Copilasi de Iulie - August 2004 (48)
Raspunsuri - Pagina 13
szivarvany spune:
ok, pana mereti voi in gretzia, io ma angajez sa pazesc copiii, catei, acvarii, rozatoare
nu vreau vacante, nu vreau jumatati, vreau veselie si agitatie si sa ma joc
vreau sa fac puzzle
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
leeloo2004 spune:
Nuuu, nu stam bine cu nervii...chiar deloc...dar am casa maaare! Asa ca ne-am gindit sa le amplasam la mansarda sau intr-una din camere si dupa aia sa se poata juca cu ele in voie, departe oarecum de nervii nostri...
Roberta - care catel nu l-ai gasit??
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
voi ati innebunit??? care jumatati??? NU! noi singure si plecam, da??? uite la Robi ce rapida e, luati exemplu
Gabi suuper ideea cu tobele, bravo! scuze ca am uitat de Tudor... uituca... . ce nasol ca nu ati avut bilete la ac/dc! e de criza bag sama
Cori hai las ca te dau acu in vileag ca ai fost la santorini 10 zile.... daaaa?
Daria io zic sa lasi pazitul si puzzle-urile si sa te inrolezi la grecia, ca uite ce bine iese
polux spune:
Ma bag si eu la Grecia...ca de 2 ani ma ameninta seful meu grec ca cica trebuie neaparat sa vad Grecia...si grecii cica. A si of course fara jumatati, ca de asta mergem acolo.
Hai spuneti si iau avionul si vin...
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
roberta04 spune:
Gabitza, ne-a disparut de duminica ciobanescul german de la casa si imi pare tare rau, m-am atasat de cainele asta, chiar era un paznic bun si foarte cuminte cu noi si mai ales cu copiii...
Roxi, eu sunt rapida ca da pensia peste mine si ma luati apoi doar la menaj cu voi
roberta04 spune:
Nu pot sa nu va spun inainte de a pleca acasa: Matei s-a tuns singur, cica arata intr-un mare fel Petro se sufoca de nervi la telefon, el il tot duce sa il tunda mai la fitze...
szivarvany spune:
Matei este un om decis
(si io era sa fac atac cerebral cand s-a tuns Giuli ... de vreo 2,3 ori ultima fu` cand ne-am intors din miniexcursie si a zis ori ma tunzi tu ori ma tund io si am tuns juma de claie, conform ordinelor)
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
roller025 spune:
Bonsoar...
Deci... Santorini??? 10 zile?? fara jumatati si alte kestii care atarna de noi?????? si io si io!!! Cu sau fara zeus, daca e cu fete, numa' bine...
Azi invatai ca si ieri... nada... adica aveam training de la 10 la 1 si s-a facut de la 11 la 3 si am ajuns acasa la 4 jumate... si cica la 6 era beuta cu shefu', da' fara cupii, iar astia sunt lipiti de mine asa ca fara bere in seara asta...
Va spusei? Maine seara am consultatii psihologice cu parintii la gradi... e prima zi, mai mult organizatorica... va pove dupa..
Ma'c sa spal cupii!