Maple-syrup babies (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Dragaica wow, ce mult au luat in greutate, o sa ai doi voinici. Oricum nu prea sunt asa concludente ecografiile. Al meu parea mai mare, peste 2 kg ca a fost lung, seamana cu taica-su si are oase lungi, ca asa calculaeaza ei greutatea, in functie de marimea oaselor. Deci... al meu era slab si lung, , a avut cu 200 de grame mai putin decat ziceau ei. Deci o sa vezi tu marti mai bine. Oricum la 37 de saptamani sunt marisori.
N-am avut frigider si nici cuptor cu microunde in camera, nu stiu daca sunt asa camere... Eu am avut camera privata insa micuta, numai patul meu si un fotoliu extensibil pentru Gabi si o masuta parca, nimic altceva. Daca vrei televizor, este, si vine un nene, platesti un 15 dolari parca si-ti da drumul. Eu am vrut, ca n-aveam ce face, copilul era la NICU.
Mancarea mi s-a parut super dupa cateva saptamani de regim pentru diabet. Daca nu-mi placea, mergeam la cafeteria, sunt doua, si au mancare bunicica acolo. Acolo ai si cuptoare cu microunde, si eu imi aduceam mancare la pachet, cat am stat in spital 3 saptamani cu Patrick, o incalzeam acolo.

Merci de pont pentru crema, eu mi-am luat dela Burt's Bees cu rozmarin si menta si inca ceva de la Palmer's cu cocoa butter, insa parca n-au nici o treaba.
Am citit de colestaza insa am vazut ca te si ingalbenesti, eu vad ca inca nu m-am ingalbenit.
Oare sa am alergie la nisip? Ca de cateva zile n-am mai iesit cu copilul in parc si normal ca nu m-am mai bagat in nisip si parca a mai trecut, azi nu prea m-a mancat.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -12+
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Stiu ca nu sunt exacte ecografiile, telul meu era sa treaca amandoi de 2500kg , mi-am facut datoria,,,,zic eu

Despre mancare intreb nu pentru ca as fi mofturoasa stiu doar ca trebuie sa ai grija ce mananci dupa cezariana sa nu te constipi sau balonezi. Daca-mi dau brocoli, fasole, naut e vai de capul meu

Asa de mica si nedotata e camera privata mai dau si o caruta de bani, bine macar ca are fotoliu ala sa poata ramane sotu cu mine.

Nu e obligatoriu sa te ingalbenesti la Colestoza.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 37+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 7 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Dragaica pai cam dau mazare si fasole din cat imi aduc eu aminte. Acuma depinde, ce nimeresti. Oricum cafeteria te poate salva, acolo ai ce vrei tu.
Camera e cam jalnica, intr-adevar, fata de ce camere am vazut la St Mary's sau la Juif. Poate sunt si mai mari si mai frumoase, habar n-am poate le-au mai renovat, cine stie. Oricum eu cat am stat acolo pe palierul ala, toate erau cam la fel.
Eu parca am dat in jur de 80-90$ stiu ca nu mi s-a parut mult, la alte spitale sunt in jur de 150$ dar si camere mai faine. Asigurarea privata plateste rata semi-privata, deci cam 70, stiu ca mi-a revenit sa dau din buzunar foarte putin. Oricum, nu prea ai timp sa vezi ce e in jurul tau. E curat, asta conteaza si se ocupa de tine. Eu am nimerit la o asistenta bulgaroaica tare simpatica, m-a ajutat mult (dupa nastere)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Dragaica pai cam dau mazare si fasole din cat imi aduc eu aminte. Acuma depinde, ce nimeresti. Oricum cafeteria te poate salva, acolo ai ce vrei tu.
Camera e cam jalnica, intr-adevar, fata de ce camere am vazut la St Mary's sau la Juif. Poate sunt si mai mari si mai frumoase, habar n-am poate le-au mai renovat, cine stie. Oricum eu cat am stat acolo pe palierul ala, toate erau cam la fel.
Eu parca am dat in jur de 80-90$ stiu ca nu mi s-a parut mult, la alte spitale sunt in jur de 150$ dar si camere mai faine. Asigurarea privata plateste rata semi-privata, deci cam 70, stiu ca mi-a revenit sa dau din buzunar foarte putin. Oricum, nu prea ai timp sa vezi ce e in jurul tau. E curat, asta conteaza si se ocupa de tine. Eu am nimerit la o asistenta bulgaroaica tare simpatica, m-a ajutat mult (dupa nastere)

Nu au renovat nimic, nu vor sa mai investeasca bani din cauza noului spital, vireaza toate fondurile acolo, iar pe asta vechi vor sa-l transforme in totalitate in centru de cercetare.
Nu vreau lux, am ales spitalu asta datorita dotarilor tehnice si sectiei de prematuri care e bine pusa la punct.
Preturile la cafeteria sunt cat de cat acceptabile, uite acum imi pare rau ca nu mi-am miscat fundu sa fac vizita aia prin salile de nastere si rezerve , acum e prea tarziu
Azi m-au sunat de la clinica, mi-au dat un rendez-vous pentru luni dimineata cu un anestezist si un obstetrician.........abia astept a vina ziua de marti

AMR 4 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ne gandim la tine si-ti tinem pumnii!
Ziua mea e pe 11 august.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Delia, in poze pareai mai pasnica asa , nu mai necaji copilita, cum s-o lasi sa urle 2 ore?? Ia-o si tu cu usurelul, pasi marunti. Direct sa doarma singura in pat e un pas urias pentru ea, mititica.

Dragaica, iti tinem pumnii, asteptam vestea sa te graduam la mamici. sa decurga totul bine si repede.

Simonna, nu mai numara pasii fetii si lasa modestia, va spun eu, merge Catrinel, serios. Se aseaza, se ridica, mai merge pana unde are treaba, se aseaza iar si tot asa. Toate singura si fara sprijin. Cum altfel e sa mergi? Si vorbeste si mananca, doarme toata noaptea, e un model de bebelus, ce mai! Tzucu-i nasu'!

Llaura, cum mai esti? Eu nu prea bine. Serios, nu pot si pace sa-mi imaginez ca il duc undeva ziua toata in curand. Efectiv nu pot sa ma gandesc sa merg sa vad ceva. Mi se face rau. Ich! Sunt in denial, ca daca nu as fi m-as duce cu pluta, dar asta nu inseamna ca nu imi trece prin minte din cand in cand, destul sa ma set off in necajeli. Ce e bine e ca nu mi-am dat deadline exact, asa ca pot sa-mi permit sa ignor. Poate ma trimite barbatu', de fapt m-au trimis deja ceilalti 2 la treaba. Ti-ai terminat proiectul?

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Dragaica eu am facut cezariana la Royal Vic. Oricum doua zile n-am mancat nimic eram ametita, eram pe pefuzii. Nici copilul nu a stat cu mine in camera prima noapte( de fapt am ajuns in camera pe la 1 noaptea si m-au lasat sa dorm) Mi se dadeau chestii foarte lejere de mancat. Eu zic sa nu-ti faci griji cu mancarea, ca n-ai timp de asta.
Daca mai ai pe cineva sa stea cu tine, cand nu e disponibil sotul, ar fi tare bine. Daca nu te poti da din pat( primele 2 zile de obicei) din cauza perfuziilor si esti singura, copiii sunt transferati la pouponerie.
Camerele sunt penibile.... Sper sa stai cat mai putin in ele.Eu am fost dezamagita, dar oricum aveam alte probleme mai importante Eu am avut privata dar mi-a acoperit asigurarea si am platiti doar vreo 10 cad pe zi. Iar din a 4 zi Marc a fost internat la Nicu si nu a mai fost considerata internarea mea, ci a copilului.... Asa ca n-am mai platit.

Nastere usoara si copii sanatosi care sa ajunga direct acasa..

PS. eu am avut asistenta romanca o seara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mikiion

Dragaica eu am facut cezariana la Royal Vic. Oricum doua zile n-am mancat nimic eram ametita, eram pe pefuzii. Nici copilul nu a stat cu mine in camera prima noapte( de fapt am ajuns in camera pe la 1 noaptea si m-au lasat sa dorm) Mi se dadeau chestii foarte lejere de mancat. Eu zic sa nu-ti faci griji cu mancarea, ca n-ai timp de asta.
Daca mai ai pe cineva sa stea cu tine, cand nu e disponibil sotul, ar fi tare bine. Daca nu te poti da din pat( primele 2 zile de obicei) din cauza perfuziilor si esti singura, copiii sunt transferati la pouponerie.
Camerele sunt penibile.... Sper sa stai cat mai putin in ele.Eu am fost dezamagita, dar oricum aveam alte probleme mai importante Eu am avut privata dar mi-a acoperit asigurarea si am platiti doar vreo 10 cad pe zi. Iar din a 4 zi Marc a fost internat la Nicu si nu a mai fost considerata internarea mea, ci a copilului.... Asa ca n-am mai platit.

Nastere usoara si copii sanatosi care sa ajunga direct acasa..

PS. eu am avut asistenta romanca o seara

Sotu de luni intra in concediu de paternitate, va fi cu mine non-stop , de asta am vrut camera privata sa poata sta cu mine sa nu fim deranjati, noi doi si ratoii, atat.
Tare as vrea sa stea copii cu mine in camera de la inceput, sper sa nu aiba probleme de respiratie si alte nebunii, Doamne fereste. Chiar daca nu am sa ma pot da jos din pat imediat macar ii pot tine in brate si pot incerca sa-i pun la san, daca nu macar cu taticu sa stea, ca intre barbati
Camerele am inteles ca sunt oribile, ceva...ceva am vazut eu cand am fost la urgenta, sunt tot la etajul 7 unde sunt salile de nastere, am tras asa rapid cu ochiu, am vazut ca-s mici dar asta e .....am ales spitalu pentru sectia de NICU. Sper sa nu poposim mult pe acolo

AMR 3 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

Llaura, cum mai esti? Eu nu prea bine. Serios, nu pot si pace sa-mi imaginez ca il duc undeva ziua toata in curand. Efectiv nu pot sa ma gandesc sa merg sa vad ceva. Mi se face rau. Ich! Sunt in denial,

Bei, pricep cu denialu', da' du-te totusi sa vezi cite ceva... Il iei cu tine, macar vezi cum interactioneaza pe-acolo... Nu trebuie sa te si angajezi sa-l lasi din data x, dar macar du-te sa vezi ce oferte ai. Ca daca nu-ti convine nimic (trecind peste ideea ca nu VREI sa il lasi) ai pus-o de mamaliga... Trebuie sa iti gasesti pe urma alte variante si n-o sa fie usor. O sa ia timp sa gasesti un baby sitter acasa...

Catrinica iar a dat cu capul in ceva, o aud aici cum plinge, e cu tati si Bia, dar tot striga taaaa-reeeee...

Of!
Ma duc
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Camerele sunt oribile fata de ce vazusem eu la televizor. Ca eu priveam niste emisiuni cu nasteri pe Canal vie, filmate la un spital nou.....
Dar comparativ cu camera de la spitalul militar din Bucuresti unde am stat eu vreo 3 zile e super lux
Si eu aveam si toaleta in camera. Ceea ce era un avantaj. Si aveam vederea spre munte si era superb. Ia-ti ceva mai gros la tine, eventual o sa iti fie frig. Ca e aproape de munte si e mai frig decat in restul orasului. Ma refer la un halat, sau ceva sa pui peste ce iti dau ei la spital.

Cred ca ai lista data de spital cu ce sa aduci. Nu uita pernele.

La greutatea lor nu o sa treaca pe la Nicu. Acolo ajung copii sub 2500. Noi am ajuns din cauza unui icter grav, si asta dupa ce plecasem seara acasa, ne-am intors dimineata inapoi...... si am ajuns la NICU.
Pe noi oricum nasterea ne-a luat prin surprindere, iar sotul era pigist sub contract , a trebui sa plece acasa sa termine proiectul si abia din a doua zi a putut sa se elibereze. Si cum eram singuri pe lume pe aici n-am avut pe cine sa chem. Adica am rugat pe cineva sa vina dar s-a eschivat Problema era si daca se ducea la farmacie in afara spitalului sa-mi ia ceva sau sa-si caute de mancare...Tot trebuia sa duca copilul la pouponerie....Asa era protocolul. Dar dupa 2 zile se scot perfuziile si sonda si atunci se termina cu problema asta. Oricum prima zi eram zombi de la anestezie...nici nu-mi prea aduc aminte altceva decat ca am dormit mult.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mikiion

Camerele sunt oribile fata de ce vazusem eu la televizor. Ca eu priveam niste emisiuni cu nasteri pe Canal vie, filmate la un spital nou.....
Dar comparativ cu camera de la spitalul militar din Bucuresti unde am stat eu vreo 3 zile e super lux
Si eu aveam si toaleta in camera. Ceea ce era un avantaj. Si aveam vederea spre munte si era superb. I-ati ceva mai gros la tine, eventual o sa iti fie frig. Ca e aproape de munte si e mai frig decat in restul orasului. Ma refer la un halat, sau ceva sa pui peste ce iti dau ei la spital.

Cred ca ai lista data de spital cu ce sa aduci. Nu uita pernele.

La greutatea lor nu o sa treaca pe la Nicu. Acolo ajung copii sub 2500. Noi am ajuns din cauza unui icter grav, si asta dupa ce plecasem seara acasa, ne-am intors dimineata inapoi...... si am ajuns la NICU.
Pe noi oricum nasterea ne-a luat prin surprindere, iar sotul era pigist sub contract , a trebui sa plece acasa sa termine proiectul si abia din a doua zi a putut sa se elibereze. Si cum eram singuri pe lume pe aici n-am avut pe cine sa chem. Adica am rugat pe cineva sa vina dar s-a eschivat Problema era si daca se ducea la farmacie in afara spitalului sa-mi ia ceva sau sa-si caute de mancare...Tot trebuia sa duca copilul la pouponerie....Asa era protocolul. Dar dupa 2 zile se scot perfuziile si sonda si atunci se termina cu problema asta. Oricum prima zi eram zombi de la anestezie...nici nu-mi prea aduc aminte altceva decat ca am dormit mult.

Am luat niste lucrusoare special pentru alaptat, din alea care se desfac la sani, 2 halaturi, lenjerie intima speciala pentru dupa operatie, sutien de alaptat.
Ce fel de perna sa iau, din asta normala????????
Am luat perna speciala de alaptat pentru gemeni
Am facut gentile deja din luna a 7a , mi-a fost teama sa nu nasc prematur, sa ma ia prin surprindere.......da uite c-am avut noroc de niste ratoi cumintei foc

Am luat pentru ei:
- hainute: bady-uri, caciulite, costumase pentru iesit din spital, manusi, sosetele, babetele,batistute din alea pentru cand regurgiteaza, pampersi pentru nou nascuti (alea nr. 0), servetele umede, crema pentru fundulet, 2 jucarii de plus , paturici, prosoape de baie.

Pentru mine am luat:
- hainute pentru spital, papuci de camera si de dus (asa au cerut), cometicale (sampon, gel de dus, crema, pasta de dinti+periuta, etc)
absorbante de seara , discuri pentru sani, eterna si vesnica crema de galbenele, Garmastan pentru sani, prosoape (de dus, fata, pentru sani), am sa iau o cana, farfurie, etc.

Daca mai trebuie ceva dati-mi de stire.....pana la urma am sa plec cu toata casa dupa mine
Pentru durere sa iau eu ceva la mine gen Tylenol sau imi dau ei la cerere?

Am cine sa vina la noi, nu-i asta problema.
Farmacie este in cadrul spitalului, de ce nu ai mers acolo, cafeterie la fel, nu se merita la preturi sau ce???? Intreb ca sa stiu si eu.
Eu am zis ca fac luni o supa de pui si un compot de mere sa-mi aduca sotu, el o sa se descurce.... sper.

Uite ca m-ai facut sa ma uit iarasi la bagaj sigur mai gasesc ceva de bagat

Multumesc de informatii

AMR 2 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput