Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (387)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Carpatino, la dumneavoastra, dumana draga, era ultima speranta sa depistati ceva...la poze...Va declar pe toate picate la test!

Mah, pai trebuia sa zici ca e test ca ne potriveam mai bine ochelarii pe nas!
Sa-ti zic drept eu am vazut in prima poza ca pisica nu mai avea parul negru... da' m-am gandit ca poate e vreo raza de soare mai jucausa..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

ramonaiani, pana la urma ai reusit cu gradinita pentru Eliza?
pe micuta Xena Pare ca s-a mai domolit, asa-i?

=====================

Mergi la inceput

SabinaY, ce mai fac fetele? Cum mai sunteti cu gradinita?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L
Yaia, sincer ma abtin de la comentarii......tare as vrea sa te vad ce ai fi facut in Ro daca nu aveai posibilitatea sa pleci...ma intreb de ce ai facut Fac. in Ro daca este un asa sistem de ... si de ce nu ai facut acolo???????????

Pai am facut o facultate si aici, Cecilico, una acolo si una aici, tocmai din cauza ca cea de acolo nu e recunoscuta niciunde, de bun ce e sistemul!
Si nu uita ca eu am avut norocul sa fac scoala in tara, nu a indraznit niciun profesor sa-mi spuna ca 'el mai da si meditatii'. Eu nu am facut meditatii din clasa 1 si alte chestii aberante de genul celor care se practica acum in Romania. din punctul asta de vedere, comunismul si 'tranzitia' au fost mai bune cu noi.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Nici eu nu am facut meditatii, tot comunisti au fost la putere si nici nu sunt de acord cu asa ceva.....da, sistemul trebuie regandit ai perfecta dreptate, dar regandit din temelie si reorganizat pe competente si calitate nu pe pile si relatii........dar ca se regandesti un sistem tb sa investesti in el, nu sa-i iei si putinul pe care il are.....un exemplu, eu imi fac singura "pe banii mei" toate materialele didactice, nu am acces la un xerox( daca le dau o fisa sa o xeroxeze ei nu o fac si vb singura) merg cu hartie de acasa si alerg sa-mi procur cersind in stanga si dreapta diverse alte materiale, ca sa nu spun ca merg cu leptopul de acasa si strang elevii in jurul meu sa le arat "diverse" alte lucruri necesare in lectie......exista un singur videoproiector in scoala si ala este sub cheie la " d-na prof" care nu-l foloseste niciodata
..... usor sa condamni daca nu sti cu ce se confrunta sistemul, nici cei de "sus " nu stiu realitatea din scoli...ca vin in inspectii...e normal sa vina...dar si taie sau sa ia masuri daca nu iese bine, am 10 ani de invatamant si nu am vazut sa se ia masuri impotriva unui prof care nu-si face meseria cum trebuie sau nu are nici o treaba cu predatul...si sunt fffffff multi, fie ei tineri sau nu......au ramas pe metoda dictatul din carti, nu stiu sa foloseasca un PC si multe alte lucruri ....
Fi sigura ca stim cum este in alte tari, ce dotare au si in ce conditii isi desfasoara activitate...si la ce ne ajuta ca stim si noi si cei de "sus" si nu fac nimic in sensul asta, ei doar viseaza sa facem ca acolo dar cu "sapa"???????

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Sabina, Andreea11, sanatate multa voua si puiutilor bolnaviori.

Noi suntem bine, azi sunt negru pe plantatie, de 3 zile singuri, tati plecat, mai servesc si patria ca doar e sambata si sunt libera, meerg la scoala si il iau si pe Cristi cu mine, nu am cu cine sa-l las...daca vedeti vreo statuie sa stiti ca este a mea

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

La multi ani Greyeras si numai bucurii alaturi de cei dragi

Piciulik esti o mamicuta super optimista...mai terminat cu NZ

Nanuca peste tot sant perosane care nu se potrivesc muncii respective, deci nu o fac cu drag
Felicitari ptr nepotel!

Sabina daca poti sa il pui in lapte...nici picea mea nu vrea medicamente(deocamdata doar siropele la activ in lapte dim si seara)
numai bine

Cecilia e bine daca te lasa la scoala cu baiatul

Mergi la inceput

Papanash la cat mai multe succese profesionale!

Andreea sa scapati repede de varicela

Rox super bine Andreiutul la revizie si chiar ascultator cu olita

Erina sa inteleg ca va mutati definitiv la PN, daca ai inscriso la gradi...cred ca am sarit un capitol

Crishtina ma bucur ca nu te dai batuta...oricum tu stii ca e inspre binele ei

Noi santem ocupati cu ultimele pregatiri ptr comunione...biseric, shopping, restaurant

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

Cecilia e bine daca te lasa la scoala cu baiatul

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.2000) poze

e sambata, altfel nu l-as lua

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Neata!

Vroiam sa ma bag si eu in vb, referitor la meditatii...din cls a5a eram la un lic de arta, deci multa practica , adik 2 zile pe saptamana ,iar in rest scoala (aveam pe zi si cate 8 ore!!)...profesorii nu-si dadeau interesul , ca de, oricum le dadeau note mari copii"artistilor", asa ca,la chimie vrand nevrand mi-am pus, era si materie de bac.
Eu cred ca un profesor nu reuseste sai "lumineze" pe toti, fiecare avand un ritm al lui,nu mai zic ca sant f multi intr-o clasa.
Aici se folosesc meditatiile ptr mate sau limbi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Mergi la inceput