Bucurii de sept-oct 2006 (180)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Lexi - multumesc de cafea!

Am pus poze din MALTA

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Super frumoase poze, mi s-a facut chef de mers la mare. Iar tu arati ffff bine!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Lexi - multumesc mult!
Singura problema in Malata - e ca nu este plaja cu nisip deloc, doar stanca.Apa e foarte frumoasa, curata si limpede.Nu am reusit sa facem baie deoarece timpul a fost prea scurt si apa era destul de rece.

Malta e o adevarata fortareata peste tot sunt ziduri mari, strazi inguste, masini care circula pe partea dreapta, multe biserici, si multa piatra. Tot ceea ce au e sapat cu greu in piatra.
Din pacate nu e o statiune pentru familii cu copii - e foarte greu - decat daca stai la hoteluri foarte luxoase, sa poti merge la piscina hotelului si sa fie un hotel cu loc de joaca pentru copii. Noi am stat la un hotel de 5 stele - cu o camera foarte frumoasa dar nu suficient pentru a fi mers cu copii. Am vazut de exemplu - Hilton care avea un spatiu si piscine mai multe- era diferenta foarte mare intre cele 2 hoteluri.

Pot spune ca a fost o experienta minunta. As merge cu placere inca o data in Malta!

La nunta eu am fost "domnisoara de onoare" - de fapt nasa mirilor.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna fetelor! Azi mai tarziu ca de obicei, am avut diverse treburi de facut.
Cris, ce poze frumoase! E superba Malta asta; tu arati excelent! Sa va fie de bine concediul!
Lexi, chiar daca e tarziu ma inscriu la cafea
Gety, unde esti?

Mergi la inceput

Buna dimineata! Va astept la o cafea !

Xan - multumesc mult de aprecieri.

Ieri am primit pozele de la serbarea lui Victor - a fost cat am fost noi plecati - mi-am dat seama ce baietel timid am. O sa pun poze cred ca azi.

Poze

Mergi la inceput

Am pus cateva poze de la serbare si activitati de la gradi
Serbarea

Poze

Mergi la inceput

Buna tuturor.
Cris, ce poze frumoase!!! Victor e un dulce si nu mi se pare chiar asa timid.
Eu noutati nu am, am inceput sa numar zilele pana la concediu.
Restul fetelor, pe unde sunteti?

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Lexi mie faptul ca si-a tot tras pantalonii in sus toata serbarea impresia asta mi-a lasat-o.

Poze

Mergi la inceput

Ei, asta nu am observat-o, faptul ca isi tragea pantalonii. Poate era emotionat.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziua de la noi!

Crisnemes, am vazut ieri pozele din Malta. Mi-au placut foarte mult, mai ales ca n-am ajuns niciodata pana acolo. Mi-au placut toate.
Si pozele de la gradi. Cred ca isi ridica pantalonasii ca avea putin trac baietelul tau. Adultii isi freaca mainile etc.

Lexi sa stii ca am vazut si pozicile cu Mariuca ta in alb-bleo. Mi-au placut papuceii.

Ma uit mult la hainute, mai ales la fetite. Acum ma uitam la serbarea lui Victor cum s-au imbracat fetitele la el in grupa, sa ma hotarasc cu ce-as imbraca-o eu pe Maria mea.

Despre Maria: e mai bine, a ramas numai cu expectorantul, iar despre stafilococ dr. a spus ca numai daca mai apare un furuncul sau panaritiu sa-i facem un autovaccin. Deocamdata ii dau numai Staphylococcinum CH5.

Lexi si noi numaram zilele pana plecam la mare (mai sunt 2) , mai ales ca s-a incalzit foarte tare afara si am vazut pe net ca si apa marii s-a incalzit. Vineri la ora 14,oo avem serbare, iar la ora 23,oo suntem in tren.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput