Maple-syrup babies (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Buna tuturor!

Dragaica
La baietii nostri nu au fost echografic decat f f f mici diferente in sarcina insa s-au nascut Philip cu 3000gr si Yann cu 2400gr, deci diferenta mare. De nascut i-am nascut la Municipal in Bucuresti iar pediatra "vestita" dr Culcer m-a pus pe jar a doua zi de la nastere ca Yann (cel mai mic) o sa fie retardat. Sa vezi ce baieti destepti avem

- ce sa intelegi din asta

1. echografele au erori
2. daca la tine s-a vazut o dif si a zis dr ca nu e bai asa e; aici sunt mult mai pregatiti in ceea ce inseamna gemeni decat in Ro

Eu zic sa stai linistita ca o sa fiti ok; important este sa duci sarcina cat mai spre final ca sa fie cat mai maturi bebeii;

Maya
haha, tare cu ratele, tu ai vazut Soprano's? Asta problema avea si Big Chief de acolo; cu ratele in piscina

Laura, f fain botez pare ca ati avut; noi ne pregatim (deloc intens); e luata lumanarea, discutat cu preotul ( o manastire cam la 100 km de Montreal; merg sa o vad si eu Duminica si va povestesc dupa), nasii vin din Ro si asta e.

mQQm, felicitari pentru imbogatirea vocabularului! ah, de-abia astept sa o aud si eu pe Sabina.

Am inaugurat si noi usa blocului in sensul ca am iesit si noi afara incepand cu 1 iunie! Asa ca incet incet o sa trecem la plimbari mai lungi, sa ne rupem pingelele in zona Oratoriului.

tuturor!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Llaura, eu de mine ziceam cu banii, doar voi luati de la EI, deci nici n-aveti interesul. Baie al meu inca tot in cadita gomflabila, dar trebuie sa fiu foarte rapida si sa-i dau jucarii interesante... ca altfel pleaca din ea. Vezi ia niste bubbles, alea anesteziaza temporar si pe cel mai naravas bebelus. Unul il spala si alalaltul ii face baloana si ii canta.... there's bubbles in the air, in the air... etc. Dupa ce-l graduez din cadita asta il bag direct in vana mare, cumpar de-aia de ne-alunecat. Mie mi se pare mare curaj dusul, al meu e ca o bucata de sapun, si la inot cand merg iau bumbo si ma chinui cu el cum pot.

Nu stiu de ce zgarie in halul asta, unghiile ii sunt taiate. Cred ca prinde bine. :))

maya, ratele mele anuale plecau cand deschideam piscina la casa ailalta, nu le placea clorina.

Oops, s-a trezit, mai viu.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Update si de la noi, la varsta de aproape 7 luni…

Asa cum era de asteptat, Sophia e din ce in ce mai mobila. Intr-o zi am lasat-o in scaunelul ala de se leagana, iar dupa cateva minute cand am verificat-o era cu capul in jos, se tinea in chilotel si in maini, cu care se agatase de picioarele de metal ale scaunului.
Iar acum doua seri am pus-o pe covorasul cu activitati pe covor, in mijlocul sufrageriei si am lasat-o asa cam 15 minute, cat m-am ocupat de Diana in alta camera. Cand m-am intors, de fapt aveam ceva de luat din frigider si am intrat in bucatarie prin hol, am ramas masca cand am vazut-o pe Sophia pe burtica, pe mocheta, aproape de intrarea dinspre living in bucatarie. Isi sprijinea capul de piciorul unei mese – obosise fata, ca nu-i usor sa vieria o pauzasti vreo 3 metri. Scancea usor, aproape in soapta, probabil sa nu-l deranjeze pe taticul ei care sedea tot in living si studia relaxat presa pe net, fara sa aiba habar ca grashunica evadeaza de sub nasul lui

Am inceput si noi www.flickr.com/photos/11882381@N02/sets/72157624073559893/" target="_blank">inotul. Ieri am fost la a 4-a sedinta, si pentru prima data am bagat-o pe Sophia cu capul sub apa. Sunt uimita cat de calm e copilul asta, clar ii place apa. Problema mea e cu dezbracatul si imbracatul la bazin, pentru ca trebuie sa intru cu fata la vestiarul femeilor, unde zona pentru bebei e mereu aglomerata, asa ca pe junioara o schimb in brate si o tin intr-un carut umbrela cat ma pregatesc eu. Carutul nu intra insa in locker, asa ca il las langa si sper sa nu dispara intr-o zi.

