Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (159)
Raspunsuri - Pagina 9
Reallaura spune:
Buna scumpele
Adriana Merci mult de tel/mesaj. MIe imi zapacise B agenda, noroc ca mi-ai dat si mesaj ca te-am bagat in memorie acum! Am fost la socrii si mobilele ramasesera in rucsac, am uitat sa le scot
Alina _anto ms de mesaj. Am vazut pozele cu Sara, e minunata. Imi pare rau de tine ca ai probl de sanatate, dar bine c anu e nimic grav si sper sa rezolvati repede! Cu bb 2, la fel, va doresc mult succes!! Unde o dai la gradi? MA bucur ca veniti in Buc, poate ne vedem!
Aelita, DAnicris, Doloress, Ylari, Ms bb, Alysh, Luminel, Mihaser, Elenuca, Alina_Anto, Adriana, Desiree, Sis,mi-bebelina, INAIS va multumim tuturor f mult pentru urari!
Doloress ce dulci sunt PAtrick si iubita lui...vaaai, ce nazbatios de mic!
Noi am facut un party f mic, prietena lui de parc, un tort super, cu semnul de opel, va pun poze cand reusesc sa descarc.
Ali cu indemnizatia ce sa spun, bine ca nu e 600, dar tot va fi putin si mie imi pare ff rau. Felicitari pt stab datei!! Astept cu nerabdare
plange fata fug
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010
Reallaura spune:
capie sunt!
La multi ani gogoasei balerine si lui bb albastru!
Chinabulina, Raluca sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!
gabitzam spune:
Noi tot in petreceri o ducem Azi am mai fost la un party de pitici mai mari, din gasca lui Andrei, ca el e tot de mai-iunie, dar din 2005.
Asa ca n-am apucat sa intru azi pe forum.
Urez cu intarziere, dar cu mult-mult drag, multi ani fericiti sarbatoritilor zilei, frumosul Mirci, dragalasa Teodora si dragutul Tudor!!
Alaturi de SEBI
Victoria_mami spune:
azi am iesit sa cumparam tricicleta ptr. Victoria cu bara din-aia de impins si nu am gasit nici unde, decat aia ce a cumparat-o Doloress ptr. Patrick si aveau numai in culori de baieti. Asa ca deocamdata am cumparat o papusa cu scaun de masina, una cu carucior si un fel de 'castel' de umflat in care poate sari... tricicleta mai cautam. Daca nu gasesc, luam una si fara bara aia de impins ca din-aia am gasit. O sa-mi rupa spatele, parca vad, dar asta e, o sa invete ea sa pedaleze si fara mine.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
YLARI spune:
Buna dimi!!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI STEFAN BODGAN!!!! Sa fii fericit puiut drag, sanatos si bucuros!!!!!
Eu sunt treaza de la 6, am facut deja mancare, acum pap un pic si ma apuc de calcat.........
Ieri am fost la mama de dimineata pana pe seara, ne-am rasfatzat cu papa bun.
Iuby a facut entorsa vineri seara la fotbal asa ca nici saptamana asta nu ma poate ajuta la treburile casei. Mda... ce sa spun?
Desiree, nu gasesti sa comanzi undeva tricicleta, de pe un site? Misto castelul gonflabil, sa ne pui si noua poze! Sa se joace fericita Victoria cu tot ce i-ai cumparat ieri.
Eu ma pregatesc intens ptr teambuilding intr-una din seri o sa avem carnaval venetian Nu zic cat m-am strafocat sa gasesc o masca, am rupt netul in doua, ptr ca in final intr-o zi, mergand spre gradinita Evei, ma admiram intr-o vitrina si cand colo, ce imi vad okiii???? Masti venetiene! Wow, am intrat acolo val-vartej, i-am speriat pe vanzatori, cat eram de fericita, or fi crezut ca sunt dusa cu capul. In fine, am cumparat una si mi-am comandat si evantai pe care l-am luat vineri. In rest rochie n-am dar imi pun una de ocazie, negru cu auriu (masca e aurie, evantaiul tot auriu cu negru) ... numai ca ieri fiind la mama cotrobaiam prin sifonierul meu de acolo (ca am atatea haine, imi trebuie 2 sifoniere ) cautam o pereche de ciorapi - plasa, Iuby ma vede, ma tot intreba ca ce caut, ce caut, cand am gasit ce cautam, normal ca incepe sa ma intrebe ca unde ma imbrac eu asa ca o vampa In fine... nu i-am zis, si le-am pitulat in geanta. Eh, oricum o sa vada pozele dar sa nu-mi strice placerea dinainte... Abia astept, cred ca o sa fie foarte tareeee, toti colegii sunt nerabdatori. Of eu tot ma gandesc daca o sa se descurce Iuby singur cu fata, ca nu vrea sa mearga la ai mei in weekendul respectiv si nu stiu cum sa il conving...
Va pup, am terminat de mancat, fug la calcat de rufe, duminica frumoasa va urez, sarbatoritului o petrecere minunata si sa ne auzim cu bine!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Reallaura spune:
Neata
Am reusit sa pun POZE AICI
SUnt si cu Ilinca la sfarsitul albumului.
Gabitzule ms de urari si sa va fie de bine party-urile
Ylari misto ca te duci la carnaval! SI ai gasist si masca . EU zic sa stai linistita, se va descurca f bine Emil cu fata!
Desiree s-a scos Victoria pentru ca nu ati gasit tricicleta...hehe!
Danicris spune:
Buna dimineataaaaaaaaaa.
M-am delectat la prima ora cu poze de Robertzel belgian pe care il imbratisez si il pup ca imi este foarte drag. Pup si mamica vesela Simonix.
Am vazut si puii frumosi de Laurita, ii imbratisez si pe ei cu drag.
Ylari, abia astept sa te vad imbracata frumos pentru carnavalul venetian. Cand aveti evenimentul si unde ? Stai linistita, o sa se descurce sotul foarte bine cu Eva.
Va imbratisez, papaaaaaaaaaa ...
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
Luminel spune:
Neatza!
LA MULTI ANI Stefan Bogdan! Sa cresti mare si cuminte, sanatos si norocos, sa fii un adevarat sprijin pentru mamica ta!Crinanadreea, mai da-ne vesti despre voi? Cum mai sunteti?
Laura, ce tort interesant!!! si Mirci un dulce...iar Ilincutza se face din ce in ce mai frumoasa
Ylari, wow carnaval venetian...abia astept sa te vad costumata.
Si stai linistita, se va descurca tati cu Eva, n-are incotro
Iubita, dar tu n-ai somn!?!? treaza de la 6 duminica ...eu ma sculai la 8 si tot mi se parea devreme.
Desiree, ce de jucarii ai luat!!! sa le stapaneasca sanatoasa Victoria!
Si Cris are tricicleta din aia cu maner, dar nu pot deloc s-o fac sa pedaleze..nu si-a dat seama deocamdata care e spilul.
Ieri n-am mai gatit, dar am facut 3 tavi de eclere cu crema de vanilie...asa ca mai avem si astazi
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
YLARI spune:
Si mie mi-a placut tortuletzul lui Mircisor! Ideea cu numarul de la masina a fost geniala
Lumi pai eu sunt asa, mai matinala... dar nici nu ma pot culca noaptea tarziu... tocilara
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Reallaura spune:
Danicris, Lumi, Ylari merci fetele!
Lumi aoleu, lasa-ma cu eclerele, 3 tavi??? Ieri si azi am mancat atata tort de -mi vine sa lesin, dar si ce nervi imi fac...sunt disperata dupa dulciuri, nu am ce-i face!