Copilasi de Iulie - August 2004 (48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Ioana , nu mi-o lua in nume de rau ca ma doare si pe mine sufletul de prietenii bugetari care muncesc pe rupte si de pensionarii condamnati la foame...Ma enerveaza insa nesimtirea unora care profita ca nu ai alta solutie pentru copil "nu va convine, exista si gradinite particulare"

Roxi, eu imi fac bagajul in 5 minute si stiu si o terasa in Atena unde se mananca bine :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

a, pai ie bine bre asa mai agitati, pacatili meli;)) da` ce`ai vrea ca inca ma simpt de douj` de anisori;))

Citat:
citat din mesajul lui cristalina

Neata!

Ioana, multumesc pentru votul de incredere....:)

Nu-s carcotasa da' p'onoarea mea ca nu mi-a placut. Dana/roller are dreptate, astia oricum sunt mai agitati de felul lor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Aha... deci ase Gabi, tu te ocupi cu concerte felicitari in cazu asta, tocma mi-a scris o pretena ca fost beton concertu numa io nu am parte...
Si ia terminati-va cu Gretzia voastra... pai cum sa mai munceasca omu cand voua va arde numa de de-astea...

Mergi la inceput

Eu fug acasa sa dau de mancarea copilului si zbor inapoi...
deocamdata se intelege bine cu bunicul :) fiecare sta in cate o camera, fiecare la calculatorul lui... nu se intersecteaza, nu se deranjeaza...Dar nu am habar daca a mancat azi ceva sau daca se simte bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:
citat din mesajul lui leeloo2004

Buna fetele, scuze de absenta, dar la job a inceput sezonul, am avut concertul de duminica, se apropie restul concertelor,

ete si eu care nu stiam ca steti la organizatori.... ceva locuri VIP nu ati avut si voi? ce sarbatoriti duminica?
Carmencito, Robi, hai, cand plecam? Cristal, tu o sa fii ghid ca stii deja locurile cu metroul si scutierii . cine se mai inscrie???? avem locuri ptr toata lumea.
Cori, ia uite ce cuvinte elevate am folosit mai sus... e bine asa?
Robi, sanatate multa multa lui Matei!

Noi, adica marca de bere de care ma ocup eu, e principalul sponsor pe categorie, nu suntem organizatori...asta a fost primul concert, urmeaza Aerosmith, Faithless, Gary Moore, Pink Martini, festivalul de rock de la Tirgu Mures...ce mai anul asta am o vara plina de muzica! La unele avem si bilete incluse, la altele nu...la AC/DC chiar nu am avut...
Corina - a crescut iarba, dar nu asa cum as fi dorit eu - cei care au pus gazonul zic ca nu ar fi fost apa uniform... in unele locuri e mare, gata de primul tuns, dar in unele locuri abia de are 3-4 cm...acum nici nu stiu cum va fi vremea simbata cind il sarbatorim pe arici (Roxi - Tudor face 2 ani vineri) - daca e frig si urit trebuie sa bag pe toata lumea in casa si atunci nu tund gazonul, mai asteptam sa mai creasca, dar daca se indreapta vremea si pot face afara petrecerea, atunci vor veni vineri sa tunda cit se poate ca sa poata alerga liber piticii...

Eu pentru Stefan m-am hotarit deja cu cadoul - ii vom lua un set de tobe semi-pro, pentru copii. Este ahtiat dupa sunete si tobe, asa eu zic ca e cadoul perfect! Bine, trebuie sa iau doua seturi ca altfel voi avea scandal major in casa...deci m-am facut de un cadou de vreo 700 roni... - uitati www.instrumag.ro/tobe-pentru-copii/stagg-fab-j-3-12/pr4415.html" target="_blank">aici tobele!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Gabi suuuper tobele... si mie mi-ar placea sa primesc cadou asa ceva da asta insemneaza ca voi stati bine de tot cu nerfii... noi am exilat pana si keyboardu in pivnita si p-aici se zice ca instrumente muzicale trebe sa iei cadou la copiii persoanelor care iti sunt mai antipatice Eu va urez vreme frumoasa la petrecere, ar fi super sa alerge copiii prin curte. Noi anu trecut pregatisem diverse jocuri pt afara, inclusiv sa gaseasca "comori" adica bani de cioco si alte minuni ascunse prin boscheti, cu harti si indicii, si a fost o poaieeee... ca pi la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Misto rau tobele alea....sambata m-am uitat cu mandra pe tvr1 la Ovi si Paula Seling...ei i-au placut toate melodiile,le-a canta,le-a dansat...io"mami uite ce fain canta donsoara la pian,nu vrei si tu sa inveti,iti cumpara mama pian"..ea:"nu,eu vreau la tobe"...dupa lungi discutii a mai lasat de la ea si a zis ca parca i-ar placea la chitara si la..microfon
Roxi pana la urma scopul scuza mijloacele,asa ca daca trebuie musai sa-l cautam pe zeus vin si io in gretzia...da' prin august sa-mi incalzesc si io oasele!
Deci io nu stiu ce sa-i iau cadou de ziua ei....sper sa uite de catzel....ma gandeam ca o calatorie cu avionul ar fi de ajuns
Robiio cred ca conteaza mai mult omul decat locul la stat/privat...noi avem o infirmiera la gradi cu o situatie materiala foarte precara....este foarte sufletista si iubeste enorm copii...io daca-i spun sa o urmareasca pe Maria ca nu prea se simte bine...sta cu ochii pe ea desi are grija si de ceilalti copii..

Mergi la inceput

Brey da voi nu va lasati cu Gretzia... dupa ce ca de doi ani tot planific un maaare concediu in Creta... si nu reusesc deloc sa ajung acolo si mi-a ramas pi creier... o data am fost la gretzili dar sunt obsedata sa revin pt ca nu cred ca m-am simtit la fel de bine in nicio alta parte...
Deci daca o tineti tot asa io ma ofer sa ma ocup de rezervari, pi undi v-ar placea??? io votez cu santorini

Mergi la inceput

Ioana, mare dreptate ai cu oamenii...

May, da' eu n-am inteles, s-a votat si pentru jumatati sau plecam hai-hui sa testam agitatii?

Mergi la inceput