Copilasi din 2002 *77* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Si eu toot singura,daca pana acum mai comentam,la ce se intampla pe aici su salariile ma rog sa nu ramana fara job ca atunci chiar ca e rau de tot...eu din iunie raman cu jumate din cat luam pana acum
E din ce in ce mai bine

Cristina C felicitari ptr Robert

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Noi suntem amandoi bugetari, deci scadere 25% la fiecare, deci se duce jumatate dintr-un salariu, adica o parte importanta din veniturile noastre, sper sa supravietuim crizei si valului de concedieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nico-bine zice Katty, lasa cantaru'!!!Oricum slabesti, esti ambitioasa, tanara etc.Cantaru' nu te ajuta deloc!

Katty-am auzit ca ati avut furtuna.Distractie faina la padure!!

Laura-mi-e dor sa stam la o sueta

Gabi-la mine cioco se cere dupa ce pap ceva bun.Atunci e imperios necesar sa bag cioco.

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, Katty, cantarul ma tine pe drumul cel bun, bine ar fi numai lunea sa ma cantaresc, dar ce, pot? Tanara oi fi eu, ar am mostenit un metabolism... si sunt asa de pofticioasa... si mananc si mult uneori... sau rontai des...

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Katty e de rau,da sper si eu sa trecem cu bine peste toate.Distractie placuta la padure si sa te bronzezi

Cris si sper sa ne intalnim cat de curand.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Am sosit si noi, acasa, doar ca n-am reusit sa intru pe net. Avem si poze, daca vreti sa le vizionati.
Precum veti vedea in poze, ne-am simtit excelent la Buzias, totul a fost minunat, acolo, ca deobicei !
Va las in compania pozelor si am sa mai revin.
Sanatate si numai bine, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Bine ai revenit, Nina!
A avut multi prieteni Kiki acolo
Mi-au placut toate pozele, dar mai ales cele cateva cu voi doua, cand radeti fericite, se vede ca v-ati simtit excelent, ma bucur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Ei, n-a fost el asa de curajos, dar e copil, bine ca a stat, totusi, mie prima data mi-au luat din vena pe la 14 ani si tot m-a impresionat. Mi se face rau cand vad mult sange. Robert a avut si o experienta nefericita pe la 2 ani in Romania cand a facut 2 boli odata (amigdalita si gastroenterita) si au trebuit sa-l imobilzeze ca sa-i ia sange si sa-i puna o perfuzie. N-are nici o problema cu vaccinurile si cu luatul sangelui din degetel, doar din vena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152062
Intru si eu pana aici sa va intreb daca nu aveti hainute pe care nu le mai folositi, voi avand copilasi mai maricei
Katty ne stie

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Bine ai venit Nina!Foarte frumoase pozele, am vazut ca i-a mers tare bine Cristinei si l-am recunoscut pe micutul Edutu de anul trecut, dragalas si rotunjor. Cred si eu nu mai putea Cristina dupa el.

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anina_n

Buna, dragi mamici !
Am sosit si noi, acasa, doar ca n-am reusit sa intru pe net. Avem si poze, daca vreti sa le vizionati.
Precum veti vedea in poze, ne-am simtit excelent la Buzias, totul a fost minunat, acolo, ca deobicei !
Va las in compania pozelor si am sa mai revin.
Sanatate si numai bine, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Bine ati venit acasa!
Vad ca a v-ati simtit foarte bine

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput