Copilasi de Iulie - August 2004 (48)
Raspunsuri - Pagina 11
roberta04 spune:
'Neatza! Am petrecut ieri de ne-am rupt
M-au sunat de la gradi pe la 1 sa-mi spuna ca Matei se simte rau. Nu s-a mai intamplat asta niciodata asa ca am luat-o razna, l-am sunat pe Petro si in 10 minute eram impreuna la gradinita. Copilul meu cu indigestie, scaune proaste de dimineata, s-a scapat pe el de doua ori, nu mai aveau cu ce sa il schimbe, asa ca l-au lasat in blugi (fara chilotel) si fara sosete, in sandale... Am facut un show de pomina acolo, pana acum le-am dat in stanga si in dreapta iar acum nu au binevoit sa ma anunte decat dupa 4 ore!!! Si a stat copilul meu uns de s-a iritat mai rau ca de la scutec
Cand am ajuns noi, asistenta plecase si nu stia nimeni ce medicamente i-au dat, asa ca le-am pus sa o caute pana ce au gasit-o si mi-a zis ca i-a dat abia la 12 un ercefuryl. Si doamnele se vaitau ca mirosea urat!!! Sa iti mai fie mila de bugetari, nu sunt in stare sa aiba grija de un copil de 5 ani cu o problema, si erau vreo 4 acolo!
La medic - diagnostic indigestie, copilul OK, fara febra, dureri de burta dar plin de bube de iritat ce era...
Astazi l-am lasat cu tata, trebuie sa mai tina macar o zi regim si nu l-am putut duce sa manance de la gradi. Sper sa se descurce amandoi, offff...
Sa nu mai zic ca dupa ce l-am dus acasa, schimbat, spalat, facut orez si ceai, m-au chemat la birou sa fac o situatie pe care o putea face oricine in 5 minute si am venit cu copilul de mana
Si azi trebuie sa dau din coada pe aici (daca tot nu mai am caine ma gudur eu) pentru ca am nevoie de adeverinte si alte cele pentru credit.
V-am citit da's asa de nauca incat nu mai tin minte decat ca Roxi si Carmen pleaca in Grecia sa il gaseasca pe Zeus si vreau si eu!!
g_ioana spune:
Neatza
Cori cele mai stabile role sunt tot alea cu 3 roti in linie,pe bune...noi la inceput aveam o roata in fatza si doua in spate dar era destul de nasol,de cand i le-am pus in linie face progrese...inca o tura cu mine de mana si-s da drumul singurica...cu trotineta deja faca cascadorii...
Robiinsanatosire grabnica lui Matei...meii ori esti in guvernu' lu' Boc?
Meii io nu merg in gretzia,ca nu-i frumos asa a zis Cristalina si merg pe mana ei
hai sa avem o zi excelenta
cristalina spune:
Neata!
Ioana, multumesc pentru votul de incredere....:)
Nu-s carcotasa da' p'onoarea mea ca nu mi-a placut. Dana/roller are dreptate, astia oricum sunt mai agitati de felul lor...
Ca ma intreba Olivia, eu cred ca in Grecia cel mai bine e sa faci vacanta pe una din insule si sa vizitezi Atena 1-2 zile si atat. Trebuie vazute obiectivele turistice, daca stai la un hotel prin centru si nu dai cu nasul de periferie cred ca e okay...
Am fost sambata la palatul prezidential sa vad schimbarea garzii, am incercat sa fac abstractie de cele doua autobuze cu scutieri, nu mi-a prea iesit...
Am fost in Plaka, partea veche cu multe magazine de suveniruri si nu numai...Taverne si ici colo niste ruine antice, foarte pitoresc.
La mine a fost faptul ca am mers singura, am stat nu chiar la periferie dar nici in centru, am mers juma' de oras cu metroul, am dat in nas cu cate un convoi de politisti cand ieseam de pe la cate un obiectiv turistic...deh, nu mi-a picat prea bine.
Pe langa faptul ca ma apuca panica numai cand ma gandesc la mersul cu avionul
In fine, cand am ajuns pe aeroport in Otopeni mi-am jurat ca in viata mea nu mai plec d'acasa!!
Roberta, sanatate multa!
Tocmai citeam mesajul tau cand mi-a dat doamna educatoare telefon...Am intepenit. Din fericire nu e nimic, are nevoie numai de ajutor cu ceva pe calculator.
Carmen, Roxana, Roberta, drum bun si distractie placuta (uite asa in echipa cred ca ar fi super o vacanta la Gretzili...in conditiile descrise mai sus )
Ieshencelor, va anuntz ca la voi e de la aerul tare de la copou si la mine de la radiatii , asa ca nu suntetzi singure. (cu nervii nervosi si slabi )
Am mai citit dar am uitat....aaa...Maria a primit role la 5 ani si nu a apucat nimeni sa mearga cu ea, din motive de Oana care trebuia tinuta de mana sa nu sara in fatza masinilor, asa ca acum ii sunt mici .
