Maple-syrup babies (9)
Raspunsuri - Pagina 8
Angie844 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cori_mic Buna fetelor. Iertati-ma ca dau buzna asa peste voi, dar cred ca voi, datorita "locatiei" voastre Si intrebarea mea suna cam asa: tot informandu-ma despre cele mai bune produse pt bebelusi pe internet am citit despre biberoanele adiri folosite mai ales pt bebelusii alaptati la san, dar din pacate in romania nu exista, acolo la voi fiind foarte cunoscute; voi le cunoasteti, le-ati folosit sau ati auzit pareri de la mamici? Eu imi doresc foarte mult sa alaptez la san si nu as dori sa risc ca bebe sa nu mai vrea san dupa ce ii dau biberon, dar avand in vedere ca sunt destul de greu de procurat vreau sa vad niste pareri de la cunoscatori sa imi dau seama daca merita efortul. De asemenea stiti cumva siteuri ce livreaza si in Romania. Va multumesc mult si sper sa nu va suparati pe mine Cori 25+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi. |
Salutare mamicilor canadiene.

Cori, am eu biberon Adiri Natural Nurser si pot spune ca nu mi-a placut nici mie cum e construit (curge) dar nici copilului. Fetita mea a fost hranita cu biberonul si l-a refuzat din start. Am incercat sa-l reintroduc de numeroase ori fara succces. Apoi l-am dat prietenei mele cu bebe alaptat la san exclusiv, la fel esec. Din punctul meu de vedere nu isi merita investitia. Iti recomada cu caldura Tommee Tippee. Are la fel tetina de forma unui san cu baza lata si pentru noi functioneaza si acum f bine. Succes cu bb!

Mamica de Sarah-Aimée si
5s
cori_mic spune:
Multumesc frumos Angie pt raspuns. Dupa ce am citit am cautat pe net despre Tommee Tippee si chiar m-a incantat ce am gasit: cele noi au si sistem de ventilatie anticolici si copiaza si forma sanului, sunt mai scumpe 2 la 92 RON, dar pe mine ma incanta ideea de a preveni eventualii colici.
Multumim si mamicilor canadiene ca ne-au lasat sa ne desfasuram putin la ele pe subiect
.
Cori
25+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
Simonna spune:
Desfasurati-va, no problem :), Angie, bine ai venit! Cit timp are Sarah-Aimee? Sarcina usoara!
Nu prea multe de zis azi, terminat piscina pe primavara asta, ne-am trezit, eu si mama lu' Sonia, sa facem in fine poze, la spartul tirgului. Of course ca n-aveam baterii incarcate... pozat la telefon pina la urma, da' se cheama ca stim c-am trecut si pe-acolo :)
Pupici, revin cind nu ploua, nu-s buna de mare lucru!
Simonna
CriPOD spune:
Simonna, haha, priceless moments. Si pe-acolo cu asezatu-n cur si pe la piscina cu telefonul salvator (unde le vedem?).:)) Meyyyy, tu azi maine te cari in sud??? Ooooooohhh!
Llaura, ai plecat in vacanta?
Denisam, daca ne mai citesti poate m-ajuti si pe mine cu niste sfaturi de Vermont (ori altcineva oricine, for that matter).
cori mic, eu n-am auzit nici de una nici de alta. Dar daca vrei sa alaptezi poate nici n-ar trebui sa depui atat efort in a research-ui biberoane. Zic si io asa. :D
Ce ma fac? Avem o "concept confusion". Pepitul meu le zice la toti barbatii "taaaaatiiiiii" acum. A inceput corect, dar a extrapolat si amu ma rosesc prin parc, ma fac ca porodica. Noroc ca nu inteleg oamenii aia. Asta mic isi arata cei 4 dinti cu gura pana la urechi, taaaatiiii cand ii vede, aia incantati ii fac cu mana, el le raspunde, io nu mai stiu ce sa fac, baigui pe-acolo, nu pot sa fac eye-contact cu ei. :D
Noi mai avem inot saptamana viitoare si 1 make up class...
pepit
maya.maya spune:
Salut!
Fetelor sunt super dezamagita de serviciile oferite de consulat!
Tocmai ce m-am intors de acolo. Vroiam sa-i fac lui L.J. certificat romanesc dar...m-am lasat pagubasa si mi-am dat seama ca nu are rost. Poate ca am sa-i fac daca voi avea nevoie sau cand voi merge in Romania.
Problema este ca este JECMANEALA PE FATA!
Stiam de la multa lume ca costa in jur de 100$. Aveam toate actele in regula, certificatul de nastere legalizat la Ottawa, si cand sa ajung sa platesc..... imi spune o fata acra ca costa 360$.Pana la urma imi arata niste formulare unde scia 260$...deci... umflase deja cu 100$pretul. Eu ii raspund ca nu se poate sa coste atat de mult. Aveam chiar un formular dat de ei acum vreo 2-3 luni unde chiar scria ca costa 85$ plus taxe. Fata aia acra mi-a spus ca daca nu-mi convine acest pret sa plec. Atat costa astazi! Totul este in functie de schimbul valutar! Pisicii masiii dar dolarul a crescut.... Jecmaneala! Langa mine multe alte persoane tot atat de indicnate ca toate preturile s-au dublat. Pe site scrie un pret si acolo dai de alta.Acolo nu erea nici un panou cu taxele consulare. Se plateste numai chesh si cred ca nu-ti dau nici chitanta. As face o plangere dar nu stiu unde, si daca se va rezolva ceva. Asa ca deocamdata nu am facut nici un certificat. Oare la ce mi-o trebui!!!
Din cauza acestor fete acre am plecat eu din Romania!... si uite ca dau de ele si pe aici!
Diana parca tu scriai ca ai facut certificatul romanesc. Cat te-a costat pe tine! Chiar este posibil ca preturile sa se schimbe de la o zi la alta!

