Copilasi de Iulie - August 2004 (48)
Raspunsuri - Pagina 14
Andries spune:
Mai ..vrabia malai viteazu' zeus si grecia girls only da' unde va credeti fratzicule?
eu... fara sa vad recomandarea GAbrielei...m-am orientat sa ii spun coafezei ca vreau sa imi schimb culoarea fara sa ma vopsesc motiv pentru care am niste suvite de toata frumusetea, "cu accente" care-va-sa-zica in doua reflexe de culori de fapt trei: a mea naturala, blond de la decolorat si blond roscat de la decolorat plus un strop de vopsea ... ce mai ...imi place la nebunie ...da' cica s-a putut asa usor ca vezi doamne eram pe par natural...usor pe naiba ca am sta la coafor 3 ore!! In fine sunt happy!! data viitoare imi decolorez si mai multe suvite si uite asa ajung blonda!!
mi-ati dat o idee cu tobele alea... o sa-i iau lui victor o chitara ca tot isi doreste el foarte mult, plus lectii de chitara ...doamne ajuta sa isi intareasca si el musculatura la degete ca tine creioanele in mana intr-un mare fel, sper sa se mai imbunatateasca situatia pana la scoala. Ciudat este ca Mirciu desi are numai 2 ani jumate ...poate sa deseneze si coloreze !! are o manualitate fantastica... la numai un an avea o pensa foarte buna intre index dsi degetul mare este husband in delir numai cand se uita la el il face mama ... pianist!!
cu gradinita...imi pare rau de patanie...ce sa le faci doamnelor? nu poti sa le faci nimic, asta e realitatea.
pe mine ma dispera vremea asta cu frig si vant...oare vulcanul ala isi mai face mult de lucru?
in rest.. ma scolarizez pe banii firmei, chiar ne-au platit un curs destul de scump, ma si mir cum de s-au aprobat banii!! dar e o placere
Andries
kim222 spune:
nu stiu daca mai apuc sa intru..joi la pranz plecam in Delta!..nu pot sa va spun cat de tare ma bucur..
noi duminica am fost la padure la gratar...nu stiu daca de la asta sau de la ciorba de miel rece (asa papa Luca)..dar duminica pe la 3 noaptea...si pana spre dimineti a vomat..luni si azi nu a mers la gradi..a facut si un 38..si l-am dres fara medicatie (doar cu macerat din muguri de smochin)..spre surprinderea socrelei care se dotase cu Metoclopramid..nici macar febra nu am combatut-o..si azi a fost deja ok..maine la gradi!
despre bugetari..mey noua ne scade salariul f mult nu cu 25%!!!...nu se mai da al 13 lea salariu..azi trebuia sa primim bonurile de masa pe aprilie....cica gata ce atatea bonuri nu ne trebe!
am si o litiaza renala bilaterala diagnosticata azi ..sa-mi traisca si asta!
la spital nimeni nu explica nimic..cica de ce sunt medicii prosti!..facem munca medicului (el da medicatia)pt ca el sa-si ia banu' de la explorari functionale si ambulator..facem munca de asistenta luand tensiunea bolnavilor...dosare catre CNAS pt medicatia celor cu hepatita...deci nimic din ce va facem un medic de familie..
am citit tot..dar uite ca nu mai am timp de raspunsuri..se facu' de 12 noaptea..regimul este cu 5 mese/zi, alimente permise si interzise..fara cantitati si fara mancare gatita..ceea ce este super treaba!..tine 4 -6 saptamani dupa care se va schimba(nu stiu insa cum)..se slabeste aprox. 10% din greutatea avuta initial...fara infometare..
haide pa..
roxanaz spune:
neata!
Andries, sa-tz fie de bine schimbarea si musai o poza, daaa? din ce zuici tu precis arata super.
deci s-a decis, plecam, da?
Danule abia astept sa vaz ce zici de la intalnirea psiho-pupu a parintilor
Robi, cum e Matei? se simte ok acum? si tunsoareaaa...?
azi am medici in vizita asa ca nu mai am timp sa intru. va pupez si sa aveti o zi exceptionala!
carmenp spune:
neata, is distruxa, m`am culcat pe la doo noaptea si`n plus afara ploo de rupe, brrrr. andries, pune poze sa videm trendu`. reviu cind inviu;))
szivarvany spune:
Ploua si cred ca e octombrie la cate grade sunt
Asa ca azi vom zace pe acasa, daca tot sunt libera
Roberta, cum e Matei ???
