Bucurii de sept-oct 2006 (180)
Raspunsuri - Pagina 10
yoannamarie spune:
ziua buna!
In primul rand, va multumim tuturor pentru urari! Ieri, ati postat mesajele in timp ce eu tastam la al meu...si nu am avut cum sa le vad,
sa le citesc pe ale voastre... Voua va apare mesajul nou...in timp ce voi il scrieti pe al vostru?! ...
Pe urma...a trebuit sa plecam dupa tortuletz...am fost si la doctor si, seara am incheiat-o la sora-mea... Mitzu a insistat sa papam tortul cu Alex (nepotelul). Desi tusea si mucisorii nu ne prea permiteau mersul in vizita...am cedat rugamintilor micutei... si a sora-mii, care fiind Elena, a spus ca nu putem refuza si ca la ei e spatiu mai mare......Plus ca ei au musafiri astazi...asa am fost doar noi, in familie...
Medicul a spus ca Mitzu are laringita...si acu' e iar pe antibiotic... Ne luptam si cu nasucul... mda...
Si vremea nu vrea sa tina deloc cu noi...Plouaaaa!!! Ne-am saturat, sincer, de ploi si frig!!! Dar ce putem face?!
Pun cateva Pozici de ieri... daca aveti timp, placere etc...
Lexi, ! Mey...ce praji' faina ai descris!!! Imi pare rau ca nu a fost pe gustul sotului tau...Dar Mariucai i-a placut? Eu n-am mancat niciodata rubarba...desi am vazut retete cu acest "ingredient"... chiar si dulceata de rubarba...dar de unde sa o cumpar?!
Ce faaaaain ca la voi e vreme frumoasa!!! Profitati din plin de ea!!! Have fun!!!
Princess,! Oh...scumpa... Imi pare rau, draguta! Profita de orice ocazie si odineste-te! mamica si puiul! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si sarcina usoara pana la termen! Esti o mamica minunata, un om cu un suflet plin de iubire si bunatate!!! Dumnezeu are grija de tine! Sa mai intri sa ne spui de voi!
Xan, tare dragalasa Narcisa cu intrebarea! Ma bucur ca e activa micuta! Acesta e un semn bun...spre vindecare ! Multa sanatate!
Ah...si peretele?! Ma urmarea...caci eu...sigur nu m-am postat cu spatele la el...
Gety, bafta cu operatia! E bine ca va opera cineva cunoscut!
Salut si restul mamicilor si bucuriilor!
O zi buna, dragutelor! Week-end placutin continuare!
Perlutzele...
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita cu fundita
De prin viata...adunate! ""
GETY spune:
Yoanna, mesajele nu le vezi vezi tu in timp real, dar daca noi le terminam de scris si trimis cu cateva minute inaintea ta, vor aparea ele primele.
Mi-au placut tare pozele si tortuletul. E bine ca puteti "evada" atat de des la sora ta si va primeste cu bratele deschise.
Multa sanatate Mitzei. Se cunoaste ca-i bolnavioara, dupa cearcanele sun ochisori. Cam asa are si Maria. Cand e sanatoasa are roz in obrajori. Pe care nu i-am vazut de multisor.
Las' ca acusi vine vreme buna.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
xandrutza_76 spune:
Buna! Va salut, mai tarziu azi am trebaluit toata sambata...
Lexi, Narcisa e deja mult mai bine, dupa cateva doze de antibiotic. S-a pus iar pe prostii, deci, e bine Interesanta prajitura!
Ioana, am vazut pozicile, ce tort frumos!! Sanatate lui Mitzu blonduta!
Gety, e bine ca operatia o va face cineva cunoscut; aveti incredere ca va fi totul bine! Va tin pumnii, de pe acum!
GETY spune:
Buna dimineata si haideti la un capuccino!
Xandrutza, sa dea Dumnezeu sa fie ultima doza de antibiotic pe care o ia Narcisa. De acum vine vacanta si oricum o sa le fie mai bine copiilor nostri, adica n-o sa se mai imbolnaveasca.
Mi-aduc aminte ca Maria nu stiu daca a racit anul trecut o data sau de 2 ori cat a stat acasa.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor. Multumim de cappuccino, Gety! Eu tocmai il savurez, dupa care ies cu fii-mea afara ca ma bate la cap de cand a facut ochi ca vrea afara.
Multa sanatate bolnaviorilor!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
Yoanna, vroiam sa spun ca am vazut pozicile si am vazut un tortulet delicios si o sarbatorita superba!
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata, fetelor, va las o si fug.
Avem un deces in familie, vom avea cateva zile aglomerate, dar sper sa mai intru.
Va pup, sa aveti o saptamana frumoasa!
anangel_lexi spune:
Buna dimineata!
Xandrutza, condoleante! Cum mai e Narci?
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
GETY spune:
Xandrutza, condoleante!
Intrucat am fost libera azi de la servici, am fost la tataia la gratar cu sora, cumnatul si verisoarele.
Maria respira in continuare greu pe nasuc, poate suna aiurea, dar cred ca am inceput sa astept ziua operatiei cand sper sa scapam de problemele de sanatate.
Azi noapte iar a inceput sa tuseasca, dar s-a oprit spre dimineata.
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Buna dimineata, mamici!
Vine cineva la ?
Asa creste Maria Diana