Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (159)
Raspunsuri - Pagina 7
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress Cica prietena lui Coralie a cazut peste el si ea e destul de corpolenta asa. Numai in belele intra de cand e Coralie acolo, de la ea a luat pneumonia, otita, ii rupe mana, tz-tz-tz, deja are probleme cu femeile baiatul meu. Imi povestea taica-su ca dimineata cand il duce ii iese Coralie inainte si ii zice Mon Patlick!!!! Iar el: "Cali!" si o ia de gat si o pupa. Sunt distractia gradinitei. Daca se trezeste si noaptea strigand Cali, Cali! Of, dragostea asta... Mami de pitic Patrick (29.04.2008) |
bravo Patlik si Cali!...nu te pui cu dragostea!!!
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
YLARI spune:
Buna fetelor!
Desiree numai bine va urez, pupam pe Sophia deja! Scumpa pasiune a mai mostenit Victoria de la tine... Eh, dar noi sa fim sanatosi!
Doloress imi pare tare rau de entorsa, pupam manutza sa treaca repede. Haiosi rau Patrick si Coralie
Elenuca bravo ca s-a obisnuit Liz si e totul bine la gradi! Ma bucur ca te-ai simtit bine, eu cand am dat-o pe Eva la gradi am facut vreo 3 escapade de-astea in prima saptamana. Am colindat de mi-am rupt picioarele. Bravo, ma bucur ptr tine ca te-ai simtit bine.
Alina_anto ce mult m-am bucurat sa te citesc, iar Scortisoara este nemaipomenita! Frumoasa frumoasa, mii de pupici!
Luminel la niciun loc de munca pe care l-am avut nu se fuma in birou. Adevarul este ca mi se pare foarte mare lipsa de bun simt sa faci treaba asta cu colegi nefumatori in jurul tau...
Va pup pe toate, fug sa ma joc cu Eva. Maine fugim la mama deci saptamana asta scap de smotru (de spalat am spalat deja, le calc duminica)
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Victoria_mami spune:
Ylari, de-ar fi numai pasiunea cu pantofii ar fi bine, dar se pare ca are multe alte 'snobisme' de la mine. Nu degeaba m-a facut soacra-mea 'snoaba'. Dar nici nu daddy nu mi-e rusine, ca e mai snob ca mine
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
aelita spune:
DESIREE felicitari pt Sophie !! usor usor se vor descurca,mai ales ca au totul de la voi !
ALINA_anto ,cat de frumoase sunteti !!!!
Sa cresteti mari !!!
- Erika,Darius Costin,Stefan,Tudor,Teodora Maria,Mircea Ioan -
26+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
Danicris spune:
Buna dimineata, fete dragi.
La multi ani, Teodora, sa fii sanatoasa si norocoasa, sa-ti dea Dumnezeu tot ce iti doresti. Te imbratisez, fetita frumoasa.
La multi ani, Mircica, sa fii sanatos, fericit, sa ai noroc in viata si sa aduci numai bucurii familiei tale.
Alina_anto, am admirat fata frumoasa si mamica la fel de frumoasa. Iti doresc multa sanatate, sa fie ok investigatiile pe care le vei face. Si sa va dea Dumnezeu fratior/surioara pentru Sara cat mai repede. Te imbratisez.
Desiree, felicitari pentru noua membra a familiei, Sophie. Sa fie sanatoase, si ea si mamica.
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
Doloress spune:
La multi ani!
sa va aduca viata tot ce-i mai bun, sa fiti sanatosi si fericiti
pui frumosi cu mamici minunate
Mircea cel frumos
Teo, gogoasa balerina
Tudor, bebe albastru!
]
YLARI spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DRAGI
MIRCIULICA
TUDOR
TEODORA
LA MULTI ANI multa sanatate, fericire, bucurii!!!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
MsBB spune:
TEODORA MARIA
MIRCEA IOAN
TUDOR
La multi, multi ani fericiti, copii! Va doresc multa sanatate, multa veselie in viata, sa aveti o viata presarata numai de momente frumoase si sa fiti rasfatatii soartei!Sa aveti mereu sufletul pur, zambetul gingas si viata fara griji. Mamicilor si FELICITARI pentru puisori vostri frumosi!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Alysh spune:
LA MULTI ANI, MIRCI, COPIL FRUMOS SI DESTEPT!!! NE ESTI TARE DRAG SI ITI DORIM TOT CE-I MAI BUN!
LA MULTI ANI TEODORA, FETITZA DULCE SI ISTEATA, SA FII FERICITA SI NOROCOASA!
LA MULTI ANI TUDOR, BEBE ALBASTRU, SA AI PARTE DE SANATATE SI BUCURII!
ALI, mami de Vlady si 35+ cu Luca
Alysh spune:
BUna scumpele,
Dau o ca n-am mai dat demult.
Ieri am fost la dr, dar nu l-a putut masura ca am prins un ecograf de-ala vechi si antic....dar a zis ca totul pare ok si am stabilit data de 7 iunie pt a-l aduce pe lume. asa ca mai am de asteptat 3 saptamani, mi se pare enorm, dar trebuie sa mai rezist pana atunci. Important e sa fie totul ok.
M-am enervat cu indemnizatiile astora, pana la urma scad se pare cu 25% pt toata lumea....pe mine ma afecteaza f tare ca si asa nu aveam o indemnizatie prea mare, acum o sa ajung la sub 10 mil/ luna ceea ce mi se pare strigator la cer.
Laurita, ce faci, ce zici de treaba asta? Cum te mai descurci? Azi va sarbatoriti, distractie placuta!!
Dani, ce vesti incurajatoare imi dai ca te descurci asa bine cu 2 bebei. Desi cred ca VLad al meu e mult mai nastrusnic decat al tau....sa vedem cum va fi si Luca..........Ti-am votat scumpeii!
Luminel, dar cu ce te ocupi, mami, de ai atatea oferte de munca pe criza asta??? Oricum felicitari pt "succesuri" si bafta in continuare sa-ti gasesti ceva pe placul tau. Faza cu fumatul mi se pare inadmisibila...Brr, cred ca numai la noi mai poate exista asa ceva.
Elenuca, ce jumatate de zi frumoasa ai avut...parca semanam...si mie imi place sa savurez astfel de momente....mai ales ca devin tot mai rare! Bravo, sa-ti fie de bine si la tot mai multe astfel de zile! Mi-ai trasmis o stare buna.
Doloress, f simpatic Patrick cu iubirea lui
Desiree, felicitari pt Sophie, sa fie sanatoasa!
ALI, mami de Vlady si 35+ cu Luca