Bucurii de sept-oct 2006 (180)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Si pentru ca e deja 1 iunie, urez tuturor Bucuriilor precum si fratiorilor/surioarelor lor, o copilarie superba, plina de zile senine, sanatate, noroc si o viata pe cat posibil lipsita de griji! LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

LA MULTI ANI, COPII!

Sa aveti parte de o copilarie fericita, sa fiti sanatosi, voiosi, voinici!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Neatza!

La multi ani Bucurii, surioare si fratiori de Bucurii! Sa cresteti mari sanatosi, sa aveti parte de o copilarie minunata, plina de bucurii!
multi !

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

... si acum un pic despre noi!
Slava Domnului suntem bine sanatosi cu totii! Eric creste si ma bucur ca ne intelegem foarte bine; e foarte cooperant, de fapt el a fost cuminte intotdeauna, si cu vorbitul si-a dat drumul in ambele limbi! de la cutiutza muzicala 3 (asta i-a placut cel mai mult) stie si canta toate cantecele, la fel in olandeza, ne canta si ne spune poezii! cei drept ca mai mult ii plac cantecele decat poeziile! si cand se joaca cu trenul sau masinile se apuca de cantat!

am trecut printr-o perioada cu o pasiune mare pt pitici din alba ca zapada! vazut filmul de n ori, jucat efectiv scene din film, la genul ca impartea rolurile, sa fim personaje, spuneam replicile si trebuia sa facem scena respectiva! am zis sa faca 4 ani si sa incerc sa-l duc la lectii de teatru ca chiar are talent! toate detaliile le stia!
ne-am dotat cu pitici, drept urmare trebuiau aliniati exact in ordinea in care merg de la mina spre casa, in ordinea asta mancau, in ordinea asta trebuiau dezbracati pt baie, in aceeasi ordine stersi si imbracati iara !
s-au adaugat puzzel-urile cu alba ca zapada; atat de bine cunoaste scenele din film incat a reusit sa-l faca singur pe cel de 60 de piese! la cel de 100 a cerut ajutor! am inceput cu cele de 20 de piese normal dar cum vedea cate o cutie cu piticii ii trebuia, pt el nu conta cate piese are! apoi pe rand au urmat cele cu mica sirena, cars si acum suntem la Piet Piraat!

trenul ramane inca marea pasiune si cel de joaca si cel real! a inceput si cu masinile de curse, dar trenul e tren!
nu ne omoram cu coloratul, in schimb ii plac mult labirinturile, cifrele si ma omoara cu numaratul! intr-o seara, pe vremea cand dormea singur in pat nu putea adormi ca trebuiau numarate bulinele de pe fatza de perna! favorit este nr. 8 si daca i-l intrebi cand e nascut spune "8 septembrie"! mi-a zis ca 11 nu e bun si ca el e nascut pe 8! si inclusiv bucatile de mancare pe farfurie trebuie sa fie 8!
spuneam mai sus pe vremea cand dormeam in pat, pt ca acum dormim in masina! la sfarsitul lui aprilie, i-au scos somnul de pranz la gradi o spatamana parca am avut alt copil! era atat de obosit ca nu mai reusea sa adoarma! l-am luat de la scoala la 3.30, mi-a luat somn pe masina pana acasa, l-am trezit la 5 si apoi pana la 00 n-a mai adormit! clar ca a doua zi a trebuit sa-l trezesc si da-i cu scandal! apoi iar rupt de oboseala de la scoala, nu-i intrai cu nimic in voie, maraiala, nimic nu era bun! ma gandisem, ca el doarmea la 21-21.30, i-am adaugat cele 2 ore de somn de la pranz asa ca am scazut ora de somn la 19-19.30! daca ar fi stat linistit in pat in 2 minute adormea, dar nu reuseam s-al fac sa stea linistit! de la numarat gaurile din plasa de protectie, pana la imaginat tot felul de animale, cantat... era trecut de pragul de oboseala si-l intreb dupa vreo 5 zile de chin cu somnul daca nu vrea sa doarma in masina! mergem cu masina, trecem prin tunel, ne suim pe pod si eric inchide ochii! de acord! asa si facut!
si de atunci, in fiecare seara la 18.45, ne suim in masina, la 19 adoarme, i-l duce Clau in pat si se trezeste voios la 7-7.30 singur dimineatza si toate au reintrat in normal! mie efectiv imi pare rau ca am pierdut 2 ore de stat cu el! era tare fain inainte ca dormea la gradinitza de la 13-15, la 15.30 i-l luam odihnit si faceam o multime impreuna! atunci a fost efectiv perioada cand si-a dar drumul si cu vorbitul, atunci am invatat si cantecele, literele, numerele peste 10 in ambele limbi, adica s-a vazut clar ce a insemnat zilnic stat cu el 6 ore odihnit si receptiv la tot fatza de acum 3 ore si un pic obosit! acum e mai greu de ex; sa faca chestii ca unit punctele, adica chestii care cer atentie si rabdare acum nu prea le mai facem decat in week-end!

cam astea in mare! trebuie sa fug acum! iertati-mi greselile d ecsriere dar nu mai stau sa verific!

va pup pe toate de la A la Z!

Mergi la inceput

hai ca am editat mesajul in care felicitam fetele! se vede ca am uitat cum e cu dc-ul!

asadar cu mii de scuze fetele, Lexi, Gety, Monique, Tanima, La multi ani cu sanatate, fericire, bucurii, numai de impliniri si succese sa aveti parte in viata!

pt voi!

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

'neatza!

Cu scuzele de rigoare...

La multi ani, TANIMA!!!
Sanatosi si plini de bucurii si realizari!

Iar, pentru aceasta zi minunata...

LA MULTI ANI, tuturor Bucuriilor si surioarelor, fratiorilor, verisorilor, verisoarelor, prietenelor, prietenilor acestora!!!
La multi ani, dragii nostri copilasi!!!

Cu multa sanatate, bucurii si copilarie fericita!!!

Si...cine spune ca suntem copii doar pana la 18 ani?!...

So...

LA MULTI ANI si "oamenilor mari" ce simt si traiesc viata cu suflet de copil!!!

Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

buna mamici !!!

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR !!!!! SANATATE SI MULT NOROC IN VIATA

La multi ani si mamicilor si copilasilor sarbatoriti in ultima vreme, scuze ca nu am apucat sa va urez la timp, am fost extrem de ocupata si mi-am iesit din mana cu postarea pe DC :(((

al meu copil nu-i cu mine azi, l-am expediat la munte cu bunicii ca am avut multe evenimente si nu am avut cu cine sa-l las
dar maine fug sa-l iau acasa mi-e un dor nebun de el

PUP

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju

Mergi la inceput

Beatrix, Lili, ma bucur ca ati mai trecut pe aici!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

fetelor, buna!

nu reusesc niciodata sa scriu, cu toate ca mai intru si citesc. ma scuzati ca nu va raspund, am un timp limitat si acum si incerc sa va mai spun de noi:
duminica am fost sa cautam de cumparat o casa la tara. am fost prin zona deal/ munte jud. Buzau. am gasit o casuta, necesita ceva renovari, dar este ok si are un pret nu foarte mare (oricum n-avem banii astia, speram sa putem lua un credit). facem asta pt ca nu avem pe absolut nimeni la tara si copiii au nevoie sa mai iasa si ei din bucurestiul asta prafuit si poluat.

duminica vom mai merge inca o data si vom vedea exact ce si cum. sper din suflet sa se concretizeze, imi doresc sa am unde sa-i duc pe copii in vacante si in we-uri.

copiii sunt superbi. din pacate victor a intrat intr-o faza de gelozie extraordinara, o bate pe daria si o trage de par daca ma apropii eu de ea. nu ma asteptam la asta, mai ales ca victor a avut-o intatdeauna pe daria in casa, nu e ca a fost singur si deodata a aparut dari. incercam sa-l potolim, vom reusi, dar deocamdata e greu.

in continuu sunt in cumparaturi de haine. nimic de anul trecut nu le mai vine si in continuu tr sa cumpar ceva. mai nou sapt asta incercam cu victor fara pampersi. va fi dezastru...

ah, sa va spun ca ne-am pus si parchet? in 2 zile, da-i muta mobila, strange totul, pune parchetul, muta mobila la loc... asta in zilele libere, dupa care inapoi la serviciu ca si cum te-ai odihnit acasa!

cam atat... va pup si va urmaresc din umbra...

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

Mergi la inceput

Roxana, sper din suflet sa se concretizeze treaba cu casuta, Doamne ajuta! Succes cu olita si cu rezolvarea problemei geloziei!
La multi ani, Theodor si Rebecca Maya de Cata14! Cata, poate mai treci pe-aici sa ne mai povestesti de voi!
Gety, pe unde esti?

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput