Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 6
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandruta Va arat si eu pozele cu balaceala. http://picasaweb.google.com/onutzu11/PozeColacel?locked=true# |
Eu nu pot sa le vad
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
e perfect joi, IOR ptr ca maine as avea de alergat prin mai multe locuri cine se mai baga? cine vine joi, 13 mai in IOR pe la 11-12 sa o pupam pe Ema de ziua ei??? Editat: decenula IOR e in Titan-balta alba ala de langa mag Titan. Propun intrarea de la blocul ala nou construit Belvedere parca, de la Campia Libertatii cum vii dinspre Baba Novac, ce ziceti? ca e ok cu parcarea akl. de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
aha...hai k stiu oarecum
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
cristies spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti nu dati cu oo...je spala vana cu sapun de casa...a facut mami,so...cat a stat buni cu noi[pana la 6 sapt] a spalat si hainele lui alex cu mana cu sapun de casa ca cik nu da alergii cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Daca Alexander n-a facut alergie la sapun de casa (facut dupa reteta pe care o cunosc eu) atunci pot sa spun ca n-are rost sa speli cu detergent senzitive sau sa calci in scop dezinfectant hainutele (scopul estetic ramane ). Reteta pe care o stiu eu contine soda si din procedeul tehnologic rezulta o lesie cu care se pot spala cratitele de acum 20 de ani si arata ca noi.
_
Cresc
miremia spune:
Neatza!
Alexutza eu cred ca vin. Cu Hambarului cum facem? Dupa?
Cristies fac un master la ASE, asta-i ultimul semestru, cam intr-o luna tre' sa sustin disertatia care nu-i inca scrisa. Plus ca mai vor si 280 de ora de practica pe care nu prea am de unde sa le scot, dar sper sa gasesc o solutie.
Despre Igienol vroiam sa stiu daca miroase tipator a detergent de curatat de trebuie sa aerisesc dupa ce il folosesc. Multumesc de explicatii.
Azi cred ca fac dovleceii.
Mandruta eu n-am putut sa vad pozele, cred ca vrea parola.
Mamidepuiuti sa va fie de bine balaceala si da, am primit banutii.
Dastefa eu n-am zis nimic pana acum referitor la problemele voastre pentru ca nu ma prea pricep la cuvinte. Imi pare sincer rau ca pentru tine nu s-a terminat calvarul. Citind ce ai scris noaptea trecuta mi-am dat seama cat de greu trebuie sa iti fie. Pe noi n-ai sa reusesti sa ne stresezi niciodata, asa ca scrie-ne de cate ori simti nevoia, poate te putem ajuta cu ceva. Nu vreau sa dau dovada de optimism gratuit dar am o cunostinta care se ocupa de recuperarea copiilor cu autism si mi-a spus ca se recupereaza pana si cei care incep terapia f tarziu. Eu sper in continuare ca Mirunica nu are de-a face cu asta si ca este doar obosita de tot ce i s-a intamplat pana acum.
Mirela fericita de Mara Ioana
mandruta spune:
Eu la 2 luni am facut Infanrix hexa. Infanrix penta (pt. 4 luni) nu am gasit. Cred ca sunt obligata sa fac Pentaxim sau altceva, deci oricum schimb producatorul. Compozitia e aceeasi, dar as fi preferat sa termin cum am inceput.
Oful meu e ca vor sa taie astia 25% din salarii. Si eu si sotul suntem bugetari (nu cu salarii nesimtite). Macar de nu s-ar baga la indemnizatii...
Mai are mama niste butoaie pe la tara. Sa-mi aduc sa am unde sa ma refugiez...
Oricum , nu am dreptul sa ma plang cat timp altii au probleme mai mari decat mine, dar mi-e groaza de ce urmeaza...
Dastefa, multa sanatate Mirunei, nu-ti pierde speranta.
Acum 3 ani mama a avut niste probleme de sanatate si aproape 1 an a fost internata si si-a facut toate analizele, pe la n doctori. Ii ziceau ca e sanatoasa si sufera de ipohondrie. Pana a gasit doctorul care a diagnosticat-o corect si i-a dat tratamentul bun. Nu renunta si consulta mai multi doctori...
pe amandoua
Daca ma luati si pe mine in parc promit sa fim cuminti, eu si bebelusa din dotare...
decenuela spune:
deci mie imi merge DC-ul f f prost
mi-am amintit nu pot veni joi...am un botez...da, joi...e o prietena care vine din frantza si..joi poate. asa ca o pupam pe ema cu alta ocazie...dar ior-un n-ar fi departe de mine...si pot merge...sa vad cum stau poate dau o fuga chiar azi...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
e perfect joi, IOR ptr ca maine as avea de alergat prin mai multe locuri cine se mai baga? cine vine joi, 13 mai in IOR pe la 11-12 sa o pupam pe Ema de ziua ei??? Editat: decenula IOR e in Titan-balta alba ala de langa mag Titan. Propun intrarea de la blocul ala nou construit Belvedere parca, de la Campia Libertatii cum vii dinspre Baba Novac, ce ziceti? ca e ok cu parcarea akl. de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
incerc sa ajung...vine si miremia?
editez k akm am citit k vine
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cristies spune:
citat din mesajul lui mandruta Acum merge? http://picasaweb.google.com/onutzu11/PozeColacel02# |
Da, da!!! E asa de concentrata... zici ca o sa strice Evrika imediat
_
Cresc
miremia spune:
citat din mesajul lui mandruta Acum merge? http://picasaweb.google.com/onutzu11/PozeColacel02# |
Cat de scumpita este!
Mirela fericita de Mara Ioana