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
corianai spune:
Salutam!
am aterizat la universitate azi... am trei zile horror, de masurat, scris, discutii, rapoarte.... uffff Io vreau vacanta si soare, daaa?? Deci santorini se aproba?? mie mi s-a parut raiul acolo, n-am avut nicaieri asa senzatie... cu barca printre ramasitele vulcanului, la apus de soare... a fost ireal
Gata sa revenim la oile noastre... ma bun cu burta pe instrument ca nu mai tine...
va pup, Olivia multa sanatate si distractie maxima in delta!!!!
Iar am uitat ceva... Carmen ce ai executat mataluta pana la doo??? Am impresia ca te distrezi bine tu singurica acasa, poate scrii ca ai citit, tv sau alte alea...
Aaaa... si sa va zic de vreme... dupa ce am suferit cumplit de frig si ploi, azi e prima zi de vara, avem 23 la pranz si un soaaare si aici soarele arde nu gluma, adica 23 la umbra inseamna cald-cald. Mai bine sa nu ma laud prea mult sa nu deochi...
Am editat de septe ori si e din ce in ce mai incoerent... va inchipuiti cum arata raportu meu la varza pe care o am in capatana
leeloo2004 spune:
So, Andries, baga poze neaparat!!! Spor la cursuri!
Kim, cind te intorci din Delta, pls da-mi si mie PM cu regimul exact! Petrecere frumoasa si vreme buna!
Roberta - nu am stiu ca v-a disparut ciobanescul... L-a furat cineva? Si cum s-a tuns Matei??
Ieri am avut o experienta absolut aiuritoare cu cei de la magazinul de mobila kika - va recomand din suflet sa-i ocoliti cit puteti! Angajatii lor sunt oameni ok, vor sa te ajute, dar din pacate sunt invinsi de sistemul austriac si de dragii lor de furnizori...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
carmenp spune:
corina, am avut mosafiri peste nuapte, la miezu` noptii ii imprastiam pin oras pi unii. tot nu ma poci conecta la realitate;))noapte, barca, ramasite suna bine
roberta04 spune:
'Neatza, scuze de intarzierea cu care ma prezint la raport dar am fost la banca si am depus dosarul de credit... Doamne ajuta!
Matei s-a tuns de toti banii, nu numai ca si-a franjurat-scarit-slutzit bretonul dar a si taiat niste suvite situare la vreo 3 cm mai sus, asa ca il asteapta o tunsoare trendy de vara mai mult ras decat tuns Cand am ajuns eu aseara acasa el dormea, luase o palma la fnd de la Petro (care i-a confiscat si toti Gormitti si figurinele Disney proaspat primite), nu a vrut sa iasa toata seara din dormitor, acolo a mancat si am bagat sah cu el vreo ora.As fi vrut sa fac poze dar am eu marele ghinion cu domeniul asta, mi-am cumparat acumulatori plus incarcator si... nu se incarca, plus ca am pierdut certificatul de garantie si ma mananca Petro
Azi am facut ancheta la gradi, isi cereau scuze pe capete, am dezbracat copilul si le-am aratat cu ce iritatie s-a ales pentru ca nu ne-au anuntat la timp
Andries, sa-ti fie de bine noul look! poze!!
Olivia, concediu placut! eu nu am fost niciodata in Delta...
O zi buna si cu soare (eu am plecat cocoana la banca, rochie, tocuri, si-s uda fleaska la picioare, era un adevarat iaz in fata bancii , la noi ploua de rupe da' eu zic ca asta e belsug)
carmenp spune:
io am fost in delta acu doo veri si`mi trebe ceva timp sa`mi reviu ac sa mac iar. am plecat fara sa stim ca era festivalu` filmului in sf. gheorghe, super aglomerat ne`a rupt cu cazarea (banii programati care iereau citiva nu ne`au ajuns nici pe`o masea), vaporu` vinea o data la doi zile si`ntre astea doo zile noi trebuia sa luam din motz (privatii luau ceva de genu` 2-3 meleoane transportu` cu salupa), si`am facut o indigestie de nu mi`am revenit 3 zile dupe aia. am stat la o pensiune, tipu de acolo ne`a jupuit cit a putut, nuu, clar nu`mi mai trebe delta mult timp;))