Maple-syrup babies (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Salutam si noi siropeii

Simonna, sa va fie de bine vacanta, cand pui poze? Vreau sa vad o mica bronzata. Sa stii ca si soimita trage de tzitzi mai des cand o dor gingiile, cred ca e normal . Te-ai hotarat daca o dai la gradi din sept? (reteta de ardei umpluti e simpla: se iau ardeii si se curata ..... glumesc. Deci am pus un pumn de quinoa, o rosie data prin razatoare, un morcovel dat prin razatoare si o ciuperca taiata fasii. Le-am calit pe toate la 325 gr ca sa nu-si piarda uleiul de masline proprietatile si am umplut 2 ardei. Ah, quinoa am clocotit-o 5 min inainte. Plus ceva marar/patrunjel tocat. Pofta mare!). Pupam
Cu somnul...... a renuntat la somnul de dupa-amiaza si mai nou vrea sa renunte si la cel de dimineata. In total pe 24 h, doarme cam 12.....cam putin, nu? Se trezeste o data sau de doua ori pe noapte, asta cand nu tipa de dureri gingioase.

Multumim de reteta. Intrebare? Ardeii cu compozitia lor cu tot nu se fierb? Adica ardeii ramin cruzi pe cind ajung sa pun mincarica in farfurie?

Addie doarme as zice 10 ore somn de noapte (una - doua treziri) plus intre 1 si 4 ore pe zi de somn de zi in bucati de 1 la 3 somnuri, depinde de zi.
Sa stii ca am mutat-o la ea in camera cu dormitul de noapte si s-au facut 5 - CINCI, pe bune - nopti de cind se culca la 10 si se scoala la sase. Sper sa n-o deochi, da' tare bine e! Am facut mult mai intuneric in camera aia (practic prindem o patura bleumarin de galerie cu cirlige de rufe :)) decit la mine in dormitor si eu cred ca si faptul ca nu mai mai aude pe mine fitiindu-ma in somn o ajuta sa nu se trezeasca. (La sase o iau la sin repede, ca altfel se trezeste pe bune, si mai doarme pina pe la sapte jumatate - opt.

Llaura, stiu ce zici cu trezitul si povestitul in mijlocul noptii, pe mine ma termina noptile alea...

Dragaica, stiu ce zici cu graba de a naste, te inteleg ca ti-ajunge, dar gindeste invers: cu cit stau ai mult acolo cu atit o sa fie mai mari si mai usor de manevrat o data iesiti... Stai pina la 38 daca ei stau, cu mina pe inima iti spun...

Diana, "veche" Romania tare... haioasa puslamaua! Ca bine zici in citeva zile face 3 ani! M-am dus sa ma uit la data, ca eu tineam minte 26, da' ce sa mai, 2 zile numai... Are mama baiat mare!
Cind vii acasa? Mama vine pe 3 august cu KLM. Da' cred ca tu esti pe AirFrance... Oricum, abia astept sa ne vedem cu fetitele!

Vestea mareata? Avem gradi in ENGLEZA!!!!!! Si la noi in cartier! 5-7 min. in masina. YES! Visina pe tort: 7 dolari. Si mai Yes!!!!
Incepe in 7 septembrie, progresiv, vedem cum se acomodeaza si, in functie de asta, vedem cu jobul meu. Sint ASA de multumita de nu pot sa va explic! Daca o cunoaste cineva pe Alina, mama Selenei, care mi-a dat nr. de tel. de la gradi intre doua rafturi la Super C, fara sa ma cunoasca dinainte, numai pentru ca e ea draguta, va rog sa-i spuna ca ii multumesc din suflet!
Am fost azi si am vazut gradi, mediu familial, o draguta de proprietara, tinara si f. cute, in basement unde e gradi e parchet (eu am vazut numai laminat si alte de-astea reci pina acum) pereti colorati, jucarii de multe feluri, mi-a placut.

Gata, m-aa trezit, sa vina mama mea!
Pupici, doamnelor, Delia suna-ma!
S.

Mergi la inceput

Delia, tare-mi pare rau ca nu ajung la tine, vine mama marti si m-am lansat in tot felul de activitati - ca de ex. curatat frigider si bucatarie la milimetru - care iau timp si fara bebe mic...

Catrinel paseste de-adevarat! Intre 6 si 12 pasi, cu un zimbet de ii incape toata fata in el. De vreo trei zile. Se tot duce de la unul la altul, zimbetul se duce si el tot mai larg... Si a inceput sa zica Radu (ma rog, ea zice un fel de Adu) la absolut tot ce-i place. Coolest big brother nu-si incape in piele de bucurie :)

Pupici,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonna

Delia, tare-mi pare rau ca nu ajung la tine, vine mama marti si m-am lansat in tot felul de activitati - ca de ex. curatat frigider si bucatarie la milimetru - care iau timp si fara bebe mic...

Catrinel paseste de-adevarat! Intre 6 si 12 pasi, cu un zimbet de ii incape toata fata in el. De vreo trei zile. Se tot duce de la unul la altul, zimbetul se duce si el tot mai larg... Si a inceput sa zica Radu (ma rog, ea zice un fel de Adu) la absolut tot ce-i place. Coolest big brother nu-si incape in piele de bucurie :)

Pupici,
S.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985

Felicitari buburuza mica !!! Si lui big bro pt statutul de VIP

Lasa, ca ne-om vedea noi candva . A mea trece de cateva zile prin niste episoade de urlete de-mi vine sa mor incet. Banuiesc ca e tot legat de dinti ca nu ma lasa sa vad nimic in gurita. Uffff

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

No pai, vaz ca forumu' asta s-a transformat in blogul lui Catrinel... Nu-i grav, eu impartasesc in continuare din vietisoara ei...

Azi ne-am mai pricopsit cu un dinte, asa ca sint 4 sus si doi jos...
SI pot sa spun ca merge, in fine, in sendul ca parcurge, din proprie initiativa distanta intre punctul A si punctul B in picioare. Fara s-o chemi, fara s-o trimiti, fara s-o momesti nicicum. Cel mai mult a mers 18 pasi, cred, dar progresul e ca nu mai trebuie momita ca sa mearga pe picioruse.

Vine bunica azi... Abia astept sa le vad impreuna :)

In curind mergem la aeroport...

O saptamina buna,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Salutare!

Eu am inceput azi operatiunea adormirea Soimitei in patut fata tzitzi. Inutil sa spun ca e calvarul de pe lume, azi a zbierat 2 ore, cu spume la gura si tot tacamul . Nu putea sa adoarma si pace. Intr-un final i-am dat un pic de supica, ca se facuse ora de mancat, a mancat cam jumate de portie si apoi am luat-o in brate sa-i dau apa si a adormit instant , deci tot n-a adormit in patul ei . Maine continuam, se va prinde ea la un moment dat. Maine incerc sa o mai scot o tura afara dupa ce papa pe la 10 dimineata, sa fie obosita bine cand incepe sesiune de urlete. Cam atat de la noi. A, ba nu. Mi s-a trezit 2 nopti la rand urland pe la 2-3, cu diaree , transpirat de durere la mine in brate, urlete etc. Eu tot dau vina pe dinti, ca ziua n-are nimic (diaree adica), o geluiesc si adoarme consolata la san, cum altfel? Dar se trezeste mult pre des in ultimul timp si am vazut ca gingia e umflata cam peste tot, uffff.
In rest, se loveste zilnic , si chiar sunt cu ochii pe ea, nu fac nimic altceva! Azi o zgarietura, maine o vanataie..... asa e la noi.

Pupici la toti siropeii, sper ca ai vostri sunt mai cumintei .

Dragaica, ce mai faci?

Doloress.....totul oki?

Simonna, revedere placuta cu maman/bunica...abia astept si eu, chiar nu mai pot. Sa ne scrii cum s-au acomodat una cu alta

Diana, tot in Ro esti? Cum mai e printesa cu dintisorii?

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Delia, mama, mi se rupe sufletul la adormitul ala in patut... draga de ea... Adevarul e ca nu prea ai incotro, ca si ea incepe gradinita.... Iti tin pumnii tare sa iasa bine!
(Noi tot adormim pe unde apucam, in carucior la plimbare, in masina, la titi... nici nu mai incerc patul, ca e in picioare in 30 de secunde si p-orma urlaaaaaaaaa...)

Catrinica si Bia sint teribile impreuna, practic Catrinel s-a mutat la Bia in brate si acolo a ramas. A avut asa o reactie buna la mama ca nu-mi vine sa cred, tot astept s-o aud urlind si tot e bine... Si ea nu e extrem de cooperanta cu strainii, depinde cit de cu fundul la tavan se scoala. Insa mama a vrajit-o cumva, cred ca lacrimile din coltul ochilor cind a vazut-o prima data....

Pupici, doamnelor,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Delia si mie mi se rupe sufeltul de soimita mea draga. Sa stii ca eu la Patrick n-am facut absolut nimic si cand am plecat la servici a adormit bine merci cu soacra-mea n-a plans nici o data macar. Plangea dimineata cand se trezea si nu ma gasea si isi facea portia. Dar la somn nu. Deci, ce sa zic, eu nu stiu cat pricep ei ca asta e ca o pregatire. La gradi la fel, a adormit din prima, fara probleme. Il mai mangaia doamna pe spate din cand in cand (si acum la fel face, cand nu are somn), dar in rest... e OK. Eu cred ca noi ne facem prea multe probleme si ca ei inteleg totusi cat de cat ca atunci cand nu esti, apoi nu esti si gata.

Simonna nu-i nimic, mai povesteste de Catrinel ca noua ne place! ups, editat, am vazut ca ai scris de bunica, ma bucur ca s-au acomodat asa bine

edit la edit: la noi Patrick urla ca din gura de sarpe la bunica-sa. O intreaga problema a fost. Mama e si putin paranoica si a inceput sa-mi reproseze ca din cauza mea ca n-o suport si-i transmit si copilului. Oricum a fost de coma prima vizita, o vedeam cum sufera ca un caine. Dar acum, la 2 ani s-au imprietenit cat de cat, desi dragoste mare tot nu e.

Eu sunt OK, in afara de niste mancarimi de picioare... e groaznic ce ma mananca. Si pielea mi s-a facut aspra si urata... Doctorul mi-a zis sa ma dau cu crema hidratanta, dar nu prea are efect. Podiatrul mi-a dat o crema, insa scrie ca daca sunt insarcinata sa vorbesc cu ginecologul. Asa ca nu stiu ce sa fac, m-am dat odata ca nu mai puteam si a fost tare bine.

In rest AMR 2 zile pana la ecografie!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -12+
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Am terminat si noi........ultimul control din sarcina, Doamne nu-mi vine sa cred, am plecat cam nostalgica de la clinica.
Doctorul meu a revenit din concediu, nu prea i-a convenit cand a vazut cererea de cezariana aprobata dar nu a mai avut ce sa spuna, nu putea trece peste decizia colegului
Bebeii sunt miscaciosi nevoie mare, Sebi are 3200kg iar Felix are 2800kg. nu prea-mi vine sa cred ca a luat asa de mult in greutate in doar 2 saptamani. Oricum nu sunt 100 la 100 sigure nici ecografiile astea asa ca o sa aflu adevaru marti
Au par amandoi ......ne-a aratat la ecograf cum se vedea perisorul ce mai sunt indragostita pana peste urechi
Marti la ora 6 dimineata trebuie sa fiu la spital, fara sa mananc nimic de luni seara de la orele 23-24, apoi am intalnire cu anestezistul.
Cat ma pregatesc pe mine sotu se ocupa de camera, acte, bagaje, apoi vine si el in sala de operatii sa ma sustina .

Am mai fost o tura la cumparaturi, acum pot spune ca suntem pregatiti, am facut si 2 pozici, am sa le pun mai tarziu doar cu o promisiune......sa nu radeti de cum arat.

Dolloress ce ai avut in camera privata la Royal?
Are telefon, frigider sau un cuptor cu microunde in camera?
Mancare cum a fost, a sa fac luni niste supa de pui si compot sa am cu mine.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 37+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 7 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Eu sunt OK, in afara de niste mancarimi de picioare... e groaznic ce ma mananca. Si pielea mi s-a facut aspra si urata... Doctorul mi-a zis sa ma dau cu crema hidratanta, dar nu prea are efect. Podiatrul mi-a dat o crema, insa scrie ca daca sunt insarcinata sa vorbesc cu ginecologul. Asa ca nu stiu ce sa fac, m-am dat odata ca nu mai puteam si a fost tare bine.

In rest AMR 2 zile pana la ecografie!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mare grija cu mancarimile daca nu trec sa ceri analize la ficat pentru Colestoza de sarcina, vezi ca nu e de gluma, pentru ine au fost 4 saptamani infernale, am luat Benadryl 2 saptamani.
Ce mi se pare eficienta este crema de la Aveeno cu oatmeal, shea butter si menthol pentru itchy, extra dry si cracked skin.
Incearca sa vezi daca-ti prieste, la mine a facut minuni

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 37+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 7 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Dragaica wow, ce mult au luat in greutate, o sa ai doi voinici. Oricum nu prea sunt asa concludente ecografiile. Al meu parea mai mare, peste 2 kg ca a fost lung, seamana cu taica-su si are oase lungi, ca asa calculaeaza ei greutatea, in functie de marimea oaselor. Deci... al meu era slab si lung, , a avut cu 200 de grame mai putin decat ziceau ei. Deci o sa vezi tu marti mai bine. Oricum la 37 de saptamani sunt marisori.
N-am avut frigider si nici cuptor cu microunde in camera, nu stiu daca sunt asa camere... Eu am avut camera privata insa micuta, numai patul meu si un fotoliu extensibil pentru Gabi si o masuta parca, nimic altceva. Daca vrei televizor, este, si vine un nene, platesti un 15 dolari parca si-ti da drumul. Eu am vrut, ca n-aveam ce face, copilul era la NICU.
Mancarea mi s-a parut super dupa cateva saptamani de regim pentru diabet. Daca nu-mi placea, mergeam la cafeteria, sunt doua, si au mancare bunicica acolo. Acolo ai si cuptoare cu microunde, si eu imi aduceam mancare la pachet, cat am stat in spital 3 saptamani cu Patrick, o incalzeam acolo.

Merci de pont pentru crema, eu mi-am luat dela Burt's Bees cu rozmarin si menta si inca ceva de la Palmer's cu cocoa butter, insa parca n-au nici o treaba.
Am citit de colestaza insa am vazut ca te si ingalbenesti, eu vad ca inca nu m-am ingalbenit.
Oare sa am alergie la nisip? Ca de cateva zile n-am mai iesit cu copilul in parc si normal ca nu m-am mai bagat in nisip si parca a mai trecut, azi nu prea m-a mancat.

Mergi la inceput