Copilasi din 2002 *77* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 4
Gabi_K spune:
vorba lui John Lennon, give peace a chance... dar eu n-o aplic decat in momentul in care dispare ciocolata de pe terra si din tot universul
Pana atunci....
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Nicoleta spune:
Neata.
Gabi, esti o razboinica deci! Cata vreme te prinde, de ce nu? Oricum, din poze am vazut ca esti genul la care nu se vad kg, eu sunt mai pufoaasa asa, saptamana asta am asa un feeeling, m-am cantarit si arata cu plus... pana luni e musai sa slabesc macar 100 g, pentru psihicul meu... Pana la inceputul lui iulie vreau sa scad sub 70... Ca altfel pierd orice urma de entuziasm...
Mergem sa-ia sotul meu viza de India...
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
Cristina_C spune:
Neata
Am fost la doctor si mi-am luat si eu sange, ca sa-i fac lui Robert curaj, ca-i era frica. A stat langa mine, a urmarit procedura, asistenta era foarte draguta si i-a explicat tot, s-a tinut tare dar, spre sfarsit, cand era aproape gata si-i venea randul, s-a schimbat la fata, i s-au inrosit ochii si i s-au umplut de lacrimi. A stat cam crispat si a si tremurat putin, dar n-a miscat mana si i-a putut lua si lui, asa ca e curajos ... pana vine vorba de ac
Nicoleta, India, interesant...Serviciul lui presupune multe deplasari, din cate-am vazut. Al meu nu trebuie sa plece decat o singura data pe an in Franta si, rar, in Singapore, dar are colegi care ajung si in Anglia, si in State, chiar mai des, depinde de proiecte...
Gabi, daca dispare ciocolata de pe lume stai linistita ca poti face acasa cu lapte praf Raraul, chiar si alba, fara cacao
Eu m-am resemnat cu batoanele mele cu cereale totusi dulci, desi sugar-free.
M-am saturat de vremea asta, ploua de cateva zile, bine macar ca se schimba exact peste o saptamana, cand ne vin oaspetii.
Nicoleta spune:
Nu mai mergem cu el ca ploua... Asa ca ramanem la caldurica, incep treburile...
BRAVO, Robert! Cristina, ai un baietel curajos! Si da, sotul meu se plimba, jobul este de asa natura, ca lucreaza in vanzari. Cu India, suna bine, desi este si riscant...
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
Nicoleta spune:
Cristina, deci se indreapta vremea intr-o saptamana... Dupa joaca de aseara Stefan isi cam drege vocea... Uf!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
cristina22 spune:
ceau!
Vorbiti de soti plecati...si al meu e plecat, azi la Budapesta, miercuri a fost la Viena...dar e dulce regasirea
Bravo, Robert!! Nici nu ma asteptam sa fie altfel
Cristina-si noua ne ies lacrimi, ca suntem adulti
Ma repet, Andrei nu ar lasa pe nimeni sa se atinga de el.
E vineri si cum e normal, se va strica si vremea, tocmai cand mi-am propus sa ma latesc olek la soare.M-a criticat barbatu' ca seaman cu telemeaua
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Nicoleta spune:
Deci cam toate cu soti pecati din cand in cand... cred ca si Sinzi se inscrie in club. Asa-i?
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
cristina22 spune:
al meu si cand e loco, e plecat de fapt. Ieri a fost un pic mai "linistit".In consecinta, am iesit la o plimbare in 2.Da' nu ca am vrut noi neaparat sa fim singurei, nuuu, ca nu mai vrea copilu' sa ne insoteasca
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
andy.p spune:
Si eu toot singura,daca pana acum mai comentam,la ce se intampla pe aici su salariile ma rog sa nu ramana fara job ca atunci chiar ca e rau de tot...eu din iunie raman cu jumate din cat luam pana acum
E din ce in ce mai bine
Cristina C felicitari ptr Robert
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
katty spune:
O zi faina sa aveti!
Aseara a fost furtuna puternica in Bucuresti, o splendoare , a cazut si cablul (noi avem dolce), noroc ca avem o antena cu care prindem HD, dar doar cateva canale, asa ca n-am pierdut Dr. House... Sa vedem cum o fi si maine cu petrecerea de la padure!
Cristina_C, felicitari lui Robert, e normal cum s-a comportat la intepatura! Vad ca te-ai "sacrificat" si tu ca sa-i dai curaj lui !
Cristina22, si eu tot cu telemeaua sunt, poate pun un pic de culoare maine la padure! Sper sa fie soare, desi se anunta si ceva dusuri!
Nicoleta, nu te mai stresa cu sutele de grame, eu zic sa te cantaresti mai rar, ca altfel albesti in ritmul asta!
Gabi, tu esti addicted catre ciocolata vad , am si eu perioade in care as manca, si perioade in care nu-i duc dorul!