel mai rau imi pare ca i-am spus mamei aseara pt ca simteam nevoie sa vorbesc cu cineva si saraca s-a enervat atat de rau ca a facut tensiune si nu a mai dormit toata noaptea. E numai vina mea! Uite cum ma framant ca prosta si ii fac rau si mamei pt cine....................! Ufffff sper sa imi treaca starea asta cat mai repede ca m-am suparat fff tare.Noroc cu puiul meu ca m-a invitat la joaca si m-am mai deconectat. Ma duc ca ma trage de picioare, vrea sa desenam!
YLARI spune:
Lily, of ce rau imi pare ca sunteti cu temperatura.... de ce banuiti varicela? au fost cazuri pe la gradi, sau de ce? luati antitermice?
Of... nu stiu, cred ca o sa se descurce cu Eva, dar am un sentiment ca o sa o cam lase sa faca ce o sa vrea ea, mai precis o sa-si vada de ale lui, ca de obicei...Azi m-a suparat rau...
Andrada of... te inteleg perfect!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Luminel spune:
Lilly, pup Julia bolnavioara...sanatate multa! de ce suspectati totusi varicela? ufff, tocmai acum cand "cazuse bolovanul"...
Andrada, e greu cu soacrele...rar gasesti una cu toti boii pe acasa, mai ales mame de baieti (scuze mamici de baietei!)...eu cand ma supara soacra-mea, ma descarc la fii-su'...pai daca are o asa mama, sa "sufere"...de ce sa-mi stresez eu familia mea...
Uite reteta www.gustos.ro/retete-culinare/dulciuri-diverse/ecler-sidy.html" target="_blank">asta de eclere am facut-o, dar cu crema de vanilie si glazura de cacao. Aici o mica parte din produsul final (bonus, cateva poze si filmulete proaspete)
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Victoria_mami spune:
Am vazut poze de Cristiana Mircea si Ilinca Mai, da' ce de copii super-frumosi la odiseea asta.
Laurita, papusa cu carucior si castelul ala de sarit in el i le luasem deja de vreo 2 sapt. Ieri i-am luat papusa cu scaunul de masina. Le cere intr-una si i-am spus ca sunt ptr. Sophie, si de atunci nici macar o singura data nu le-a mai cerut. mama pe ea de Printesa cuminte. A facut febra azi noapte, s-a trezit, a baut o sticla de suc azi-noapte, ea care nu se trezeste deloc sa ceara de baut. Nici nu a vrut apa, a vrut suc. I-am dat advil si macar a scazut febra. Sa vedem mai tarziu.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
YLARI spune:
Ah, Lumi ce ticaloshenie esti cu eclerele taleee.... Eu ma indop cu pepene galben acum din cauza ta
Desiree, chiar ca ce cuminte e Victoria. Si eu azi i-am zis Evei ca nu mergem la baietzei (erau niste copii in parc) ca noi n-avem jucarii si nu e frumos sa ne jucam mereu cu jucariile lor. Si a inteles mititica. Ma supar in schimb ca atunci cand iesim pe afara plange foarte rau la intoarcerea acasa... Azi o jumate de ora a bocit... Of de ce a facut temperatura? A fost mare? Tine-ne la curent.
Fetelor sa stiti ca eu va citesc in fiecare zi dar taaaare obosita sunt si nu pot sa postez de la servici...
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Lilly79 spune:
ylari a avut o fetita din grupa Juliei varicela acum 21 de zile.Deci ori a luat de la ea, ori de la alt copil, dar presupun ca va face si Julia pt ca altfel nu-mi explic febra de 39.1 care scade f greu dupa antitermic si alte simptome nu are.
desiree sanatate Victoriei.
O saptamana frumoasa.
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
Victoria_mami spune:
Lilly, multumesc la fel si Juliei.
Ylari, nu stiu de la ce face. De vreo 3 nopti face noaptea febra si ziua e ok... avem programare la pediatru dar JOI! programarea e facut de 2 luni ptr. constipatie; o sa vad ce zice si el daca tot asa va fi si joi. Daca e fara febra, tot intreb ce crede si ce e mai bun sa-i dau, desi cred ca o sa zica tot Advil pediatric, ca aici e cel mai bun. Culmea e ca am vb. cu sora-mea azi si a zis ca si nepoata-mea tot la fel face de cateva zile. Au luat virusul impreuna, Victoria in Canada, Andrada in Romania Asa-s verisoarele, se imbolnavesc impreuna.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui YLARI Ah, Lumi ce ticaloshenie esti cu eclerele taleee.... Eu ma indop cu pepene galben acum din cauza ta YLARI EVA mea ticker POZE |
sorry
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
aelita spune:
LAURA,cat de frumos e Mirci !!! are niste ochi ! seamana cu tine! si se vede ca e un nazdravan
iar Ilinca e printesa casei,mor de dragul ei ce pozitii are de somn ,ce mare si pletoasa e ! o frumusete !!
LILLY uf..varicela?
ANDRADA imi pare rau ca te-ai suparat din cauza soacrei,dar ai dreptate,alta data sa nu ii mai spui mamei,ca tu te descarci iar ea sufera apoi si mai tare ,mai bine sa nu stie certurile din jumatatea cealalata a familiei,e cel mai bine pt ei,nu se mai consuma si ramane si relatia aparent buna.
DESIREE pupici sa treaca febra repede !
26+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)