Dar trebuie sa le iau biciclete noi...Mariei ii iau fara rotzi ajutatoare pentru ca altfel sigur nu invatza sa mearga :)))
Ma duc la gradinitza, o zi excelenta sa avem!
(ce bine e acasaaa!!!)
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
leeloo2004 spune:
Buna fetele, scuze de absenta, dar la job a inceput sezonul, am avut concertul de duminica, se apropie restul concertelor, am avut conferinta de management (unde mai aveam putin si ...), ieri am avut zi de teren, pe frigul asta va dati seama...
Am citit in diagonala, prin urmare nu am retinut multe, dar: Andries - daca tot vrei sa incerci sa vezi cum e blonda, eu iti sugerez sa incepi mai "blind", respectiv cu niste suvite subtiri blonde...
Cristalina - deci nu-ti placu la Atena...eu iubesc tare mult orasula sta, m-as muta si miine daca mi-ar propune cineva... dar depinde mult de conditiile in care faci cunostinta prima oara cu Atena...!
Kim - da-mi si mie pls regimul asta de-l tineti voi - ca piept de pui si pastrav suna bine si la noi! Si succes la cheltuit banii primiti!
Roberta - multi ani inainte!!! Nu am apucat sa incerc tarta, iar weekendul asta avem petrecere mare, dar poate o incerc, daca am timp, duminica!
Amironeanu - welcome back!
Atit am retinut...recunosc...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Am citit si eu pe diagonala, ca sunt extaz, gasii cadoul de 6 ani
Cum noi in casa nu avem multa tehnologie, aka tv-ul lui Giuli fu` al meu in tinereti si noi amandoo am exterminat telecomanda, am gasit in oferta Selgros tv cu dvd/divx incorporat si sper sa mi-l dea pe rate si gata.
Roberta, sanatate lui Matei.
Cristal, bine ca ai ajuns cu bine.
Leeloo, sunteti in pregatiri?
Kim, asteptam regimul
Corianai, rolele noastre sunt de`alea cu 3 roti silicon. Insa momentan trotinetam ca e mai usor
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
corianai spune:
Roberta multa sanatate lui Matei. Ati gasit catelul?
Gabi chiar asa vine ziua lui Tudor... cum stai cu iarba, a apucat sa creasca? A mea a crescut ceva de speriat si cu ploile aste nu am reusit sa o tundem la timp... cand am bagat masina in ea sambata se tot impotmolea, asa mare era iarba... acum arata cam ciudat, parca e smulsa... sper sa isi revina
Pe mine m-a lovit brusc o pofta de ardei umpluti... numa ca trebe sa muncesc azi si nu am timp de bucatareala... noroc ca ai mai nu sunt pretentiosi, seara bag niste pasta sau pizza (mancarurile preferate ale Evei)sau un pui grilat si i-am rezolvat
Gata ma-c la munci...
roberta04 spune:
Nu am gasit catzelul...
Ma gandeam acum ca nu a mai semnat condica Blue Angel... sau gresesc eu?
cristalina spune:
Aaa...am uitat...Multi ani inainte Roberta, sa va bucurati toti trei de casuta mult visata!
Gabi, ai dreptate, depinde probabil de cum e la prima vedere...:)))
Am fost vineri la cumparat cadouri, le-am adus niste papusi Barbie cu aripioare, evident ca Maria a luat-o la gradi si i-a pierdut aripile...:))...Ieri a jelit dupa ele...ghinion :)
Mariei i-am luat pentru ziua ei de acolo un compleu cu Dora (e intr-o faza in care ii place tare mult si la noi nu am prea gasit), gentutza cu Dora, sapca, ochelari si i le voi da de ziua ei. Am un feeling ca o sa fie tare incantata. Ceas i-am luat cu Stefania ca n-am gasit cu Dora, bun si ala ... Trebuie vad daca si ce ii mai cumpar, oricum m-am scos elegant...
De 1 iunie o sa le iau biciclete...ca asa se nimereste :). Weekendul asta prelungit vreau sa mergem la Curtea de Arges sa ne revenim cu nervii nervosi...:)))
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui leeloo2004 Buna fetele, scuze de absenta, dar la job a inceput sezonul, am avut concertul de duminica, se apropie restul concertelor, |
ete si eu care nu stiam ca steti la organizatori.... ceva locuri VIP nu ati avut si voi? ce sarbatoriti duminica?
Carmencito, Robi, hai, cand plecam? Cristal, tu o sa fii ghid ca stii deja locurile cu metroul si scutierii . cine se mai inscrie???? avem locuri ptr toata lumea.
Cori, ia uite ce cuvinte elevate am folosit mai sus... e bine asa?
Robi, sanatate multa multa lui Matei!