Ghiocei de martie-aprilie 2009***205***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

ANAAN si GAZA si cine mai vroia patut de calatorie.

http://bucabebe1.blogspot.com/

Bianca, merci! Am cumparat patutul!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Intrebare existentiala:

I-am facut Priorixul astazi lui vLadimir. Acum a adormit si eu am uitat sa ii pun un supozitor cu paracetamol. E grav? Il trezesc sa ii pun? Sau il las asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:

Intrebare existentiala:

I-am facut Priorixul astazi lui vLadimir. Acum a adormit si eu am uitat sa ii pun un supozitor cu paracetamol. E grav? Il trezesc sa ii pun? Sau il las asa?

Il lasi asa. Daca te mai trezesti peste noapte, vezi daca are cumva febra (buzometric) si daca are, reevaluezi situatia.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:

Intrebare existentiala:

Il lasi asa. Daca te mai trezesti peste noapte, vezi daca are cumva febra (buzometric) si daca are, reevaluezi situatia.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Sar'na, multumesc de raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

mamicile cu mai multi copii - bebelusii de un an si 4-5 luni mai au doua somnuri pe zi?
eu continui sa odiseea gradi si am gasit 2 cat de cat ok insa se doarme doar dupa masa de pranz (fiind program de gradi nu de cresa)
oricum va fi o schimbare majora mersul la gradi si ma gandesc daca nu cumva o voi bulversa si mai mult dandui si programul de somn peste cap (daca la varsta aceea am mai avea si somnul de dimineata)
stiu ca fiecare copil e unic insa m-ar ajuta mult in luarea unei hotarari sa stiu cam cum sunt alti copilasi.

va multumesc,

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor

ioana are cam de la 1 an un somn pe zi, de la 14-16.
si andrei avea pe la 1 an un somn pe zi.

gradinitele au organizat programul astfel incat sa aiba copiii un singur somn dupa masa de pranz.

Mergi la inceput

ioana nu a mai cautat azi tzitzi. a dormit toata noaptea foarte linistita.
sper ca de data asta se intarca. va tin la curent. si dau cheful atunci cand va fi momentul.

Mergi la inceput

si eu sunt tare stresata su indemnizatia. mi-am propus sa ma intorc la munca in octombrie, dar daca ajunge indemnizatia la 600 ron mai pot sta acasa maxim o luna, ca am rata la casa de platit.
si mi-a asa de groaza sa ma intorc vara la serviciu. cand toata lumea merge in concediu, eu sa stau pe baricade, ca doar din concediu vin.
si reducerea plafonului de la 4000 la 3000 parca suna bine, chiar daca eu acum iau 4000.
ma gandesc ca daca se va reduce procentual, vor avea cei de la "agentia pt prestatii sociale" de calculat cam mult. si o placere pe masura. asa cu 600 de ron la toata lumea e floare la ureche pt ei.

si daca tot suntem la subiectul indemnizatii: a primit cineva indemnizatia pe luna asta? sau si asta vine cu intarziere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

se pare ca s-a votat pentru 6 milioane..http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152145&whichpage=27

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

si eu sunt tare stresata su indemnizatia. mi-am propus sa ma intorc la munca in octombrie, dar daca ajunge indemnizatia la 600 ron mai pot sta acasa maxim o luna, ca am rata la casa de platit.
si mi-a asa de groaza sa ma intorc vara la serviciu. cand toata lumea merge in concediu, eu sa stau pe baricade, ca doar din concediu vin.
si reducerea plafonului de la 4000 la 3000 parca suna bine, chiar daca eu acum iau 4000.
ma gandesc ca daca se va reduce procentual, vor avea cei de la "agentia pt prestatii sociale" de calculat cam mult. si o placere pe masura. asa cu 600 de ron la toata lumea e floare la ureche pt ei.

si daca tot suntem la subiectul indemnizatii: a primit cineva indemnizatia pe luna asta? sau si asta vine cu intarziere?

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Si daca se reduce procentual nu e buba pentru ei. Ca doar schimba procentul in program...ca la salarii si gata. E totul automat, nu mai stau cu abacul.

Dar e groasa treaba...si eu tot cu ratele la casa sunt in pom...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Tot din colectia Ro o tara de KK-at...
bancile au inceput sa cheme parintii copiilor cu probleme ce primesc donatii cu acte doveditoare ,ca nu cumva sa fie "Bani spalati" si nu a fost doar Ledi ci si o alta mamica....Imi pregatesc si eu dosarelul ca fiu pregatita cand m-or striga,,,,CRETINII

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput