Ghiocei de martie-aprilie 2009***205***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

monnvas sau cine mai poate afla vesti l ca;ld... asteptam cu sufletul la gura; mie mi-au mancat 10 ani din viata deja, am ajuns sa blestem si ziua in care s-au nascut... nu mai zic de cea in care au ajuns la putere sa-si bata joc de noi
vreau sa anunte ceva, orice, numai sa nu mai stau asa, ca nu mai am nervi....si nici lacrimi

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

se pare ca s-a votat pentru 6 milioane..http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152145&whichpage=27

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Dyana, nush, maica-mea imi zicea ca a vazut proiectul de ordonanta si era vorba de 15%.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu pana nu vad negru pe alb scris nu mai cred nimic.
ieri realitatea tot dadea la tv la news alert ca indemnizatia e 600 de ron. pe internet la realitatea news alert spuneau ca probabil asa va fi. seara s-au linistit cu totii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Eu zic sa tratati totul ca pe un zvon pentru ca asta si sunt.

Pana nu o sa fie facut un anunt oficial (cica vineri) si o sa scrie negru pe alb nu mai plangeti aiurea.

Era un lucru "asteptat" dar refuzam toate sa il acceptam sau sa vorbim despre el.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Dyana, am intrat pe site-ul Guvernului, unde e scriptul sedintei de azi. Acolo zice ca vineri va fi un consiliu in care se hotaraste cum e cu reducerile de salarii&pensii. Deci... mai asteptam.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Offf mai fetelor, si eu sunt ca DYANA. Bocesc, dau refresh la forumuri si site-uri de stiri si simt ca am un cap mult prea mic pentru cat ma agit. Deja nu mai vad bine, azi noaptea nu am putut dormi, faceam calcule si scenarii. Cum naiba reusesc eu pana la 1 iunie sa gasesc o solutie fiabila pt Ana? Mai ales ca nu vreau sa o las pe mana nimanui, dar nici pe 600 ron nu pot sta.
Oricum, daca ma intorc la serviciu, tot greu va fi, pt ca as lua exact aceeasi bani ca acum, minus cat voi da la bona/gradi

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

dar daca nu mai bociti voi si mergeti maine in parc cu copiii si va jucati frumos si va puneti nisip in cap?

Nu vreti sa asteptati pana vineri? Vineri ce-o sa mai faceti cand va veni decizia finala? Sepuku? Harakiri?

Hai serios acum! Suntem multe in aceeasi oala. Pana la urma vom gasi solutii si vedem cu facem. |Ideea e sa avem capul limpede si creierii odihniti. Ca daca avem draci si bocim sigur o sa luam o decizie gresita.

Asa ca DYANA si PISIK si cine mai boceste mai rabdati o zi, apoi ne vedem toate in parc si facem o spirala si bocim si plangem si facem scenarii si gasim o solutie.

Mergi la inceput

Da' ce-ar fi sa ne vedem maine in parc sa ne consolam avant la lettre? Se inscrie cineva? IOR sau 23 August?

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Da' ce-ar fi sa ne vedem maine in parc sa ne consolam avant la lettre? Se inscrie cineva? IOR sau 23 August?

(7.03.2009)

Stabiliti voi ora si poate ajung si eu. Mi-e putin peste mana ca eu vin de la Domenii si dupa-amiaza e cam nasol cu traficul, dar poate ajung.

Mergi la inceput