In continuare fata mea papa bine piureute de fructe cu cereale (cat mi-am dorit sa incep cu finger foods, dar daca ea a ales altceva, nu am de gand sa ii stric ritmul). Legumele si carnea insa nu le mananca cu la fel de multa placere- cateva lingurite dupa care nu mai vrea. Asta e! Poate cu astea voi avea mai mult succes ca bucatele sa le manevreze ea.

mQQm, si a mea zgarie, in conditiile in care eu dupa ce ii tai unghiutele i le si pilesc. Dar cum pot sa ma plang ca ma zgarie cand ea ma dragalaseste nevoie mare (e mai lipicioasa decat Diana) apucandu-ma cu pumnii si unghiile de o falca inuna din parti si de o tampla din cealalta parte, si ma pupa ud pe obraz…

Apropo de plimbarile mai lungi pomenite de Ioana, noi ne-am luat inima in dinti si am facut o rezervare de doua nopti in Olympia (capitala statului Wa, vecin aici cu noi). O sa fie prima data de la accident, deci de 3 ani, cand vom dormi altundeva decat acasa. Suntem cam stresati, speram sa nu uitam nimic esential din echipamentul si consumabilele pentru Diana. Daca va fi cazul, ne putem intoarce usor acasa, dar daca totul merge ok se deschid perspective ca vara asta sa organizam mini vacante de cate doua-trei nopti.

Dragaica, felicitari pentru col si rezultatul bun de la analize. Cat despre masuratori, daca doctorita a zis ca e ok, stie ea ce spune- eu chiar nu ma pricep.
Si eu ma scarpinam in sarcina, de nu ma vedeam

Delia, succes la gasit gradinita. Mi-ai adus aminte ca trebuie sa incep sa sun la gradinite sa o pun pe asta mica pe lista de asteptare pentru cand o sa trebuiasca sa mearga, adica cam la anul prin martie. Eu am suntan la o agentie care aduna informatiile de la toate tipurile de gradinite din oras, mi-au trimis ei o lista pe email si acum nu trebuie decat sa sun si sa discut. In principiu as vrea sa o duc pe Sophia tot la family day care la care a fost si Diana, cu conditia ca tanti Georgia sa mai lucreze atunci cu copii.

Gata timpul meu liber, mi s-a trezit sirena (aia care face galagie, nu cea care inoata).

mamicile si pe cei mici.

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Buna dimineata!
Nu-l bag pur si simplu in dus, am un scaunel cu ventuze care se pune in cada si asa l-am dusat, dar aseara ne-am intors la rata. mQQm, ideea cu bubbles e ge-ni-ala! si cred ca are si aplicabilitate vasta, nu numai la baie.
Laura B, mergem si noi in statul Wa, drumul prin Montana si apoi o saptamana la Seattle. Sper sa fie frumos. Disractie placuta sa aveti.
Mai voi ma disperati cu frumoasele pe aici, atatea fete frumoase e ceva..., prietena mea zice am o dorinta inconstienta sa am fata si de aia i-am cumparat lui fecioru-meu sippy roz si-l schimb de cinci ori pe zi
Weekend placut!

Mergi la inceput

Alooo, cuculetele, domnisoarele si domnisorii, pagina patru, pai se poate asa ceva? ce mai faceti voi?
Noi bine, curand plecam in vacanta si ne facem valiza.
Ah si copchilul meu se bananizeaza in continuare, are 75cm la 9 luni.
Pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Alooo, cuculetele, domnisoarele si domnisorii, pagina patru, pai se poate asa ceva? ce mai faceti voi?
Noi bine, curand plecam in vacanta si ne facem valiza.
Ah si copchilul meu se bananizeaza in continuare, are 75cm la 9 luni.
Pupam!

Nu prea am ce sa raportez decat 2 nopti nedormite din cauza mancarimilor, nu mai pot si cu asta basta, mi-au schimbat tratamentul da fara rezultate, nu stiu cu ce sa ma mai dau sa-mi treaca
Ieri m-au sunat de la clinica sa-mi schimbe programarea pentru ca sunt prea multi pacienti intr-o zi si ca dupa ce au analizat dosarele au decis ca eu nu reprezint o prioritate/urgenta asa ca mai pot astepta Mama ce nervi mi-au facut asa ca tre sa astept pana pe 23 sa-mi vad podoabele

Ca atat despre noi.... sunt in cotinuare ca o balena esuata pe canapea

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 29+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Ah Dragaica, nasol ca nu poti sa dormi, ca asta ar trebui sa faci acuma...eu una m-am trezit azi la sapte si am constatat ca pt prima data in noua luni nu am reactionat cand s-a trezit copilul (in fine era ta-su acasa, poate ca daca n-as fi stiut ca e m-as fi ridicat dar nu sunt sigura). Cu sunscreen ai incercat sa te dai? ingredientii sunt cei de arsuri numai ca in concentratie mai mica, teoretic ar trebui sa calmeze un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Apar si io. :D

Dragaica, nasol tare cu scarpinatul. Eu dupa ce-am nascut am avut problema asta. Nici nu ma mir ca nu poti sa dormi, in ultima luna jumate nici eu n-am mai putut, din alte jene, e drept, si era doar unul.

Llaura, distractie frumoasa si abia astept impresii. Asa m-as duce si eu. Oriunde!

La noi s-au gasit doi: copilul si catelul. Copilul mai mult. E o distractie pe capul lui, priceless, rade in hohote numai cand ii vede fata aluia. Il "mangaie" pe cap, il striga de cum dispare din raza vizuala, il urmareste in tromba in 4 labe, arata ca puiul lui. Cand catelul pleaca plictisit asta mic se distreaza si mai abitir, crede ca se joaca. Ieri am dus cainele la spalat si cum era in van si-l vedea din scaunel, a ras ca gadilat tot drumul numai cand se uita la el. Radeam si eu la volan, nu puteam altfel. Cam asa zilele astea.

Ma duc sa ii dau papa acum.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

... arata ca puiul lui...

Ii si vad, ii si vad
Oh, tre sa fie un deliciu

Pe la noi tot asa, ea incearca sa se sinucida, noi n-o lasam. Asa ca tipaaaa si tipaaa, de fo doua zile ne sparge timpanele cu chestia asta. Si face bulbuci cu mincarea in gura. Iaurt, de preferinta. Si, slava Domnului, a invatat sa se aseze, ca pia acum stia numai sa se ridice si cadea ca popicul de pe unde se ridica. Dupa ce-am strigat, in cor, fo 3 zile, jos, jos, jos si-am batut cu palma in podea, ei, amu' intinde si ea o minuta si se pliaza si inca un pic si iar se ridica, parca nu m-am pliat destul, zice, asa ca iar se pliaza in doua si incepe sa-i iasa binisor chestia cu asezatul.

Nu-s ce sa va zic ca i-am mai dat sa maninca... papanasi cu brinza de vaci si galuste din supa (care-s facute cu albus de ou, da' m-am prins tirziu!) SI i-am luat neste cereale de seamana cu Cherios si sta in mergator si baloteaza. Avem rondele de cerale peste - peste-absolut-peste-tot!

Pupam domnisoarele si cavalerii (ca sa zicea bunica :)) de pe-aici, sa aveti un weekend bun!

Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Buna fetelor. Iertati-ma ca dau buzna asa peste voi, dar cred ca voi, datorita "locatiei" voastre ar trebui sa stiti mai multe despre ceea ce doresc sa va intreb.

Si intrebarea mea suna cam asa: tot informandu-ma despre cele mai bune produse pt bebelusi pe internet am citit despre biberoanele adiri folosite mai ales pt bebelusii alaptati la san, dar din pacate in romania nu exista, acolo la voi fiind foarte cunoscute; voi le cunoasteti, le-ati folosit sau ati auzit pareri de la mamici? Eu imi doresc foarte mult sa alaptez la san si nu as dori sa risc ca bebe sa nu mai vrea san dupa ce ii dau biberon, dar avand in vedere ca sunt destul de greu de procurat vreau sa vad niste pareri de la cunoscatori sa imi dau seama daca merita efortul.

De asemenea stiti cumva siteuri ce livreaza si in Romania.
Va multumesc mult si sper sa nu va suparati pe mine

Cori 25+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput