Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (387)
Raspunsuri - Pagina 15
ramonaiani spune:
Cristina incearca sa ii pui niste ochelari pe deasupra. Ma gandeam la ceva gen ochelari de inot pt copii, cu gummi, frumos colorati ...
(Poze noi nu prea mai am, ca la noi s-a intors iarna, ploua de vreo 2 saptamani, si-s 10 grade afara)
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crishtina pediatra mi-a zis de cateva ori sa astept minim 9 luni. |
Sa stii ca si altii sunt de aceeasi parere, ca dupa 9 luni trebuie sa te stresezi...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Sanatate multa, Sabina & co si Andreea & co! Sa fie usoare si sa treaca repede!
Nana, sa-ti traiasca nepotelul! Sa fie sanatos si voios!
Carpatino, la dumneavoastra, dumana draga, era ultima speranta sa depistati ceva...la poze...Va declar pe toate picate la test!![]()
prisi spune:
hello, salutare
Andreea si Sabina multa sanatate si voua si picilor
Yaia in restanta ne primesti
, seamana f bine pozele, decorul si tricoul lui mami e altul, pupicei
Roxce baiat mare ai si cu greutate, pupam frumosul vorbitor si pe mama lui, eu am fost super ocupata sper sa vina zile mai bune ![]()
poze
Marta si Miruna
prisi spune:
Nana
ce ma bucur ca ai mai trecut pe la noi si ca la voi e totul bine, tineti-o tot asa 
Erina succes cu inscrierea la gradinita
poze
Marta si Miruna
prisi spune:
eu ma duc la somn, ca mi-a trecut ora
,
o noapte linistita si un weekend insorit, petrecere frumoasa care merg la concert (merge sotul meu) eu nu sunt fan AC/DC macar sa nu ploua ca asa se anunta
poze
Marta si Miruna
ceamica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonaiani
Sambata trecuta, la o terasa - Eliza face treaba aia mirositoare in pampersi, asa ca intru cu ea la o toaleta publica sa o schimb. La un moment dat se ocupa cabina alaturata, asa ca Eliza, (pe care am certat-o de cateva ori ca nu spune 'Hallo' cand intra intr-o incapere sau se intalneste cu cineva) se apleaca, baga capul sub placajul ala despartitor si-o saluta zambitoare cu "Hallo" pe doamna... Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09) |

si frumoasa si desteapta !
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui prisi Yaia in restanta ne primesti , seamana f bine pozele, decorul si tricoul lui mami e altul, pupicei |
Primesc, ce sa fac? Sunteti fetele mele, asa ca va trec de data asta.
Nici sora-mea nu si-a dat seama si ei i-am pus pozele una langa alta.
ceamica spune:
Sinistru cu antibiotic ! al meu a fost pe klacid. Sanatate multa Sofia si mami!
Andreea, scarpinari cat mai putine 
Carpatina
, eu sper sa se bucure fata care-l va cuceri , ma chinui cat pot sa-l fac de-al meu ! NU MA LAS !
mi-am cumparat bluza , m-am intors cu el in brate ![]()
Luy , multumesc de intrebare , m-as si nu m-as. Decat sa ma enervez la serviciu din diverse motive , mai bine cu Sebastian care arunca cu supe pe perete . Pe de alta parte nu prea mai stau bine cu nervii si e o pb asta. Dar nu ma lasa inima sa ia contact cu boala mai repede decat de obicei . Ma sacrific cat mai pot. Deocamdata nu este pb banilor , atunci macar nu aveam de ales!
Felicitari Andrei de mami Rox pentru ,,revizie'' , la noi numerele astea sunt vise !
Felicitari Nana pt nepotel !
Claudia 
admirat puiutii Cristinei si pe Teo de mami Claudia
Yaia , ce mi-a scapat? nu pot sa cred ! am imbatranit , gata ...
weekend placut va urez
carpatina spune:
Nana, sa va traiasca nepotelul! Sa fie sanataos si sa va aduca numai bucurii!
Din neamul tau? Adica mama ta e din nou bunica? Daca da, cred ca e tare nerabdatoare sa mearga acasa!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)