Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (159)
Raspunsuri - Pagina 8
Danicris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alysh BUna scumpele, Dani, ce vesti incurajatoare imi dai ca te descurci asa bine cu 2 bebei. Desi cred ca VLad al meu e mult mai nastrusnic decat al tau....sa vedem cum va fi si Luca..........Ti-am votat scumpeii! ALI, mami de Vlady si 35+ cu Luca |
Alysh, multumim frumos. Te vei descurca cu amandoi, sunt convinsa, va fi minunat, o sa vezi. Uite, saptamana aceasta mama nu a mai venit (de regula venea o zi pentru curatenie si calcat) si nu va veni nici in urmatoarele 2 saptamani. Am facut singura curatenie, am si calcat, deci se poate. Te imbratisez cu mult drag si iti doresc sa ai o nastere usoara si sa te refaci la fel de repede si bine ca mine. Sa-ti dea Dumnezeu un baietel la fel de sanatos, frumos, destept ca si Vlad.
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
Luminel spune:
Azi avem sarbatoriti,
Trei copilasi mult iubiti:
Teodora, balerina,
Fetita de Chinabulina,
Mircea-Ioan, frumos baiat,
Ce cu mami a semanat
si un "bebe albastru" Tudor,
Pentru mami scump odor.
Le uram sa creasca mari,
Frumosi, sanatosi si tari!
Pe parinti sa-i bucure,
Deloc sa nu-i supere!
Viata sa va fie lina,
Mereu plina de lumina!
Noroc sa aveti cu carul,
La multi ani si sus paharul! (cu sampanie de copii)
si mamicilor felicitari si un brat de
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
Am facut de ieri mancare si pentru noi si pentru fata...ce bine e!!!
Alysh, in transporturi de marfa am lucrat...m-am mirat si eu cati m-au sunat, am mai zis ca nu ma asteptam...sa fie, saru'mana
Ce putin mai ai! Abia-l asteptam pe bebe Luca
Laura, ce mai faceti? petrecere frumoasa, chiar daca nu faceti mare paranghelie
Ylari, ce bine ca ai unde evada...rasfat maxim!
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
mihaser spune:
Salutari!
Erika, Darius Costin si Stefan! Sa cresteti mari!
Mirciulica, Tudor si balerina Teo! Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!
Mii de
Imi pare rau ca nu am mai reusit sa intru!...s-au imbolnavit pe rand astia mici...Joi si-a luat husband de lucru acasa sa stea cu eli...of corse ca nu a lucrat nimic...Sper sa fie ok amanoi miercuri...macar miercuri!
Alysh lasa ca mai e un pic! Sanatoasa sa fii si bebe la fel
Doloress ce tare e idila...
Desi sa va traiasca nepotica...sa creasca bine acolo in burtica!
Lumi nici eu nu as putea sa stau cu fumatori inraiti...la noi nu se fumeaza decat pe terasa.
Va pupacim!
elenuca spune:
La multi si frumosi ani Mircea, Teodora si Tudor ! Sa cresteti mari si isteti si sa luminati cu zambetele voastre senine fiecare zi a parintilor vostri dragi !
simonacip spune:
La Multi Ani Mirciulica scump si drag!!! Sa fii cuminte si sa asculti de mamica!!! Ne e dor de voi!!
La Multi ani teodorei si lui Tudor!!!
Luminel, ce pozeioara dragutza le-ai compus sarbatoritilor. Nasol cu fumul, pai nici eu n-as putea sta acolo...De ce sa ma imbolnaveasca altii, macar ei o fac ca asa vor si-si asuma riscurile , dar acum de ce tb sa le bage pe git si celorlalti modul lor de viata??? Oofof
Elenua , ma bucur mult ca s-a adaptat fata la cresa.SI ma bucur pentru ca-ti umpli timpul asa frumos...Profita la maxim!
DOloress, pup minuta lui Patrik, imi pare tare rau bietul de el, dar asa e la cresa numai peripetii...Matei la fel vine cu tot felul de muscaturi, lovituri, etc...Abia astept sa inceapa sa-i scoata si in curte...Ce haios e cu Coralie a lui!
Alina_anto, cit sunteti de frumusele!!SUcces cu bb 2 sa vina cit mai rapid.
Alysh, nasol cu indemnizatiile bine ca nu au distrus de tot treaba cu 6 milioane, chiar ca era crunt!!
Desiree, Victoria va fi o cocheta sunt convinsa!!De altfel cred ca deja este...
Ylari, bine ca stai si tu linistita saptamina asta!
Eu i-am adormit si vreau sa ma apuc acum de calcat ca mai am o masina de spalat...Vad ca a inceput unul cu bormasina...Buuuun...sper sa nu mi-i trezeasca.
AM si eu programare la epilat si un drum in Mall pt niste maruntisuri, dar cu vremea asta...SPer sa nu fie prea nasol ca tb sa-mi rezolv si eu problemele astea azi...
Sunt curioasa dc imi va aproba si directorul general decalarea de program. Nu voi mai fi asa in priza, voi putea sa-i iau si pe ei mai devreme de la cresa/gradi si sa ne facem un program mai acceptabil.
VA pup pe toate!
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
mi_bebelina spune:
TUDOR, TEODORA MARIA, MIRCEA IOAN sa fiti sanatosi pui dragi, sa aveti numai noroc si fericire!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Victoria_mami spune:
LA MULTI ANI TUDOR, TEODORA MARIA, MIRCEA IOAN!
Multumesc tuturor ptr. gandurile bune ptr. Sophie si mami ei.
Simonacip, e cocheta Victoria, ma innebuneste cand iesim, daca nu ma pune sa o schimb de 4-5 ori pana plecam... ba nu-i place bluza/tricoul, ba vrea alti pantaloni, alta geaca, alti pantofi... si normal, schimbi pantofii tre' sa schimb tot! ca nu mai s epotrivesc cu restul si uite asa, dupa o ora de schimbat haine si pantofi apucam sa plecam si noi de-acasa La cumparaturi de haine si pantofi, daca nu-i place ceva, il ia de la mine di il pune inapoi pe raft si spune Like - No No No! si uite asa, ptr. ca ea le va purta, nu i le cumpar, ca doar nu o sa o imbrac in ceva ce nu-i place.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Adriana_78 spune:
La multi ani, Mircea!
La multi ani, Teodora!
La multi ani, Tudor!
Laura, te-am sunat sunat, mai ai nr. ala?
aelita spune:
Sa cresteti mari !!!
- Tudor,Teodora Maria,Mircea Ioan -
26+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)