Maple-syrup babies (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

[quote]citat din mesajul lui mQQm

fragrant8, bine ai venit! Da-ne DPN daca vrei sa te punem in lista.

DPN - 27 ian 2011
azi am o zi febrila de pregatiri pt vacanta; plecam maine;
va scriu la intoarcere, cu update despre samburica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

La multi ani, siropei!!!

Al meu copil vorbeste... :D
M-a surprins si a trebuit sa fac demonstratii la inceput la femelie ca ma luau de nebuna, dar dupa ce i-a luat la rand pe fiecare si i-a strigat s-au linistit. Vreau sa spun ca numeste cateva lucruri, ne striga pe toti, inclusiv pe caine. Ii complica numele la saracul Rex in asa hal, ca ala nici macar nu reactioneaza, asa ca il secondez eu, sa nu intre in regresie. :)) So allow me to introduce ourselves: "mami", "ta.ti", "Pabi", "Dedna" si "Bes.xi".
Cred ca a trecut de 10 cuvinte folosite in context... eu asteptam pe "mama" si "tata", cand colo el a mers direct pe varianta comerciala. Altfel toata ziua afara, e tot vanatai pe picioare, numai pe ciment s-ar trage, a cazut de pe treapta a 3-a in cap pe iarba, julituri sub ochi, pe tample si tot acolo se duce.

M-am intins, merg sa-mi oblojesc nasul ca am o zgarietura de zile mari pe el, cand prinde, apai prinde. Si-a taiat si lui urechea cu unghiile incercand sa-si de-a sapca din cap, era sa lesin, efectiv ii plutea sange in ea, habar n-am avut de unde. Si lui frate-su i-a nimerit degetul in nas, a umblat si-ala cu servetel in nara vreo 2 ore. Ii pun manusi!

Cool, ce-mi place! Ca vorbeste, vreau sa zic, aia cu zgiriatul, mai putin, sa ma lasi sa stiu daca sta cu manusi! :) C-am vazut eu unele mititele, ca de box :)))) Saracu' Rex :))))))))

Infantissima doarme de la 11 si e doua! Am plimbat-o in carut fo juma' de ora - sa vedem inca o gradinita f. aproape de casa - a adormit pe drum, pe la 12 s-a trezit si-a bombanit fo' 15 min. in carucior, nu m-a strigat pe mine ci asa, cu ea insasi, si s-a culcat la loc. Sa vedeti show diseara sa n-o las sa se culce la opt!!!!

Da' macar am reusit sa pun la loc hainutele ei, aveam citeva cutii primite (bodaproste, again, cui le-a dat mai departe, le dau si eu ca am cui!) si nu apucasem sa ma apuc :) Drept ca am tinut afara tot ce era pina in 18 luni - unele cred ca-s cam mari dar le elimin pe parcurs - dar am, pe numarate: 28 tricouri cu mineca scurta, 12 cu breteluta, 21 de rochite plus 5 compleuri genul bluzita cu fustita sau pantalonas, ne-nu-ma-ra-ti pantaloni scurti (am umplut un cos de rufe cu ei!!! Plus bodiuri, simple, cu volanase si fonfleuri, cu mineca lunga, plus macar 5 pantaloni lungi subtiri, 5 de blugi, 5 non-blugi, nu-s cite treninguri, plus tricouri si bodiuri cu mineca lunga....
Jur ca noi sintem de vina ca fetitele ies asa de rasfatate cu hainutele... Ca eu stiu ca am si tot mai cumpar, ca prea sint cute si super-cute...
Oare v-am zis ca am inceput sa-i cumpar pantofiori??? Am dat in damblaua sandalutelor, sint incorigibila: o pereche ei, o pereche mie :)) (Radu are o singura pereche de adidasi, neste crocsi de anul trecut si neste sandale cam tot de atunci, Miss - care nu merge inca, deci sigur nu joaca fotbal - are trei perechi de sandale, pantofiori, adidasi.... Care-o sa-i ramina mici intr-o luna - doua...

Good, m-am racorit in subsol, m-as duce sa mai fac cite ceva...

Pupici,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Mai, nici macar nu e vorba de parale, dar eu m-am bagat intr-un (sa zic) rahatel mic adica m-am angajat sa fac ceva nou (aici nou; eu ceva-ul ala l-am mai facut in alta parte), ma gandisem ei lasa ca o mai wing it, o mai adaptez pe parcurs...ce n-am anticipat e ca vreo doi tovarasei inaintea mea sa nu-si faca treaba, de ajuns ca rahatelul sa se transforme intr-un rahat maaare...pe care trebuie sa-l dregem cam inainte de 1 august. Asa ca azi am fost cu dumenalui la servici, el a trecut din brate in brate si a invatat sistemul periodic in limbajul semnelor (lol), iar eu am miscat cate ceva, binisor pt doua ore. Partea nasoala vine saptamana viitoare ca trebuie sa ma joc vreo cateva ore cu chimicale si cat as vrea, nu-l pot lua cu mine...deci va merge la sitter pt patru ore si pt prima data
Pantofi si eu cumpar, doua perechi deja, plus ce-i cumpara nasa-sa
mQQm, da' de ce zgaraie, eu ii tai unghiile, am gasit la niste chinezi o forfecuta cu varf bont si i le tai des, e rau?
a, si de maturat m-am lasat, strictul necesar (cand ai cel mai annoying caine ever, singura parte buna e ca copilul e obisnuit cu zgomotul) cu el in audienta, mai face ta-su in weekend si in general traim intr-o confuzie generalizata. Deal, ne facem cuscre de jumparoo!
Pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Vin si eu cu noutati de la controlul de azi.
Am cel mai beton col, dupa zisele doctoritei, continua sa creasca ca nebunu, are 5,9 cm. in schimb ce ma streseaza este ca a aparut o diferenta de greutate intre bebei si o diferenta la circumferinta capului: bebe1 are 1334lg si HC 274,9mm iar bebe2 are 1115kg si HC 251.0mm.
Greutatea n-ar fi o problema insa pe graficul lor pentru circumferinta capului bebe2 se afla la limita inferioara. Doctorita spune ca e ok, sa nu-mi fac griji, e posibil sa recupereze pe parcurs sau pur si simplu are capu mai plat
Si uite asa am sa stau sa ma stresez pana la urmatoarea ecografie, noroc ca acum ma duc din 2 in 2 saptamani .
Parca sunt 2 mamici de gemeni pe aici poate-si dau cu parerea un picut in legatura cu aduratorile ratoilor mei.
A....vroiam sa zic ca al 2lea test de diabet mi-a iesit foarte bine in schimb fierul si hemoglobina au iesit la limita ingerioara, mi-a prescris fier. M-am procopsit cu un prurit de sarcina, ma mananca fratilor mainile si picioarele de mor, nu pot dormi noaptea, m-au trimis la niste analize pentru ficat
, sa vedem cum or iesi si alea, pentru calmare mi-a dat Benadryl .
Gata cu vaicareala ma duc la culcare.
Pup siropeii.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 28+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 8 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Dragaica, nu ma pricep la ecografii, dar va tin pumnii la toti trei! e bun si copil mai mic, al meu la zece zile avea 2.5 kile si e drept ca-mi venea sa urlu, dar uite ca la opt luni a avut noua kile. Creste si dupa ce iese, ca doar tu ce treaba o sa ai
In alta ordine de idei, voi cum va mai imbaiati? no offense pt doamna rata dar nu prea mai merge problema, e mica, el se agata de cada si de capul ratei sa se ridice, si uite asa baia a devenit un fel de batalie. Si sa-l sar cu baia zilnica nu poci, ca adoarme foarte greu.
Pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Neata

Dragaica, ma bucur ca sunteti bine, nu stiu ce sa-ti spun despre diferenta de greutate si de circumferinta craniana, poate asa e el, mai mic. Vor creste amandoi niste voinici . Benadryl eu stiam ca se da pt alergii , nu pt mancarimi . Mancarimi am avut si eu, nasol tare, ma scarpinam in talpi pana imi dadea sangele aproape . S-a absorbit problemuta de data trecuta??

Laura, ai inceercat sa-i pui colacel la gat, sa plutesca asa prin cada, da din picioare si maini.... e fain. Si soimita se tot agata de ce poate in respectiva rata, dar mie mi se pare adorabila, inca . Ah, merci pt aprecieri , as vrea si eu sa va vad...ai undeva pozici?

Mqqm, ce simpatic poate fi Pepitel, un dulce . Cand incepe gradinita?

Simonna, am vazut una bucata printesa, vai ce frumoasa e!!! Si ce mult a crescut de ultima data cand am vazut-o, o scumpa si o finuta . Si seamana cu tine toata!

Se pare ca doar eu nu gasesc gradinita la $7, tot sun, vorbesc prin parc cu diverse educatoare, rezultat zero..... . Am sa ma enervez si-am sa sun intr-o zi la guvern, ca nu mi-e clar cu calculul ala de pe site-ul lor, imi iese cum ca as primi pana la $7 , ceea ce m-ar coafa . Dar vreau sa stiu sigur ce si cum. In contractul cu gradinita scrie ca madame are dreptul la vacanta 2 sapt, timp in care eu ce fac??? Tre sa-mi iau concediu sa stau acasa cu cupilu??? Nasol.... :(

pupam siropeii

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Noi ne imbaiem... in dus. Cada, orice cada, e un chin, ca Infantissima se mai suporta sa stea doar in picioare, mergind. Asa ca sarim cadita si cada si rata si toate alea, unul se vira in dus cu ea pe umar si ea se agita pe-acolo, se uda, se spala, se stropeste, bea apa samd.

Dragaica, tata a avut la nastere 1 kil jumate si frac'su geama cu un kil mai mult. In pozele de la 6 luni - 1 an nu se mai vede nici o diferenta, poze de dinainte n-avem, ca-s nascuti in complet alta epoca... Stick cu ce spune doctorita, fii cuminte, nervii nu te ajuta la nimic. Stiu ca-i usor de zis... straduieste-te si tu!

Nu-s ce ma fac cu Spider-Lady asta a mea, nu pot sa misc nimic de ea, se agata de toate alea si nu le da drumul asa ca se rastoarna cu mergatorul, se urca pe pereti cu palmele goale si, de indata ce-a ajuns la verticala isi ia miinile, se suceste si o ia la pas. Evident, buf! Singurul incident - pina acum, ca n-o vad bine daca nu invata sa se tina de pereti sau de mobila aia pe care se ridica - a fost ca a cazut cu fundul pe o jucarie si-a facut un circ de numa' cu cheile de la masina am calmat-o.

SI-are-o gura, dom'le, are-o gura... Aseara tot dadea sa se urce pe fotoliu si Colegu' tot o necajea si n-o lasa. Pai cind a inceput: "Ta-ta-ti-ta-ta-ta-tiiii! Tiiii-ta-tiii-da-daaaaa!, ne-a mutat urechile din loc. Daca zicea: Mami, tati nu ma lasa deloc sa ma urc pe fotoliul asta si ma enerveaza si uite il pirasc ca sa ma mai lase in pace" si nu intelegeam asa bine ce problema are :)

Maya, ma bucur ca James s-a acomodat asa bine la gradi...

Pupici tuturor,
Simona

Mergi la inceput

Poze (cam vechi, m-am cam lenevit).
Multumesc de ideea cu colacul, ies azi, o sa ma uit poate a la mighty walmart. Si parca as incerca-o deseara pe aia cu dusul, mai ales ca nu ii e frica.
Ah al meu nu se ridica inca decat in patut pe gratii, is handy, in rest pretinde sa-l tin eu si oricum ajunge peste tot prin tarare si rostogolire. Dupa o zi cu el parca am alergat maratonul .
Pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Merci Laura pt poze, Daniel e un dulce, sa-l mananc eu pe el de baietel .

Simonna, de unde cumperi tu sandalute frumoase pt copila? Ca eu nu gasesc sa-mi placa , parca am orbul gainilor! (incercat la winners, zara, mexx, tommy...... nimic bre!)

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya.maya spune:

NEATZA!!!
Ca tot vorbiti aici de rate si ratuste tin sa va zic ca eu am de cateva saptamani in piscina un cuplu de rate adevarate si nu stiu cum sa scap de ele.. Aterizeaza in piscina in fiecare dimineata si se uita la noi cu o aroganta.... de parca ele sunt proprietare. Dragute, dar totusi....
Lukas-James se joaca de zor cu masinutele. Mai sa vezi ce mai mestereste la ele. Are casa plina de papusele de la sorusa, dar el parca stie (de unde nu stiu) ca baieteii se joaca cu masinutele.O alta obsesie sunt rotile de la carucior.
In rest avem 6 dintisori care ne ne dau bataie de cap!Marait tare!
Este ofticos tare cand il intrerup dintr-o activitate. Are un caracter....barbatos tare!
Suntem vorbaret spunem (mama, tata, papa aya,ala, caca, bubu, da,oki, si alte bebelusele!

Mergi la inceput