Bucurii de sept-oct 2006 (180)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

LA MULTI ANI, MONIQUE!

Voi ce mai faceti? Ce mai face Cosmi?

Neata!

Mamaaaa, Ioana, la 4,20 serveai cafeluta?

Am vizionat pozicile, am admirat si ce bine ati prins in poze calaretii pe caii lor.

Tanima, colargol i-am pus ieri, aseara chiar mi s-a parut ca a respirat mai bine.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

LA MULTI ANI, MONIQUE! Sa fii fericita, iubita si sanatoasa si sa te bucuri de minunea din viata ta!
Multumesc si eu tuturor pentru urari! Sunteti niste dragute, toate!
Gety, am vazut pozicile, Maria e superba, e ca o papusica de portelan, serios!
Yoanna, am vazut si pozele voastre, Mitzu e o domnisoara taaare eleganta, o blondina fitoasa, vorba Roxanei! Foarte frumoase si interesante pozele!
Ai fost totala cu faza cu sms-ul, am ras cu lacrimi!
Tanima, zau ca ti-as trimite tort, dar nu am luat si nici nu am facut, spre disperarea sotului, care mi-a spus ca puteam sa iau si eu acolo, macar o felie de tort, sa-si faca si el pofta. Asa ca azi cred ca o sa cumpar un tortulet sa-si faca omu' pofta. Cadou am primit de lael 2 muscate rosii, superbe, pe care le-a si plantat in ghivece, in locul unor gloxinii care au putrezit de la atata ploaie. Sper ca macar muscatele sa reziste mai bine.
Maria a primit si ea un cadou, normal, o minge din aceea mare, cu maner, pe care te asezi si sari. A fost tare incantata, dar si mai incantati am fost noi adultii, care am dat in mintea copiilor si am sarit pe mingea aia pana am turtit-o. Acum e ovala!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Neatza, mamici!

Am intrat ca sa ii urez lui Monique

LA MULTI ANI! MULTA SANATATE, IUBIRE SI MULT NOROC! SA AI PARTE NUMAI DE REALIZARI!

Am vazut doua fetite frumoase foc: Mitzu smecheroasa (si mamica ei la fel ) si Maria bombonica si dolofanica (numai buna de pupacit pe falcutele alea pufoase). Ce domnisorele, n-ai treaba cu ele!

Yoanna, saru'mana de complimente! esti o dragutza!

Va doresc o zi placuta in continuare!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
25+ cu

RARES are...

BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata. Am intrat sa va mutumesc pentru urari. Recunosc ca nu am mai postat nimic de multisor, dar voi sunteti mereu dragute si nu m-ati uitat.

Daca reusesc ( a se citit daca imi amintesc ) va atasez si cateva din ultimele poze ale Cosminei.

POZE Mai 2010. Uraaa am reusitinca nu m-am ramolit, tot e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Unele poze le-am mai vazut, dar tot imi plac tare mult! A crescut mult Cosmi, e o adevarata domnisoara, si taaare frumusica!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Monique, LA MULTI ANI!
Mi-au placut si mie pozele Cosminei, e tare simpatica..

Yoanna si eu tot la gimnastica m-am gandit pt ca toata ziua topaie, vrea sa faca roata si nu ii iese, se da peste cap, face spagatul..am gasit ceva dar incepand cu 4 ani..asa ca mai caut; poate patinaj (nu stiu daca l-ar incanta) sau tenis/fotbal
Sa scapati repede de raceala si poate reusiti sa o sarbatoriti pe Mitzu la gradi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Mai ce mi-ati facut, am avut ce citi
Buna ziua tuturor!

La multi ani, Monica!! Iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte doar de vise implinite!

Martha, nici eu nu am habar de acel vaccin, poate il mai amana o data Vineri am programare la medic (tusesc astea mici, mai ales Narcisa) si intreb. Daca nu uit...
Flavia, sa ne zici de analize, cum au iesit. Multumim pentru vestile despre Andreea.
Roxana, multumim de pupaturi, va pupam si noi! Cat despre protestul mamicilor, sincer, m-a impresionat si pe mine; buna ideea cu pampersii, eu i-as fi tinut asa, vreo saptamana, sigilati intr-un sac si apoi l-as fi rasturnat (eu cu masca de gaze ) in parlament.
Totusi, nemultumirile mele, supararea, chiar scarba as putea spune, scuzati-mi expresia, nu se indreapta doar spre actualul guvern ci mai spre toata clasa politica, chiar ii consider pe toti o apa si un pamant, fie ca-s la putere fie ca nu, au avut grija toti sa traiasca bine, in ultimii 20 de ani... Eh, schimb macazul, iese soarele afara, dupa cateva zile ploioase, yuppy! Astea ale mele ar sta non stop afara, chiar Narcisei i-am zis ca o cazez cu Rex
Gety, am vazut pozele cu Maria, e tare dragalasa! Si, am mai spus-o, pare foarte cuminte
Tanima, sincer, si eu sunt cam pe butuci, mai iau niste magneziu sa pot sta in sus; si cu somnul am ramas in urma... Sa va zic, pe Diana inca o alaptez, desi mananca de toate si e mancacioasa, nu renunta la san... Dar ai dreptate, curtea le mai stoarce energia fetelor, daca cumva ploua si nu le pot scoate, m-am ars
Ioana, tu esti o comoara la casa omului (forumului) Am citit mesajul tau si m-am amuzat copios!! A, degetul e bine, deja nu-l mai pansez, parca nu a avut nimic. Am vazut pozele, vreau si eu la hipodrom! Tare simpatica e Mitzu!
Lexi, minge din aia avem si noi si e bataie pe ea. Mi-a placut cadoul sotului tau.
Alina, o zi frumoasa si tie!
Monica, tare dragalasa e Cosmi, imi place asa mult cum ii sta cu codite!!

Cred ca am raspuns tuturor, va pup cu drag!

Mergi la inceput

Acum am terminat de vazut pozicile Cosminutzei.

Mi-au placut mult cele din Piata Sfatului si de la o pensiune tot prin Brasov?
Cosminutza reiese in poze la fel de cocheta cum o stiam.

Iar prajitura? Deliciosa. Te rog sa scrii reteta, ai mei sunt mari amatori de ciocolata.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

La noi ploua acum, dar e caldut afara. Salata si ridichea plantata de noi imediat dupa Paste sunt bune de mancat.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Lexi, Monique va doresc si eu cu intarziere La Multi Ani, sa fiti sanatoase si iubite!

Noi nu avem vesti foarte bune; desi exudatul faringian a iesit negativ dupa tratamentul pt streptococ, Dudu are din nou otita. Sunt sigura ca este o complicatie la faptul ca streptococul a fost depistat si tratat cu intarziere, iar faptul ca din punctul asta de vedere comunicarile de la gradi sunt aproape inexistente, ma face sa imi pun problema sa am o discutie serioasa cu ei.

Intrucat otita este bilaterala,cu presiune foarte mare pe timpane, iar gatul rosu "pictat" (deci puncte de puroi) luam in continuare un alt antibiotic, Klacid. Partea buna este ca nu afce febra.

Astazi ar fi trebuit sa plec in Rusia (la un curs, pt 10 zile) dar a trebuit sa imi aman plecarea intrucat ieri Dudu a avut stari inexplicabile de somnolenta. Era cat pe ce sa ajungem la urgenta, daca pe seara nu si-ar fi revenit. Aparent este o reactie la antibiotic, dar inainte de a vedea ca incepe sa isi revina s-a pus problema ca nu cumva sa fie o reactie encefalitica pe fond infectios (care poate fi foarte grava).Il mai monitorizam si astazi, iar adac totul este ok maine plec la curs.

Cam atat despre noi. Sper sa ne revenim inainte de concediu.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput