Bucurii de sept-oct 2006 (180)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor. Poftiti la

Am si ceva pozici noi cu floricelele
Aseara a vrut fii-mea la toaleta pt treaba mare, am lasat-o, m-a gonit de langa ea, ca pana la urma sa faca...pe jos. Asta e, perseveram. Tot e bine ca mi-a spus ca vrea la WC pt kk.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna seara!

Am intrat si eu, dar n-avem vesti bune deloc. Mariei i-a iesit un furuncul pe fundulet, am reusit sa iau niste puroi si am dus la laborator si i-a iesit stafilococ auriu.
Dupa antibiograma scrie ca-i sensibil la biseptol, dar dr. a fost suspicios si vrea sa o vada din nou pe Maria. El i-a dat tratament joi, iar eu am avut rezultatul azi dimineata.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Doamne, Gety, numai necazuri, tare rau imi pare! Multa, multa sanatate!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziua, mamici!

Lexi, acum mananc si eu un castronel cu capsuni de la tata din gradina!
Mi-au placut floricele, cred ca le ingrijesti cu multa dragoste. Dar o pozica cu Mariuca ta pe langa ele nu ai?

Lexi si eu sunt tare necajita, am inceput sa ma documentez despre stafilococul asta. Ce-am aflat? Ca este foarte raspandit , dar cand e sistemul imunitar slabit sau din alte cauze isi face de cap.

Va urez duminica placuta in continuare!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Gety, succes in tratarea stafilococului, sa scapati cat mai repede de el!
Apropo de poze, tocmai am facut azi cateva, le puteti vedea aici.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata, poftiti la
Nu am reusit sa intru in week-end, sambata am avut program administrativ, ieri, program de leneveala
Gety, multa sanatate Mariei! Sper sa scapati de stafilococul ala!
Lexi, am admirat-o pe Maria, a crescut mare, tot frumoasa cum o stiam si vesela Acum iti admir floricelele, sunt superbe!

Mergi la inceput

Buna dimineata, poftiti la .
Xan, multumim de complimente. Si eu am lenevit in weekend...

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

SALUTAREEEEE!

Am venit si noi din concediu.

"La Multi Ani!" tuturor copilasilor!

Gety- imi pare tare rau sa aud asemenea vesti despre voi! Va doresc multa sanatate. Streptococul asta auriu e o pacoste mare. Cat despre operatie o sa o faceti dupa ce veniti de la mare-aerosolii de acolo ii vor face bine Mariei.

Lexi - pentru Maria cea frumoasa si vesela. Floricelele sunt foarte frumoase.

Victor ieri a facut pp pe jos ca i-a fost lene sa mearga la baie!

Din pacate cu Victor am o problema mare la facut pp noaptea in pat. La 2 ani i-am scos scutecul de noapte si nu am mai avut nici o problema. Dupa ce a inceput sa mearga la gradi si sa doarma putin la amiaz a inceput sa unde noapte de noapte patul. Fiind mai rece i-am pus din nou scutec, la care am renuntat in luna martie dar de atunci aproape zilnic avem probleme. Acum de 2 saptamanai i-am scos sticluta de seara si e mai bine un pic dar tot la 3-4 zile avem un accident. O sa consult un medic sa vad ce zice.

Cat despre concediu - pot spune ca a fost ceva de vis. O sa pun poze azi sau maine.
Singura problema a fost ca nu am reusit sa facem baie in marea Mediterana - plaja nu este deloc doar stanca, iar intrarile in mare se fac pe scari ca in piscina.
In rest nunta a fost intr-un castel, biserica in Valetta capitala Maltei si am doar cuvinte de admiratie pentru tot.

Cel mai greu a fost drumul pana in Budapesta cu un microbuz, cu un sofer camicaze.

Mai revin....

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Cris, bine ati revenit, abia astept pozele!
La cursul de franceza am o colega din Malta si povestea ca ori de cate ori merge acasa, se duce mai intai sa incerce apa marii.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Buna dimineata tuturor, poftiti la .

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput