Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (387)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika
Deci: expeditzia a fost un success.

Yaia, vazut Ciufulici cea dulce! Draga de ea ce fetitza delicata e!
...aah: si noi cu Cars si McQueen pana la loc comanda: pe chilotzi, cana & farfurii, tricouri...
Dar la bicicleta v-am luat - ca voi pe noi cu inotul - Micha pedaleaza si doua ore in sir, asa plimbari lungi facem de-acuma! Noi o aveam in pivnitza de acum un an si inca nu o scoteam daca nu ne batea el atata la cap!

Sa va fie de bine plimbareala si crestinarea! Tare ma bucur pentru voi ca a fost bine, se citeste in cuvintele tale ca ti-a priit.

Multumim! Citii ce-i scrisei cuscrei tale?
Cunoastem, fara chilotii cu masina nu se poate. Dar trebuie sa recunosc ca au avut partea lor de contributie la succesul cu scapatul de scutec, ca doar nu murdarea chilotii cu masina, sa nu mai aiba ce purta (avem multe perechi pe care le tot rotim, chilotii cu tractoare au foat abandonati si zac in sertar!)
Gata, de maine scoate tricicleta sa ne antrenam pentru bicicleta, sa va ajungem din urma. Mai ales ca de vineri vine si la noi caldura...cica!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

buna

bine ai revenit Piciulika ! Mi-a placut expunerea ta , ai facut sa fie atat de usor cu doi copii! Te admir !
eu intrebasem de ciupitura , in poza cu bebe Alex se vede ca abuzase o insecta de piciorusul lui. Habar nu am de obiceiuri la botez.

Luy, sunt o lenesa ! La noi dimineata incepea la pranz. Eu vin daca va intalniti !

Am revazut cu drag pozicile cu Pisicuta si fratiorul ei !

Cecilia , sanatate multa lui Cristi !

si pentru sarbatorita zilei

Greyeras , draga mea Petrecere frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata si cafele la toata lumea

Yaiamerci, tare dulcica mai e pitica, iar Tudor e mortal si cu ochelari si cu urme de laptic

Piciulika ce frumos le mai zici , se vede de la o posta ca esti o mamica implinita, pupicei celor 2 flacai

poze
Marta si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani, Greyeras !

Fiecare zi sa-ti fie luminoasa ca zambetul Adelinei, sa fii sanatoasa, sa te bucuri de tot ce e mai frumos pe lume si sa te simti fericita si implinita alaturi de familia ta !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani Greyeras!

Piciulika, bine ati revenit acasa, ma bucur ca totul a decurs bine. Nu am gasit pozele de botez, dar m-am delectat cu ultimele poze de pe site. Alex e un scump, a crescut asa de mult, e foarte expresiv, iar Micha e asa dragut pe bicicleta.

Luy, nu iti mai face ganduri negre, o sa fie bine.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 29s+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

DRaga cuscra, bine ai revenit in peisajIti dai seama ca astept cu atata nerabdare pozeleCe bine ca sunt bine amandoi ginereii meiSi ce bine ca traiti intr-o tara civilizata

Yaia, vad ca nu te potolesti

Ceamica, asa imi plac ex[punerile tale

Erina, asa suparata sint cu taierea indemnizatiei, asta a fost picatura care a umplut paharul...si eu iau in calcul emigrarea, situatia a cam scapat de sub controlFelicitari pt David, ce frumos a luat in greutate, eu cred ca am tot mai putin lapte, cel putin ziua, ca se cam agita Sofi la san, si nu sunt colici

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, greyerasa noastra! Si toti sanatosi si fericiti alaturi de Adelina si cei dragi tie!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceamica
Am revazut cu drag pozicile cu Pisicuta si fratiorul ei !

Multumim!
Cand aud ca ziua iti incepe la pranz...te invidiez, sa stii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi
Yaiamerci, tare dulcica mai e pitica, iar Tudor e mortal si cu ochelari si cu urme de laptic

Eu iti multumesc de complimente, numai ai grija ce zici de Tudor, sa nu ma aleg cu vreo paruiala de la Rox...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Yaia, vad ca nu te potolesti

Erina, asa suparata sint cu taierea indemnizatiei, asta a fost picatura care a umplut paharul...si eu iau in calcul emigrarea, situatia a cam scapat de sub controlFelicitari pt David, ce frumos a luat in greutate, eu cred ca am tot mai putin lapte, cel putin ziua, ca se cam agita Sofi la san, si nu sunt colici

Fetelor, sa nu mi-o luati in nume de rau, dar in nicio tara europeana statul nu plateste 85% din venit timp de 2 ANI pentru cresterea copilului! Finlanda, o tara cu un sistem de asistenta sociala printre cele mai bune din lume, plateste MAXIM 75% din venit timp de 10 luni. E drept ca dupa acele luni iti asigura loc in gradinite sau la 'mame de zi' si subventioneaza gradinita, dar mamele se intoc la lucru. In Belgia parca stau 2-3 luni in concediu de maternitate, in Elvetia parca 4 luni. Deci sistemul trebuie regandit in Romania di temelii.
In plus, eu nu mai simpatizez nici bugetarii, no offence. Si acolo as repune sistemul pe alte baze, cel putin jumatate ar zbura. Cand aud profesorii cum se plang de salariile mici, de parca ii tine cineva cu forta la catedre. Au oricand posibilitatea sa plece in sistemul privat. Poate sunt atat de furioasa pe ei si pentru ca nu-si mai fac meseria cum trebuie...

Mergi la inceput