Bucurii de sept-oct 2006 (180)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Lexi, sunt pe aici... un pic obosita, abia astept concediul.

Citisem mesajul lui Beatrix ieri si m-am mirat cate pasiuni are Eric al ei! Bravo!

Roxana01, e foarte bine ca investiti intr-o casuta, acum cand preturile sunt scazute. Aerul curat e adevarat medicament pentru plamanii copiilor nostri.

Eu am asa un loc in judetul Vaslui.

Si Adriana_mica parca l-a gasit pe Dudu mai sanatos dupa o sedere la tara.

Vesti despre noi? Maria se pare ca va fi operata, in proportie de 90% luni. Pana atunci trebuie sa o mai vada un dr. pediatru de spital sau policlinica si sa fie de acord ca Maria poate fi anesteziata.

Speram sa ne recuperam bine pana sambata, cand ar trebui sa plecam la mare.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna ziua tuturor, am revenit. Sunt foarte obosita, am avut o saptamana plina, inmormantarea de care v-am vorbit, plus boala fetelor, micile mele fiind pe antibiotic. Eu ma laud cu o sinuzita, etc...
Am scapat si de serbare, a fost amuzant, copiii au primit diplome... Dimineata la inmormantare, dupa masa la serbare...
Mda, am citit din urma, in diagonala, nu am cap sa raspund...
Gety, Tanima, la multi ani fericiti! Sa aveti parte doar de bucurii!
Va pup, sper sa intru dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ce liniste e pe-aici, pe unde umblati? Eu am avut sedinta, de aceea nu am aparut pana acum, dar va poftesc la o chiar daca e ora pranzului.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Buna!
Lexi, ma prezint la cafea.
La noi a plouat si azi, tare, abia acum a iesit un pic soarele, dar, doar un pic... A mele is plictisite, mofturoase, nu le pot scoate afara; Narcisa a fost grevista pana acum De maine poate merge iar la camin...
Va doresc o dupa amiaza frumoasa!

Mergi la inceput

Oooof, daca nu m-am saturat de toate...

Maria a inceput azi noapte sa tuseasca non-stop, asa ca la dr. la care am mers sa ne dea hartie scrisa ca-i putem face anestezie generala, ne-am capatat cu o reteta cu antibiotic si altele pe langa.Si febra 39,5.

Asa ca, se pare ca vom fi nevoiti sa amanam operatia si sa plimbam polipii pana la mare si inapoi.

Numaram zilele pana la operatie ca sa o vad pe Maria respirand normal pe gurita.

Au iesit ieri afara, le-au amenajat un mini-loc de joaca ca nu aveau, si cred ca a alergat cu gurita deschisa, a mai transpirat... cine stie. Daca stiam, n-o mai lasam saptamana asta la gradi ca si azi a stat acasa.

Eu nici n-o mai duc la gradi. Asa ca, Xandrutza, e bine ca Narcisa a fost "grevista", nici o paguba. De fapt mai este o saptaman, cred ca nici n-o mai duc. Sunt foarte suparata.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Offf, Gety, ce ghinion! Imi pare fff rau! Multa sanatate Mariucai.
La multi ani, Ignatica! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de minunile tale (ca presupun ca ai nascut intre timp)! Si poate iti faci timp sa ne mai povestesti de voi!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Eu de vreo 2 zile am reusit s-o conving pe fii-mea sa stea pe toaleta. Nu face nimic, dar macar vede ca nu cade in ea. Sper sa scapam de pampers cat mai repede ca nu se mai poate.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

La multi ani, IGNATICA!

de la noi, din Iasi!
Si cum zicea Lexi, da-ne vesti despre voi.

Lexi, hai ca vara asta o sa fie cu noroc si scapati de pampersi. Numai sa fiti si voi hotarati.

Maria e mai bine, pe tratament. Sper numai ca aerul de mare sa-i mai amelioreze respiratia.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

La multi ani, Ignatica!! Sanatate si bucurii iti doresc!

Buna ziua, fetelor, abia acum ajung pe forum; e bine si acum nu?
Gety, sanatate Mariei! Sa speram ca din toamna fetele noastre vor fi mult mai rezistente si nu se vor mai imbolnavi prea des.
Lexi, mult succes, sper sa scapati de pampers. Eu, la Narcisa, il mai am pe cel de noapte, inca nu am nervi pentru a o scula noaptea sa o pun la olita Insa vreau sa incep si cu Diana aceasta operatiune...

Va pup!

Mergi la inceput

Xan, si eu sper la fel.
Eu pe pat mai las o husa sub cearcea, ca uneori seara la culcare, Maria imi mai cere apa si bea si bea si bea mult. Cateodata se tine pana dimineata, cateodata se trezeste si se cere la oala, cateodata se scapa pe ea. Si schimbam si copilul si cearceaful.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput