Ghiocei de martie-aprilie 2009***205***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Da' ce-ar fi sa ne vedem maine in parc sa ne consolam avant la lettre? Se inscrie cineva? IOR sau 23 August?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Stabiliti voi ora si poate ajung si eu. Mi-e putin peste mana ca eu vin de la Domenii si dupa-amiaza e cam nasol cu traficul, dar poate ajung.

Noi iesim pe la 17. Daca vreti putem iesi dimineata (ma rog, dimineata mea e un pic mai dimineata decat dimineata voastra), adica pe la 10. E mai liber la ora aia, nebunie e pe la 8.30-9.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Dimineata la mine e mai mult de organizare. fac curat, pregatesc mancarurile si iesim afara putin cam 1h 1,5h.

Dupa-amiaza noi iesim pe la 16 asa ca poate ne nimerim prin IOR.

Mergi la inceput

Citat:

Dimineata la mine e mai mult de organizare. fac curat, pregatesc mancarurile si iesim afara putin cam 1h 1,5h.

Dupa-amiaza noi iesim pe la 16 asa ca poate ne nimerim prin IOR.

Zuper! Ia sa mai dau io neshte semeseuri, poate prindem si gazele, vitaminele, io mai stiu ce mai pica?

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Stai ca io-s ca telefonul public, tre' sa astepti pana pica fisa.

GIANINA tu ziceai de somnuri. Al meu are cand 2, cand 1 somn, in functie de manipu.larea mea. Adicatelea daca nu ies afara la 1,5-2h dupa trezirea de dimineata il ia somnul. Si e in stare sa doarma cate 3h! Daaar cum s-a facut cald la pranz, prefer sa-l scot pe la 9 (bine, am fost noi afara si pe la 8), e racoare si e mai putin aglomerat. Afara uita de somn si de toate, mancam fructele, mancam si pranzul si intram in casa dupa 12.
Asa ca, recunosc, am intervenit un pic pt trecerea la un somnic, ca daca-l las sa faca 2 inseamna sa iesim afara pe la 13, cand e deja cam cald.
Oricum, stiu copii care abia spre un an jumate au trecut la 1 somn.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Da' ce-ar fi sa ne vedem maine in parc sa ne consolam avant la lettre? Se inscrie cineva? IOR sau 23 August?

Io nu pot sa ajung maine... ca ma duc sa ma "antecontractez". Desi... poate ajungem si noi dupa ce terminam "procedura".

Monn, vb.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Iuhuuu felicitari, Denisa! Antecontracteaza si piticul?

(7.03.2009)

EDIT. Antecontractul dureaza putin. Noi l-am facut la agentie (cand am vandut), nu e musai de mers la notar (cand am cumparat am fo' la notar, ca am tranzactionat fara intermediari). Dai cu subsemnatu' si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Groaznic e sa astepti pana vineri!
Si e tare urat din partea lor ....
Noi trebuie sa ne cumparam Pentaximul, dr a zis ca nu e sigur ca il primeste in iunie si nici priorixul. Asa ca am inceput cautarile... dar ca nu gasim pentaxim in Oradea. Incercam in Ungaria, noroc ca e aproape de noi.
Olga, cum mai stai cu intarcatul?
Novus, multa sanatate frumusetei tale!
Simonapro, cum te mai simti?

Noi nu prea mai mancam fructele si nici iaurtul, asa ca disper nu stiu ce sa ii mai dau sa manance

Va merg la

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Sara buna fetelor ! Biancamultumesc mult pt informatii si pt promptitudinea cu care mi-ai raspuns.

Azi am fost la Pasapoarte asa ca vin cu Informatii Proaspete:

Acte necesare:
- certificat nastere copil: copie si original
- Document de identitate al parintilor (sau parintelui), in original si copie. Pt eliberarea pasaportului pt minor este necesara prezenta ambilor parinti. In cazul in care unul din parinti lipseste este necesar ca parintele cu care se prezinta copilul sa detina o Declaratie Notariala prin care se arata acordul celuilalt parinte pt obtinerea pasaportului.

(Daca veti dori sa plecati singure cu copilul va mai trebuie la plecare o Declaratie separata prin care se arata acordul parintelui in lipsa ca minorul sa calatoreasca impreuna cu mama in perioada... cu destinatia... Aceasta se arata la ofiterii vamali si am zis sa va spun acum ca poate va e util.)

- chitanta taxa consulara - se plateste la CEC BANK - 32 lei
- chitanta taxa pasaport simplu electronic - se plateste tot la CEC BANK - 234 lei
Taxele se platesc pe numele titularului de pasaport, adica al minorului. La banca va va cere certificatul de nastere.

ATAT.

Pup si sper sa va fie utile.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

buna seara,nu am mai reusit sa intru, nu a mers net-ul, sper ca sunteti bine si ca nu mai are niciun copilasi febraam facut si noi azi priorixul,Theo a fost mai molesit dupa el, am dormit vreo 3 ore dupa amiaza, l-am trezit eu.maine mergem sa facem analize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:

ANAAN si GAZA si cine mai vroia patut de calatorie.

http://bucabebe1.blogspot.com/

Bianca, merci! Am cumparat patutul!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Bianca mersi de info, Anaan felicitari pt achizitie ai fost mai rapida decat mine

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput