Bucurii de sept-oct 2006 (180)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Offf, moooor de nervi, nu pot vota melodia Romaniei de la Eurovision... Germania nu are voie sa voteze azi. Sper sa ajunga in finala ai nostri.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Ne-am calificat!

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Multumesc pentru urari!

Azi iar am avut de facut vreo 2 drumuri, asa ca am ajuns acasa destul de obosita. Deh! Am implinit si 36 de ani, nu?

Maria are pretentii ca tortul pe care o sa-l luam pentru acasa sa fie de "cociolata". Tat'su e tare mandru ca si el e fan ciocolata.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Gety- Multi ani fericiti!

URAAAA fetelor maine plec in MALTA!!

WE placut sa aveti iar saptamana viitoare sa fiti cu chef de povesti si vesti bune.

Va pup si din Malta o sa va transmit un gand bun!!

Secret- in Malta voi fi domnisoara de onoare!

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Crisnemes, "Casa de piatra" la nunta cui mergi!

Te asteptam cu poze. Noi tocmai ne-am intors de la o cununie civila. Soacra mare, colega mea de birou, a fost foarte emotionata. N-am vazut-o niciodata asa de emotionata.

de pranz usor!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Buna ziua!

Nimeni pe aici?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Sunt incantata de rezultatul Romaniei la Eurovision in schimb nu ma incanta castigatorii. Sorry, nu-mi place nici melodia nici vocea. Asta e. Oricum e bine ca se va organiza la anul Eurovisionul aici, daca o sa avem o melodie buna anul viitor poate mergem si noi sa asistam la spectacol. Ce m-a enervat e ca am votat de vreo 18 ori de pe telefonul sotului, plus o data de pe al meu (nu mai aveam credit sa votez mai mult) plus sms-uri, si degeaba, 0 puncte de la nemti. Asta e furt pe fata, am auzit si alti romani de aici care au votat de 15-20 de ori deci imposibil sa nu se fi strans macar de 1 punct. Dar e bine ca am obtinut un loc foarte bun, restul conteaza prea putin...

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Lexi, eu cred ca a trebuit sa castige Germania, ca ei mai au cat de cat bani sa organizeze Eurovisionul anul viitor.

Nici mie nu mi-a placut piesa lor, dar in cele mai multe cazuri nu iese castigator cine merita.

Buna ziua mamici, sa aveti o saptamana buna!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, TANIMA!

Multa sanatate, fericire, copii sanatosi si cat mai putine griji!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Hello,

M-am intors din Rusia, mi-a fost foarte dor de casa. Dudu parca a mai crescut in 10 zile cat am lipsit...

De astazi mergem din nou la gradi, dupa 3 saptamani de absenta. Urechile sunt pe cale de vindecare, suntem pe drumul cel bun. Intre timp am fost la un medic ORL-ist homeopat, si vom incepe tratamentul recomandat, dupa ce terminam cu ultimele doze de pufuri din tratamentul alopat. Speram sa ne ajute sa prevenim imbolnavirile ulterioare. Consultul a confirmat diagnosticul pe care il stiam, adica o permeabilitate ridicata a canalului dintre nas si ureche.

In cele 2 weekend-ri cat am lipsit de acasa, Dudu si tati au mers la tara, la aer curat. A fost o idee foarte buna, l-a ajutat pe Dudu sa isi revina foarte bine dupa boala, a capatat pofta de mancare si buna dispozitie.

Nu am reusit sa citesc din urma; am si cateva probleme la job, sper sa se termine cat mai repede.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

LA MULTI ANI, TANIMA! Sa fii fericita alaturi de familia ta, sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti parte de armonie si momente minunate impreuna!
Imi cer scuze ca nu am apucat sa te felicit mai repede, lunea sunt mereu pe fuga pentru ca dupa-amiaza am curs de franceza asa ca trebuie sa-mi termin treaba repede sa pot pleca.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput