Bucurii de sept-oct 2006 (180)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare,
intru si eu pe fuga. Suntem bine, operatia a decurs bine cu emotiile de rigoare. Acum Victor e la gradi - e mai bine la gradi ca nu fuge toata ziua si nu are ce ridica.

Operatia e destul de mare are 6 fire.

Sper din tot sufletul operatia sa fie una reusita - dr a spus ca poate aparea si in partea stanga - peretele abdominal fiind sensibil.

Trebuie sa mergem si la ortoped sa ne faca taloneti pentru indreptarea picioarelor.

In functie de cat sunt de aglomerata la servici voi incerca sa mai intru pe DC, sambata plecam in Malta asa ca timpul e "scump".

Sanatate bolnaviorilor si serbari frumoase.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna ziua fetelor!
Am intrat un pic, v-am spus ca am racit foarte tare? Mda, nu mi-a recut, is mai rau.
Lexi, wow ce poze faine! Vad ca ati pus si capsuni, bravo voua! Noi, cu ditamai curtea nu am reusit, mai spalam obrazul cu niste zmeura
Gety, ma bucur ca decurs cu bine recoltarea, pupici Mariei!
Cris, recuperare usoara, sper sa fie totul ok! Malta? Superb! Vreme buna va doresc!
Ioana, foarte simpatica, ca de obicei. Cat despre colanti, ce sa mai zic, cred ca ai zis tu destule
Va pup, ma pregatesc sa mergem la matusa, la priveghi, cum s-ar spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Capsunele pe campii, hai sa le papam copii!

Lexi, cam putine pozici... N-am inteles ce tip de sol aveti voi acolo.
Abia astept sa se faca si capsunile la tata in gradina.

Xandrutza, priveghi linistit!

Crisnemes ma bucur sa citesc despre voi. Sanatate multa lui Victor!
Scump timpul, cum sa nu... Bagajeala placuta. Am inceput sa googalesc si eu dupa prognoza meteo pentru sfarsitul lunii iunie.

Yoanna, da, vrem sa plecam la mare de pe 12 iunie pana pe 30. Speram sa tina sortii cu noi. Ar fi cam la 10 zile dupa operatie si cura heliomarina ar prinde minunat.

Analizele Mariei sunt in regula.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gety, solul e prost pentru ca nu e pamant de flori ci umplutura. Terenul fiind in panta, cand s-a construit casa, au bagat astia umplutura ca sa aduca tot terenul la acelasi nivel. Si umplutura e formata din nisip si pietre. Acolo unde am plantat una-alta am bagat gramezi de saci de pamant de flori...
Xan, avem si noi o tufa de zmeura, i-am facut si poze dar au iesit in ceata, nu stiu de ce. O sa mai plantam anul viitor cateva tufe de zmeura, vrem sa facem un fel de gard viu din ele, in spatele casei. Pana una-alta sper sa-i mearga bine celei pe care o avem.
Multa santate, sa-ti treaca repede raceala.
Cris, distractie placuta in Malta! Ma bucur ca a decurs totul bine cu operatia.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Lexi, iti trebuie vreo 2-3 basculante cu pamant din padure de aici de pe langa Iasi. Depinde si cat masoara curtea voastra.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Gety, pai sa stii ca chiar imi trebuie, chiar trebuie sa vorbesc cu firma care a facut nivelarea sa intreb cat ma costa o basculanta de pamant de flori...Cred ca ne trebuie vreo 2-3 si sper sa reusim sa le cumparam cand venim din concediu. Pacat ca nu pot aduce pamant din Romania, ar fi super frumos sa am pamant romanesc in curte, nu?

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Lexi, sa nu plantezi prea multa zmeura, ca oricum asta se intinde ca... zmeura , mie deja imi iese si in gazon, desi tufele sunt cam la un metru jumate de el.

xandrutza, sanatate, acum cand vin caldurile te pui pe bolit?

Crisnemes, wow, concediu placut sa avetzi si sa facetzi multe pozeee! Ma bucur ca atzi trecut cu bine de operatzie.

Yoanna, macar de aveai probleme de greutate ziceai ca tzi-a prins bine jogging-ul, dar asa ... cred si eu c-ai fost pachet de nervi. Lasa ca Maria s-a simtzit sigur bine chiar si cu haine imprumutate - atata bai sa fie .

o faza simpaticutza ieri, gemenashii cereau inghetzata lui maica-mea. Mama i-a intrebat daca mi-au cerut mie voie sa manance, Fabi a venit urgent la mine sa-si ceara voie, dar pe Alex il aud cum ii zice lui maica-mea in shoapta: "oma, eu mai bine n-o intreb" .

O seara frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Adina, ce dulce a fost Alex, probabil i-a fost teama ca n-o sa fi de acord! Cat despre zmeura am citit si eu ca se intinde repede si mult, asa ca pe o lungime de vreo 15 m vrem sa plantam doar vreo 5-6 tufe... Sa vedem daca reusim, ca stii tu vorba aia cu socoteala de-acasa si aia din targ.
Eu i-am luat fiica-mii cadou de 1 iunie o lada de nisip pentru jucat afara. Isi dorea atat de mult incat am cedat, desi initial am vrut sa mai astept. Ieri a sosit lada si fiica-mea, incantata, a inceput sa scoata toate lemnele si sa se mataie la taica-sau sa i-o monteze ca ea vrea afara la nisip. Greu am convins-o sa mai astepte pana se face ziua afara (era vreo 11 noaptea).
Gety, tu ce faci? Faci bunataturi pentru maine?

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Ziua buna, dragutelor!

Lexi, cum sa nu vrem sa vedem pozici?! Le-am vazut aseara! Am incercat sa le revad si azi...dar nu "merge" webshot-ul...Oricum, superbe florile!!! Muscata rosie minunata! (se pricepe sotul...) Va felicit si pentru capsuni! Cred ca vor fi cele mai gustoase pe care le-ati mancat pana acu'... Na... din recolta
proprie...cu siguranta!!! Si ca veni vorba: Intrebare : Cum de ati rezistat tentatiei de a nu va infrupta din capsuna coapta?! Hehe...La cat mai multa recolta si fructe gustoase- caci spuneai si de zmeura!!! Oh... zmeurici!!! fructele mele preferate, pe langa cirese!!! Vin la tine si pap si eu!!!
Ma bucur ca Mariuca e ok si nu mai tuseste! Sa stapaneasca sanatoasa ladita cu nisip! Suuuuuper idee sa-i cumpaeri asa ceva! Repet: ce bine e la casa, la curteeee!!!

Gety, micuta curajoasa! Oh...s-a mai si uitat!!! Cred ca "zace" in ea un pui de doctor, ceva... Eu, la douj' ...si ceva de ani... ajung in perfuzii numai cat vad acul...
Bine ca analizele sunt ok!
Eheeeeeeee...acusi plecati la mareeee!!! Suuuper!!! Distractie placuta si drum bun...va spun de pe acum!!!
Multumesc pentru floricica...sotului! Desi... te rog sa ma scuzi... merita?!
Ah...mey... faci pregatiri pentru maine?! Vorba aia...e inceput de weekend... sarbatoresti in voie!!!

Xan, ! Sa ne spui cum a fost la serbare!

Crisnemes, ma bucur faorte tare ca operatia a reusit si Victor e bine! Merge deja la gradinita! Dragul de el...are fire multisoare... sunt absorbabile sau e necesar sa mergeti sa i le scoata?! Multa sanatate!
Oau!!! Plecati in Malta!!! Suuuper tare!!! Drum bun, relaxare totala, distractie pe masura!!! Sa veniti acasa bronzati, sanatosi si odihniti!

Adina, suuuper Alex!!! si pe Fabi, baietelul ascultator!
Cum a fost in Romanica?! Ce-ti face nepotica? Ceva pozici cu voi?!

Citat:
Yoanna, macar de aveai probleme de greutate ziceai ca tzi-a prins bine jogging-ul, dar asa ... cred si eu c-ai fost pachet de nervi.

Daaaaaaaa!!! Pai...na...ma strofoc, trei luni, sa pun un "chil" pe mine... si, ieri , in juma' de ora...am dat jos mai mult decat am pus... Mey...cred ca de asta m-am si enervat, pana la urma!!! Investitia mea s-a dus!!!

Si...daca tot am inceput ziua..."in forta"...am terminat-o cu o durere de captzana... de nu stiam nici cum ma mai cheama...Deh... (Madonna, cum altfel?!)... acesta e motivul pentru care nu am mai postat, aseara, nic'... V-am citit...dar atat..
Pe Mitzu am luat-o foarte incantata de la gradi'...i-a placut la concursul de dans si faptul ca a fost imbracata in rosu... parca vad ca i-am luat degeaba colantii albi... ("chilul" meu...unde esti tu?! pierdut in zadar, oare?!) Mda...
Sunt oarecum nervoasa... caci fii-mea a tusit, de cateva ori, azi-noapte... Sa vedem in seara asta...
In rest...nic' nou... ar trebui sa ma bag printre oale...sa mai gatesc ceva...dar nush' ce... propuneti idei...

Anul acesta nu cred ca vom ajunge la mare...avand in vedere situatia ce ne este data... Scenariul de anul trecut (cu propunerea si imprumutl din partea sora-mii...) nu se va mai repeta...intrucat "sistera" se apuca, de la inceputul lui iunie, de modificat casuta de la mosie...si are in plan sa o termine...cu mobilat (acu' are doar strictul necesar...), tot...pana in septembrie... Asa ca...se anunta o vara plicticoasa, fara iesiri la mare distanta...

Cam atat despre noi, azi!

Salut restul mamicilor si bucuriilor!

O zi buna, sa avem!

Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

aloha !!!
nu sunt in Hawaii :)) doar la birou...
vroiam sa va spun ca e o oferta la bilete de avion Buc.-Milano si retur cu 159 euro/2 persoane cu toate taxele incluse

altfel, Vladone e taaaare nazdravan si obraznic, are o perioada de maxima agitatie, mai tot timpul e racit ....cam atat
asteptam cu nerabdare vacantele si pe Izty sa vina in RO

so, va pupez...sper sa sunteti bine cu totii

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju

Mergi la inceput