arturicii spune:
360???
probabil le-au taiat bugetul din cauza crizei si acum isi "scot" salariile cum stiu ei...
ai varianta care chiar functioneaza, sa faci o scrisoare catre Ministerul de Externe; noi le-am scris vara trecuta (nu era legat de consulat) si ne-au raspuns pe subiect nu reply din acela politicos si general;
le-am trimis plic si am primit plic
o sa ii "informam" si noi cam cat costa sa devina pruncii nostri cetateni romani, insa numai dupa ce trecem si noi prin consulat cu aceiasi cerinta
pfii, ce m-am suparat
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
maya.maya spune:
Cea mai simpla declaratie, procura costa acum 80$. Pana acum erea vreo 40$.
Erea un scandal la consulat........ Nimeni nu intelegea nimic. Dar eu tot cred ca isi baga o parte din bani in buzunar si pun pretul in functie de mutrita!RUSINE!
Diana2007 spune:
Maya.maya, este scandalos ce spui dar nu de mirare. Probabil ca diaspora a ramas singura "vaca de muls" pentru tarisoara noastra.
Eu am platit 98 de dolari acum aproximativ o luna. Tanti aia acra mi-a zis 96, i-am dat 100 si mi-a dat restul 2
nici cu matematica nu se sta mai bine la nivelul asta. Si mie mi s-a parut aiurea cerinta cu bani cash, mai ales ca nu e prima data cand am de a face cu ei si de fiecare data am dat cec. A innebunit lupul !
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain
sensibila spune:
Buna, scuze de deranj.
Vroiam doar sa anunt daca e cineva interesata de o
TRUSA EPIDURALA / PERIDURALA BRAUN, NOUA NEDESIGILATA, NU AM AVUT NEVOIE DE EA deoarece am nascut prin cezariana ASA CA ESTE EXACT CU AM CUMPARAT-O DIN FARMACIE SI AM INCLUSIV BONUL DE LA EA. PRETUL IN FARMACIE 105.50 LEI. Eu o vand la 80 lei. Termenul de valabilitate de pe ea este 10.2014
Daca e cineva interesata astept PM.
Sarcini si nasteri usoare sa aveti !
Mami de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"