Bucurii de sept-oct 2006 (180)
Raspunsuri - Pagina 13
GETY spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui yoannamarie Am ajuns si la padure, intr-o tabara... unde au avut intalnire membrii unui Club de Ecologie si Turism (din care face si sotul parte...) si...cam atat... ![]() Perlutzele... www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank"> ![]() Ioana, mami de fetita cu fundita ![]() De prin viata...adunate! " " |
Da, merita sotul tau o
de aici.Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Yoanna, sper sa mosteneasca sangele "rece" al sora-mii.
Deja i-am luat o trusa de "atitenta".
Gata... e sigur... de pe 12 iunie suntem in Saturn.
Ei, as, Lexi, nu mai am timp de pregatit. Maine voi fi la servici, nu-s recomandate invoirile repetate, asa ca voi cumpara tortulet si voi servi colegele.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
Offf, moooor de nervi, nu pot vota melodia Romaniei de la Eurovision...
Germania nu are voie sa voteze azi.
Sper sa ajunga in finala ai nostri.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
GETY spune:
Buna dimineata!!!!!!!!!!![]()
Asa creste Maria Diana
Roxana01 spune:
neata fetelor!
cu toate ca v-am citit, nu prea reusesc sa-mi gasesc timp sa va scriu.
dar azi ma mobilizez pentru ca vreau sa va povestesc ceva:
in urma cu o luna v-am spus ca am vorbit cu ingrijitoarea de la gradi de la daria sa vina sa stea dimineata cu victoras, sa o mai eliberez pe mama. a fost de acord si a fost dragoste la prima vedere intre ea si victor. Victor o striga tot timpul "maia, maia", ea se joaca cu el, ii citeste, il iubeste , vad asta dupa cum il ia si-l mamaleste , il pupa, il gadila.
revin la tema principala a povestii: Maria. are un baietel, la gradi cu daria, in grupa pregatitoare. Un baietel frumos foc si foarte cuminte. Si care are TETRAPLEGIE SPASTICA... Are o intarziere in vorbire si are dificultati evidente locomotorii. Azi am vorbit putin cu maria, inainte sa plec la serviciu, despre el. A fost o greseala la nastere, au lasat-o prea mult sa se chinuie, a durat nasterea prea mult si creierul copilului nu s-a oxigenat. astfel incat a ramas cu acest handicap pe viata. dintr-un copil perfect sanatos in pantecele mamei a devenit, din cauza ignorantei si a nesimtirii medicilor, un handicapat. mi-a povestit maria cat a plans si ce soc au avut toti, avea lacrimi in ochi cand povestea.
ieri maria a venit cu alex la noi, caci nu l-a mai dus la gradinita (il trimitea la tara). s-a jucat cu victor asa frumos! il lua in brate pe victor si-i spunea mariei : "mami, eu il iubesc mult pe victor!". mi se rupea inima cand il vedeam cum se chinuie sa mearga... cand ma gandeam ca toata viata lui , de copil, de adult, este si va fi afectata grav de niste medici carora nu le poti spune oameni.
iar maria mi-a povestit azi ca , la cativa ani dupa ce a nascut ea, cumnata ei a nascut tot un baietel. ea astepta pe holuri cu tatal copilului, cand a venit asistenta si i-a spus lui: "felicitari, tata, ai un baietel sanatos!" au fost in culmea fericirii, nu iesise la ecografie daca e baiat sau fata si ei isi doreau baiat. Dupa numai cateva minute, cand sa intre sa-si vada baiatul, i-au spus ca copilul a murit! va dati seama??????? eu nu pot intelege si nu stiu cum un om are puterea sa treaca peste asta...
Dumnezeu mi-a adus-o in casa pe maria pentru a-mi arata inca o data in plus cat de norocoasa sunt ca am doi copii sanatosi (partial, dar cand vezi suferinta altora a ta pare mai usor de indurat) si sa ma bucur de fiecare clipa cu ei si sa ma bucur de viata, sa nu o las sa treaca pe langa mine, caci am ceea ce multi isi doresc si nu au.
sper ca nu v-am intristat asa dimineata cu aceasta poveste.
ai mei copii sunt minunat. le-am luat niste dvd-uri cu concerte de muzica simfonica si acum ascultam impreuna si dansam pe ele. in plus ies foarte mult pe afara, se joaca mult. victoras a inceput figurile de mascul, astfel incat o mai altoieste uneori pe daria, care saracuta nu riposteaza. au inceput din nou geloziile, se cearta pe jucarii, se cearta pe dragostea noastra. dar sunt minunati. este o incantare sa-i vad si sa stiu ca sunt ai mei.
va pup
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
Roxana, impresionanta povestea acelui baietel. Dar nu se poate face nimic, macar ceva exercitii de recuperare pentru mers???
Ai dreptate ca suntem niste norocoase ca avem copii sanatosi! Sa dea Dumnezeu ca toti copiii sa fie sanatosi, sa nu mai vedem micuti in suferinta. 
Chiar vroiam sa te intreb daca mai stii ceva de fetita aceea care a fost in spital cu Sebicu al Andreei. Ma gandeam la ea zilele astea, oare ce mai fac, ea, parintii, fratiorul?
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Roxana01 spune:
Lexi, face gimnastica de la 1 an. 3 saptamani gimnastica, 3 sapt pauza. asa ceva. in plus face lectii cu logopedul. de fapt a facut, caci sunt f scumpe pentru puterile familiei lui (70 lei/ ora). dar toate astea incearca sa intretina starea actuala, sa nu se degradeze, in principal, iar daca exista un mic progres (in special la mers ) e f bine, dar nu neaparat de asteptat.
de fetita aceea nu mai stiu nimic. sper sa fie bine. mexxa, ne mai scrii si noua cateva randuri?
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul
yoannamarie spune:
'neatza!
La multi ani, Gety!!!
Cu multa sanatate si bucurii, alaturi de minunata ta familie!
Dorintele sa ti se implineasca si fericirea sa-ti inunde sufletul!
O zi minunata, plina de surprize frumoase si cadouri pe masura!!!

Si... ai suflat in lumanari?! Daca nu...sa nu uiti dorinta!!!
Lexi, ceee?! A inceput Eurovizionul?!
No...ca m-am babit rau de tot...daca am uitat...
Roxana, impresionanta si, totodata, trista povestea micutului Alex...
... Offff!!! Cata nepasare, inconstienta, mizerie sufleteasca?!?!?!...sa poti sa-ti bati joc de viata unui copil si nu numai... Nu e de ajuns ca spitalele sunt cum sunt...(ne)dotate
... conditiile in cazul internarii lasa de dorit
...?! Macar cadrele medicale...daca nu ca profesionisti...ca oameni ar putea sa se implice... Dar NU!!! Ei tin mortis sa faca parte integranta din tabloul jalnic al sistemului sanitar romanesc! Si, mai rau, tin sa si evidentieze acest lucru!!! Oh...Hippocrate!!! Mda... nu mai am comentarii...![]()
micutii amatori de muzica clasica!
Salut toate mamicile si toate bucuriile!
O zi buna, sa avem!
Perlutzele...![]()
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita
cu fundita 
De prin viata...adunate! "
"
anangel_lexi spune:
LA MULTI ANI, GETY! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de muuuulta fericire alaturi de minunea ta si de sot!

Yoanna, da, a inceput Eurovisionul, maine e marea finala. Anul acesta melodiile mi s-au parut mult mai bune ca in anii trecuti, imi plac foarte multe. Cred ca o sa cumpar CD-ul cu melodiile de anul acesta.
Preferatele mele sunt, in ordine, Azerbaidjan, Moldova, Romania, Armenia, Irlanda, Franta. Daca esti curioasa sa asculti melodiile si daca ai timp, le gasesti pe youtube sau pe eurovision.tv
Roxana, povestea micutului Alex mi-a adus aminte de o doamna cu care am fost in sala de travaliu cand am nascut-o pe Maria. Avea 38 de ani, era primul copil, medicul ei ii promisese ca ii face cezariana dar nu a aparut nici macar pentru a-i face analizele de dinaintea operatiei. A lasat-o nemernicul sa se chinuie, saraca, si avea niste dureri...Nici macar de epidurala nu i-a spus nenorocitul, ca nu-i pot spune altfel, i-am spus eu, dar era deja prea tarziu, avea dilatatie 8. Si a nascut biata femeie natural, la 38 de ani, in chinuri groaznice. Nu stiu ce a urmat, dar ma gandesc mereu la ea, sper ca sunt bine si ea si baietelul ei.
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Crisnemes spune:
GETY- "La Multi Ani!"

din tot sufletul iti doresc multa sanatate si clipe fericite alaturi de cei dragi tie.Toate dorintele tale sa se implineasca.
Gaety- va doresc sa treceti cu bine peste operatie! Va tin pumnii.
Youanna- Victor are 6 fire- saracutul , sunt resorbabile deci e cu ele la purtator si le arata la toata lumea
.
Doamne iti multumesc pentru cei doi copii sanatosi pe care ii am, am si un sot minunat ceea ce ma completeaza- deci am de ce sa fiu FERICITA!
Roxana - asa cum ai spus e foarte trist ce se intampla, trebuie sa ne bucuram de copii nostri si sa-i facem si pe ei fericiti!
Lilino - ce mai faci? Pupici lui Vladone
!
Lexi am vazut pozele cu floricelele tale foarte frumoase.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album