Bucurii de sept-oct 2006 (180)
Raspunsuri - Pagina 8
anangel_lexi spune:
Buna dimineata si o pentru fiecare!
Adriana, multumesc pentru urari si multa sanatate lui Dudu!
Merg sa-mi fac un cappuccino, poate ma mai lasa durerea de cap...
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Roxana01 spune:
neata fetelor,
adriana, zau ca anul asta ati fost rau de tot cu sanatatea!!! nu stiu ce sa zic, ati tras foarte mult si nu mai scapati odata de probleme! din ce stiu eu de la un medic homeopat (care are alte viziuni asupra organismului in general) febra este buna in boala, ideea fiind ca febra este semnul prin care organismul iti arata ca lupta si singur cu boala. homeopata respectiva mergea chiar putin mai departe, spunand ca atata timp cat febra este pana in 38 sa o lasam fara antitermice, ca lasam organismul sa lupte. asa ca am inceput sa vad febra cu ochi mai buni de atunci... multa sanatate va urez! va pupam
xan, ai dreptate, si mie mi-e scarba cand ma gandesc la clasa politica in general, de fiecare data cand am crezut ca vine cineva onest si care vrea sa faca ceva pt popor nu pt el m-am inselat amarnic. ce zici, emigram pe... luna, vorba cantecului?[:D
martha, la inot sigur ii primesc anul asta, daca gasesti undeva de dus. si la dansuri...
apropo de dansuri, daria face dansuri la gradi. acum la noi in ior s-a deschis sezonul de orchestra in parc in fiecare vineri-sambata-duminica seara. asa ca suntem mot acolo. weekendul trecut dansa dariuta in fata scenei, alaturi de alti copii. si a venit o bunica la ea si a intrebat-o daca face balet, ca danseaza foarte frumos! fii-mea se pierduse toata, ca nu a inteles ea ce inseamna "balet"
Dragelor, am un flacau sa-mi traiasca! daca vrei sa se simta fericit trebuie sa-i citesti o carte, nu sa te joci cu masinile sau cu mingea... daca vrei sa-ti faci treaba si el sa stea linistit, din nou, da-i o carte... ieri am fost la cumparaturi de jucarii, caci vine ziua dariei (de nume, este si elena) si m-am gandit sa le mai innoiesc bateria de jucarii. dariei i-am cumparat o masa de calcat, cu fier de calcat care se baga intr-o priza in masa, cu umeras si alte accesorii, iar lui victor i-am luat un camion care avea remorca si pe platforma remorcii un elicopter. Eh, ce crezdeti? Victor al meu urla: "nu brrrr, brrr nana, nana ata iaia!!!!" traducere:" nana nu vrea masina brrr brrr, vrea jucaria dariei!!!". adica vroia sa calce cu fierul de calcat! cum sa-l fac eu pe flacaul meu sa se joace cu masinile????
daria a fost foarte incantata de masa de calcat, si-a scos imediat bluze din sifonier sa le calce. i-am mai luat si un set de margelute de diverse culori sa le puna ea pe sirag sa faca coliere, dar nu i l-am dat deocamdata... cu astea va fi mai greu, tr sa se joace singura, fara nana....
v-as povesti o gramada.... cum am avut eu azi dimineata o superba dimineata, cu fii-miu care m-a iubit in pat, care statea la mangaiat si care ma lua in brate in pat si ma iubea, cu daria care m-a pupat de vreo 5 ori cand a plecat la gradi si mi-a zis ca ma iubeste pana la cer si-napoi si stanga si dreapta... am avut o dimineata perfecta.
va pupam
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
Roxana, sa stapaneasca cei mici sanatosi jucariile! Daca lui Victor nu-i plac masinile, eu zic sa-l lasi, iti dai seama ce barbat de casa si gospodar va fi? Nici fii-mea nu se joaca cu papusile si apropo de fier de calcat, ea nici nu stie ce-i ala si la ce foloseste (noi nu avem fier de calcat inca, dar e in plan), chiar n-o atrag deloc jucariile pentru fetite. Singurele jucarii de fetite care ii plac cat de cat sunt casa de marcat cu accesoriile aferente (cutiute de cumparaturi, cos, etc) si poneii. Chiar mi-a atras atentia ca TREBUIE sa-i cumpar un cal! In schimb colectia de masini e pe primul loc in topul preferintelor, ca sa nu mai spun ca trebuie sa spalam toate masinile zilnic, "ca-s muldale"... Zi si tu, pot sa-i fac ceva?
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
xandrutza_76 spune:
Buna fetelor!
Adriana, ii doresc lui Dudu multa, multa sanatate!! Astept vesti mai bune!
Roxana, sigur ca da, emigram
Apropo de margelutele luate Dariei: educatoarea Narcisei te-ar felicita cu siguranta, ea ne incurajeaza sa luam acest gen de jucarii, care actioneaza benefic asupra musculaturii mainii (de exemplu, copiii care scriu mai incet, sau mai urat, la scoala, de cele mai multe ori nu au mana antrenata si de aici pot aparea probleme pe parcursul scolarizarii), ca sa nu mai zic de coordonarea miscarilor, sau de vedere... Am citit niste articole foarte interesante, prin super bebe, mai demult, despre aceasta tema.
Lexi, fetele mele nu prea au papusi Si alea doua (nu cred sa avem trei ) zac, parasite. In schimb avem oale, tigai, farfuri, cani, etc... Mingi, masini...
Gety, vreau si eu salata!!
Diana mea doarme, ce bine! Pot sa lenevesc nitel
Va puup!
anangel_lexi spune:
Buna dimineata, mamici! Poftiti la
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
GETY spune:
Buna ziua si de la mine!
Eu sunt foarte dezamagita, ca in urma adunarii de ieri din Capitala, nimeni n-a invatat nimic. Speram ca macar in al 9-lea ceas sa se intample ceva.
Noi mergem diseara la 18 la un nou control O.R.L.
Maria mea vrea mai mult sa vada desene animate. Trebuie sa-i spun sa aduca mergelutele, caietul de colorat s.a. ca din proprie intitiativa nu face nimic. Si ma supara, dar educatoarele ne sfatuie sa nu insistam, ca-s inca mici.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Adriana_mica, multa sanatate lui Dudu!
Am ajuns la concluzia ca fiecare zi e lupta pentru sanatatea copiilor nostri. Si sa te mai miri ca atunci cand le e vremea sa-si ia zborul din cuib ti se pare ca e o nedreptate? Nu.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
xandrutza_76 spune:
Buna dragelor, va salut cu intarziere! Sunt pe fuga, mai am destula treaba... Sunt cu astea mici acasa, Narcisa e racita, maine mergem la medic. Deci, nu pot sta...
Va pup, va doresc o zi frumoasa!
anangel_lexi spune:
Xandrutza, sanatate Narcisei!
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
GETY spune:
Gata, am venit si noi de la control O.R.L. Maria are niste polipi care-s si infectati si trebuie operati ca sa nu pierdem si amigdalele.
Asa creste Maria Diana