Maple-syrup babies (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Salutare

Dragaica, esti pregatita pana in dinti, serios.... bravo! Eu am nascut la St Mary, camera privata a costat 190 pe noapte, dar, cum iti spuneam zilele trecute, a meritat fiecare cent pt linistea oferita. Cum iti revii dupa ceza depinde de corpul tau. Uite, Miikon a stat 2 zile in perfuzii. Eu am nascut la 22:24 si mi-au pus o punguta de-aia cu ceva lichid si pe la 3 noaptea mi-au scos-o si alta n-am mai primit, deci gata perfuziile. Pt durere iti dau ei la 4 ore parca, mai ceri daca te doare. Cu mancarea, la fel, depinde cum te balonezi tu, mie nu prea mi-a priit mancarea lor . Pe la 7 dimineata m-am ridicat din pat si pe la 11 m-am mutat in alta camera, deci am mers mult pe culoar. Nu m-a durut niciodata operatia, acasa n-am luat deloc calmante. Iti doresc sincer sa ai parte de o operatie la fel de usoara.
Daca nu te mai vad pe mess sau nu mai am timp sa intru aici, iti urez de pe acum nastere si recuperare usoare, ratoi sanatosi si frumosi, sotz rabdator si ne auzim dupa . Va asteapta dragilor o aventura fantastica, sa profitati de fiecare moment si sa va aduca baietii numai bucurii in viata .

Cristina, sunt blanda de fel , dar chiar sunt nevoita sa o invat sa adoarma singura la pranz. Nu-ti imagina ca a urlat 2 ore neconsolata, nuuuu, am tot luat-o in brate, pupat, explicat etc. Eu sufar de aceeasi depresie ca si tine la gandul ca trebuie sa o dau la gradi si sa ma intorc la munca, dar nu am de ales. Mi-a parut tare rau ca n-am ajuns la intalnire sa te cunosc, dar cum inca n-am carnet si nici nu stiu sa zbor , n-am avut cum sa ma deplasez . Pepitel cum doarme, adica adoarme la san sau pur si simplu il pui in pat si el se descura?

Dolores, n-ai nimic sa ne spui?

Merci fetelor de raspunsuri, am rumegat mult la ce mi-ati scris si am mai ''sapat'' si pe la alte prietene ce tocmai si-au dat copiii la gradi. Se pare ca ei stiu sa faca diferenta intre obiceiurile de acasa si cele impuse la gradi. Nu am renuntat la ideea de-a o invata sa adoarma singura, dar nu mai pot trece prin cosmarul de a o auzi plangand asa mult si asa tare. Asta a fost cea mai grea saptamana pentru noi de pana acum , s-a lovit in fiecare zi destul de tare (a dat cu capul de parchet in fuga fiind, si-a spart buza in pat fiind, zgarieturi, vanatai, un dinte usor ciobit, o sgarietura cu vanataie cu tot pe tot obrazul...), a avut dureri crancene de gingii, nopti si zile fara somn, a mancat prost si avut o stare de agitatie continua. Noroc ca vine maman sa ma ajute, ca simt ca o iau razna in curand. E argint viu, domle!

Va pupa mami obosita de Soimita

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Salutare

Dolores, n-ai nimic sa ne spui?

Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

A spus fata ......vezi daca nu treci pe la Sezatoare

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 38+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 1 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Am spus la semnatura!

Delia of ce mila mi-e de voi, insa lasa ca vine acusi mami si te mai scapa de griji. Adevarul e ca esti mama eroina dupa parerea mea, eu n-as fi rezistat in locul tau, la mine cand venea Gabi de la servici la 5 i-l pasam pe Patrick pana seara, de obicei. Acum sunt mult mai relaxata, dar deja e al doilea, la PAtrick parca mergeam pe sarma permanent, eram intr-o incordare continuua, abia dupa un an si ceva daca am reusit si eu sa ma relaxez si sa ma bucur cu adevarat de mamicie.

Cu dormitul, ti-am mai zis nu-ti fa probleme. La momentul respectiv o sa se descurce fata. La garederie de asta e educatoarea acolo, si cu experienta, sa gaseasca metode. Nu-ti inchipui ca o lasa sa urle pana nu mai are aer, ca i-ar deranja pe ceilalti, gaseste ea ceva. Dar din experienta noastra, se adapteaza ea. O sa fie putin mai greu la inceput, insa incet incet isi intra in ritm.

mQQm i-a placut Denisei in Quebec, mai vine? Te inteleg cu lasatul la gradinita. Eu in prima zi am bociiiit.... Ma gandeam, cum sa plec eu si sa nu stiu ce face 8 ore si mai mult chiar? Sa lipsesc din viata lui atata vreme? De ce-am mai facut copii, si tot asa, numai ganduri din astea aveam. Si apoi cand am vazut ce mult ii place si cum abia asteapta sa mearga la gradi... m-am ami linistit. El e si tare sociabil, ii plac copii la nebunie. Vineri nu-l mai puteam lua, cu plansete l-am luat de-acolo, sunt geloasa foc. Bine, ca lunea maraie, se invata cu noi.

Dragaica fii pe pace, ca esti pregatita pana-n dinti. Eu n-am avut nimic, dar nimic! Am plecat in camasa de noapte cu balonul pe mine si cu un prosop ca imi curgea lichidul amniotic siroaie. N-aveam nici macar chiloti din aia de baba! Nici macar un tampon! Asa ca s-a dus sotul, cat m-au tinut 3 zile in spital inainte de a naste si mi-a luat tot ce-mi trebuie. Si bineinteles ca mi-a luat aiurea, i-am zis chiloti mari, si mi-a luat cea mai mare marime, ca puteam face cort din ei! Am vrut sa-i dau maica-mii insa ma gandeam ca o jignesc, ii am si-acuma pe undeva.
La camera n-o sa ai timp sa te uiti, desi e mica tare. De asta si costa asa ieftin, mai putin decat la alte spitale, ar fi si nesimtiti sa sarjeze si ei 190 ca la St Mary's de exemplu. Calmante iti dau ei, fara probleme. La mine veneau mereu si ma intrebau daca vreau, ca aveam o taietura imensa, nu-ti mai povestesc ce si cum sa nu te sperii, insa oricum tu faci cezariana, e altceva. Eu insa nu stiu pe unde citisem ca pot inhiba lactatia si n-am vrut, dar oricum nu mai simteam absolut nimic, eu una nu ma tin minte pe mine in zilele alea... Stiu ca plangeam non-stop ca e copilul prematur si ca ma fortam sa scot lapte cat mai mult, stateam cu pompa agatata de gat, eu am facut un pui de depresie, si m-am fixat pe alaptat, dar e normal la nasterile premature.

Tare e bine ca o sa nasti la termen, nici nu stii, o sa ai copii sanatosi si in putere! Bravo inca o data si tie si lor ca au stat acolo cumintei pana la sfarsit.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -13+ cu posibil
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

La mine erau pe lista si perne cu fete de alta culoare decat albe. Poate s-au mai dotat intre timp..... Perne obisnuite pt. ca ale lor sunt subtiri. Si eu dorm pe minimum doua perne de puf de la Ikea

Dar pt. sot ai ceva? De imbacat. Ca la noi, printre altele, de aia a plecat acasa a doua zi, ca sa se schimbe si sa duca masina... Ca ne-ar fi costat o avere sa o tinem 4 zile in parcare cand noi stateam la cateva statii de metrou de spital... Iar eu nu pusesem in bagaj nici macar un tricou pt. el. De fapt nici bagajul meu nu era gata 100%.
Ceva comod de imbracat si de incaltat pt. sot iti sugerez....

De farmacie, nu cred ca stiam ca e in spital si poate nu era nici deschisa ca eu am nascut in weekend. Si oricum tot am gasit ceva sa mai cumparam , ca nu ne asteptam sa nasc asa repede.

Delia, Eu am facut cezariana de urgenta, poate de aia a fost diferit. Si am avut si perfuzie si sonda..... Perfuzia a fost o zi, sonda mi-au tinut-o doua zile..... Eu aveam si diabet de sarcina..... s-ar putea sa fi fost mai complicata si nasterea, varsta poate a fost un factor...aveam alta taietura pe burta de la operatia de apendicita de la 25 saptamani... E clar ca eram in categoria de risc si numai din faptul ca era a doua operatie la 10 saptamani distanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Dragaica, nastere usoara, refacere rapida si baiati sanatosi si mancaciosi iti doresc! Wow, ce putin mai e pana la intalnire ...
Aparatul foto nu l-am vazut pe lista, dar banuiesc ca e deja in bagaj

Doloress, nu am apucat inca sa-ti urez sarcina usoara!

Llaura, ai inceput servicul, nu-i asa? Cum v-ati adaptat la noul program? Ce mai face Daniel?

Azi am fost la doctor cu Sophia pentru vizita de la 9 luni. A reintrat in grafic (la 6 luni sarise bine peste el cu greutatea... ce bine mi-ar fi stat sa slabesc si eu o data cu ea ) acum are 9,88kg si 71,5 cm.
A inceput sa se ridice in picioare sprijinindu-se de diverse obiecte. Nu va spun ce ma bucur ca mama vine din nou la noi pentru 5-6 luni prin octombrie exact cand Sophia incepe sa mearga prin casa (si eu la serviciu )!

Deocamdata problema noastra cea mai mare e cu programul de somn al mezinei. S. adoarme seara undeva intre 7 si 8 jumatate, iar la 11 se trezeste, foarte activa si cu chef de joaca. Dar nu oricum si oriunde, ci doar la mine in pat. Daca incerc sa o asez in patul ei, plange de-mi ridica parul de pe ceafa si trezeste tot cartierul. In patul mare nu face galagie, doar se rostogoleste, o ia "la fuga" in 4 labutze, incearca sa se ridice peste mine, ma loveste din dragoste cu picioarele in burta, cu mainile in gura mea, mai imi da una cu capul peste nas, si altele de acelasi gen. Pe la 1 jumatate 2 noaptea ea adoarme obosita, iar eu raman sa ma uit la pereti inca vreo ora, pana imi scade tensiunea si reusesc sa ma relaxez.

Gata, fug la programul de seara cu fetele.

_

Bucataria lui mami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura B

Azi am fost la doctor cu Sophia pentru vizita de la 9 luni. A reintrat in grafic (la 6 luni sarise bine peste el cu greutatea... ce bine mi-ar fi stat sa slabesc si eu o data cu ea ) acum are 9,88kg si 71,5 cm.
A inceput sa se ridice in picioare sprijinindu-se de diverse obiecte. Nu va spun ce ma bucur ca mama vine din nou la noi pentru 5-6 luni prin octombrie exact cand Sophia incepe sa mearga prin casa (si eu la serviciu )!

Deocamdata problema noastra cea mai mare e cu programul de somn al mezinei. S. adoarme seara undeva intre 7 si 8 jumatate, iar la 11 se trezeste, foarte activa si cu chef de joaca. Dar nu oricum si oriunde, ci doar la mine in pat. Daca incerc sa o asez in patul ei, plange de-mi ridica parul de pe ceafa si trezeste tot cartierul. In patul mare nu face galagie, doar se rostogoleste, o ia "la fuga" in 4 labutze, incearca sa se ridice peste mine, ma loveste din dragoste cu picioarele in burta, cu mainile in gura mea, mai imi da una cu capul peste nas, si altele de acelasi gen. Pe la 1 jumatate 2 noaptea ea adoarme obosita, iar eu raman sa ma uit la pereti inca vreo ora, pana imi scade tensiunea si reusesc sa ma relaxez.

Gata, fug la programul de seara cu fetele.

_

Bucataria lui mami
Puterea din noi[/font=Comic Sans MS]

Felicitari pt dezvoltare, super-truper! Cu somnul....ah, as putea scrie o carte la cate probleme am avut. Ai sa vezi ca ea singura isi va schimba programul asta, banuiesc ca ai incercat sa o tii seara un pic mai mult treaza . Am avut si noi vreo luna un program artistic de asta, adormea lata pe la 6 p.m. si dadea trezirea la 4 a.m. , o placere, dar s-a mai schimbat intre timp. Pupici la domnisorica.

Si la noi vine buni, numai maine nu-i poimaine .

Va pupa fata

HAI DRAGAICA!!!

Pozici Sofia botez
Photos

Mergi la inceput

BUN VENIT SEBI!!! BUN VENIT FELIX!!! DE DRAGAIACA Sa fiti sanatosi si mancaciosi si dormiciosi si sa aduceti numai bucurii parintilor emotionati!

Tocmai ce-am primit un semn de la sotz de Dragaica, cu vesti minunate: baietii sunt sanatosi si frumosi . S-au nascu la ora 12 si ceva (organizarea spitalului de kko), au primit note superbe, au 2750 kg si 47 cm Felix si 3200 kg si 50 cm Sebi (sper ca nu i-am confundat ), pe scurt sunt niste bijuterii . Tanara mamica e bine, se recupereaza si invata impreuna sa alapteze puiutii.

YUHUUUUU!!!!

Pozici Sofia botez
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Felicitaaari!!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -13+ cu posibil
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Felicitari double, Dragaica! Refacere rapida, bebelusi linistiti si laptic mult!

Doloress, la multi ani!

Delia, cam la asta lucrez si eu acum, dar am luat-o la pas marunt. Adica telul 1 e sa nu mai adoarma la san. La inceput am folosit caruciorul, la ora de somn plecam in parc, acum doarme in brate in glider ziua si cu tac-su (simonna ) seara. Nu protesteaza deloc, cred ca e si chestie sa fie ei pregatiti ca am mai incercat si nu a mers. Daca ar fi necajit as amana-o daca nu as putea sa-i distrag atentia. In seara asta s-a cerut la tati in brate si mi-a facut bye. Dar daca vine mama ta oricum esti mai linistita decat daca o duci la day-care. Bafta!

LauraB, ei se tot regleaza cu somnul, cred si eu. Al meu care nu s-a culcat inainte de 11 orice am facut, de-o saptamana se culca la 9. Zici ca s-a lungit ziua la mine. Dar ma si trezeste mai devreme...

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Si noi suntem intr-o faza mai aiurea cu somnul, in sensul ca se trezeste de cateva ori pe noapte, doarme agitata, o aud de la noi cum se zbate in patut, dar imi amintesc ca si Victor a avut o faza asa in jur de un an, eu nu o mai pun doar pe seama dintilor, ma gandesc ca e vorba si de dezvoltarea lor in general, descoperirile si progresele pe care le face pe zi ce trece o `macina`si noaptea.

Si eu incep sa-mi fac griji cu gradi, nu atata cu somnul cat cu suptul, ea inca suge destul de des, si asta pentru ca nu suge mult o data, eu am mers chiar dupa cum a vrut ea, si daca suntem impreuna mi-e greu `sa-i scot` o masa de lapte. La Victor am facut asta incepand de la sase luni ca la noua luni m-am intors la servici dar mi s-a parut tare `trumatizant`pentru mine sa-i dau cu biberonul in timp ce ma dureau sanii de laptele meu
O sa incepem acomodarea la gradi cu cateva ore pe zi, poate acolo o sa o convinga careva sa bea si din sippy cup, acasa deja stie care e cu lapte si mi-o arunca din prima.
E bine totusi ca voi fi acasa si chiar daca mi-am luat cursuri de zi, pot sa mi le schimb cu unele de seara la inceput.
Of, imi fac atatea griji si poate ca totul se va petrece bine, doar ca ma asteptam ca pana acum, la aproape un an Sonia sa mai renunte la lapte, dar nu a fost asa, eu am senzatia ca e in continuare hrana de baza, e ok ?

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput