Bucurii de sept-oct 2006 (180)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

La multi ani, Daria! Sa ai parte de multe bucurii si zile frumoase!
La multi ani tuturor ce isi serbeaza ziua numelui!
Gety, imi pare rau ca trebuie facuta operatie, dar e mai bine sa scapati de ei decat sa aveti atatea probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
La multi ani, Maria Elena (Mitzu), Daria Elena, David Constantin Marian, Dorian Constantin si mamicii Elenia. Sa fiti sanatosi, fericiti si sa aveti parte numai de bucurii!
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza azi onomastica!
Gety, imi pare rau ca e nevoie de operatie, dar poate dupa ea scapati de atatea probleme!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

neata, fetelor!

martha si lexi de urari! eu am fost intr-o delegatie ieri care s-a prelungit si nu am ajuns acasa aseara, astfel incat azi la 6 dimineata eram pe dn1 ca sa ajung acasa in timp sa-mi pup fata de ziua ei. numai ca, cu toate ca radarul m-a prins cu 150km /h , tot n-am reusit sa ajung acasa pana sa plece ea la gradi, asa ca o voi vedea diseara. am venit direct la birou acum.

abia astept diseara sa-i cumpar un tort. am vb cu ea la tel si am intrebat-o cu ce-si doreste sa fie torul:
"eh, mami, stii si tu, cu cioco!!!!"
"nu vrei cu frisca, mami?"
"Nuuuu, cu cioco! Albastra si mov! aaaa, mami, nu foarte multa cioco, ca ma doare burtica dupa..."

abia astept sa-mi vad copiii diseara! mi-e tare dor de ei...
maine avem bilete la un spectacol de muzica si dans la palatul copiilor. sper sa se distreze, caci, cu vremea asta incredibila trebuie sa le gasesc activitati "indoor".

Gety, sper totusi sa nu ajungeti la operatie... multa sanatate!

La multi ani, Maria Elena, David Constantin Marian, Dorian Constantin

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Cris, cum a fost operatia? cum va refaceti? totul e ok? astept vesti. multa sanatate!

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

'neatza!

La multi ani, Daria ELENA!
Sa cresti sanatoasa si viata sa-ti ofere numai bucurii!

De asemenea,

La multi ani, tuturor Elenelor si Constantinilor!
Cu sanatate si bucurii!

Lexi, , mey...ati papat tortuletz? Frumos cadoul sotzului si, cu siguranta, a meritat felia dulce...
micuta gradinareasa! A plantat semintele? Si tie spor la gradinarit! sa-ti traiasca si infloreasca toate plantele!
cat despre minge... aha...cunosc situatia...I-am luat, la inceputul anului, si fii-mii una si...nu prea i-a dat atentie... Daaaar... EU! creier neted ...m-am gandit ca mi-ar fi utila...si, conform unor exercitii vazute la TV, m-am apucat sa-mi modelez fesele "pleostite"... Mda...m-am lasat rapid si de sportul asta cand m-am rostogolit pe spate si m-am trezit cu freza de pereti... Pana mea...ce cauta pretele acolo?! Oricum, dupa saptamani de stat aruncata intr-un colt, mingea a fost transferata unor prieteni...cu mesajul sotzului catre acestia: "reprezinta pericol (pentru Mitzu?! nuuu...) pentru nevasta-mea..."!!! Eeeeei, na!!!

Princess, multumesc, scumpa! baieteii si mamica! Cum esti?!

Xan, sar'mana! Ma bucur ca degetul e ok!
Multa sanatate Narcisei! Ce a spus medicul?

Monique, suuuuper pozele!!!Cosmi, ca intotdeauana, nu se dezminte! Super atitudine, prezenta in fata camerei foto!!! Si e frumusiiiica foooc!!! Si tu arati... Pai, asa mama...asa fiica...
Mi-au placut si locatiile...initiala am crezut ca e Sibiul dar...e Brasovul, nu?!
Ah...da... prajitura arata delicios... ...ca si micuta cofetareasa...
Te mai asteptam p'aci! De ce nu mai intri?!

Martha, din pacate, petrecerea la gradi'...s-a amanat... Starea de sanatate nu ne-a permis!!!

Adriana, of! Multa sanatate lui Dudu! Nu stiu ce sa mai spun... Multa putere sa treceti, cu bine, pe aceasta perioada!

Roxana, sa-ti traiasaca fetita, mami!

Gety, of!!! Multa sanatate Mariei! Si...cand urmeaza sa faceti operatia? micuta!

crisnemes, voi ce faceti? Cum sunteti? Cum a decurs operatia?

Despre noi?! Nimic nou... Desi am terminat antibioticul...Mitzu continua sa fie mucioasa, sa tuseasca... Azi avem iar programare la doctor...sa vedem ce si cum...
M-am saturat de vremea asta....ploua incontinuu...si e friiiig... Ne plictism in casa...oh...
Ieri, am fost cu Mitzu si i-am dat comanda de tortuletz... Ea si l-a ales: e in forma de gargaritza... dar e roz.....culoare ei preferata...ma termina cu ea...daca s-ar putea si borsul,pilaful etc sa fie roz...
Interiorul tortului e cu crema de iaurt si mure...adica tot ROZ!!!
Acusi tre' sa mergem sa-l luam... Alte planuri nu avem, pe azi, avand in vedere si starea de sanatate...
Mda...

Va tzuc dragutelor si petrecere frumoasa celor care aniversezeaza in familie, cu familia, intre prieteni etc...

Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

La multi ani Elena si Constantin!

Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.

Roxana01, n-avem cum sa nu ajungem la operatie. Am incercat cu multe, dar n-am reusit.

Operatia va fi dupa 1 iunie, numai ca saptamana dinaintea operatiei este mai "incarcata". Prima oara facem Hemo si VSH la sange, apoi administram Vit. C si 15 picaturi de Clorocalcin de 3 ori/zi , iar dupa aia face 3 injectii inainte de operatie. Astea n-am inteles cu ce sunt.
Dupa operatie urmeaza o alta perioada de 7-10 zile de ingrijiri speciale.

Cam astea ne asteapta, din pacate. Speram sa fie bine dupa aia.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Salutare, fetele!

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE SF. IMPARATI CONSTANTIN SI ELENA! SANATATE MULTA, FERICIRE SI NUMAI BINE! PETRECERI FRUMOASE DISEARA!

Gety, bafta multa la operatie! Curaj ca vei trece si peste asta! Bine ca ai depistat cauza problemelor Mariei!

Yoanna, saru'mana de intrebare si de pupici! Aseara am avut cateva contractii si ceva ameteli, dar m-am odihnit si astazi sunt ceva mai bine! Sper sa ajungem cu bine la final! Cu Dumnezeu inainte, ce sa mai zic? Sanatate lui Mitzu!

Monique, am vazut si mi-au placut foarte mult pozele voastre! Cosmi a crescut si este dulce foc si vesela in toate pozele!

Adriana, sanatate multa si lui Dudu! Sper ca se simte mai bine!

Roxana, petrecere frumoasa!

Multa sanatate Bucuriilor bolnavioare!

Weekend placut tuturor si cu vreme frumoasa!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
25+ cu

RARES are...

BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna fetelor, am aparut.
Multumim frumos pentru urarile de sanatate, Narcisa e pe antibiotic; mi-e si mila de ea, ea este destul de vioaie si tot spune ca e bine, ce nevoie e de sirop...
La noi ploua zdravan, am avut noroc ca ne-a dus cineva cu masina pana la cabinet...
Doresc si eu aniversare frumoasa si "La multi ani!" sarbatoritilor zilei!
La multi ani, Daria, Mitzu! La multi ani, Elenia!
La multi ani tuturor!
Gety, imi pare rau ca e nevoie de operatie, sper sa decurga cu bine, sa-i fie cat mai usor Mariei.
Alina, sarcina usoara!
Chiar asa, Ioana, ce cauta peretele acolo??
Roxana, distractie placuta la spectacol!
Lexi, Martha, va pup.
Va pup pe oate, week-end frumos va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Xandrutza, si eu sper sa fie totul bine. Tot googalesc ca sa ma informez ce ne asteapta. Ma incurajez ca o sa ne opereze cineva cunoscut. Am avut cateva cunostinte si cunostinte de-a cunostintelor care ori au nascut, ori s-au operat la noi in spital si am fost si le-am (s)pus o vorba buna. Mi s-a parut foarte important pentru ele.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Yoanna, "tortul" a fost de fapt o prajitura cumparata de-a gata (era congelata, doar a trebuit s-o bag la cuptor si gata) cu capsuni, rabarbara si "Streusel". Nu stiu cum sa traduc "streusel" asta, sunt un fel de firimituri de aluat, dar mai mari, cam ca branza de vaci, si se fac din faina, unt si zahar. Se presara deasupra prajiturilor cu fructe si nu numai. Dupa ce scoti praji de la cuptor, streusel astea sunt un pic crocante si au un gust buuuun de unt. Mie mi se par delicioase prajiturile cu streusel, dar nu am voie sa ma ating...In orice caz, prajitura nu prea a avut succes, sotul meu nu se omoara cu rabarbara.
Cris, pe unde esti, cum sunteti? Asteptam vesti.
Princess, ai grija de tine!
Xan, cum mai e Narcisa?
Gety, eu sunt convinsa ca operatia va decurge repede si usor! Un mare pentru voi!
Va las, e o vreme superba afara asa ca trebuie sa profitam, ca nu se stie cat va tine.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput