Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 5
cristies spune:
Ruxita mai scrie-ne din carte pls!
Eu (droaba de sare) m-am gandit ca daca nu sta in fundulet are mai multe sanse sa se inece cu mancarea... se pare ca nu eram chiar cu vaca...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Cris.mario, merci de intrebare, Gargaritzul e bine, nu mai fornaie si sper sa nu mai fornaie pana diseara, ca doar cu taica-su pot sa-l aspir (e ca la menajerie, unul canta, unul se maimutareste, cu jucarii, cu toate doar-doar nu-l vom traumatiza si tot parca nu ne iese...). Ma bucur ca ati gasit o solutie cu botezul. Si felicitari si Alecsei, Alexutzzzei si Ioanei_fota pentru stabilirea datelor. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
te cred....sper sa fie ok,sa nu mai fie nevoie deloc sa-l aspiri
igienol vreau sa iau si eu...dar uit mereu
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cristies Neata!!! Alexutzzza felicitari pentru cumintenie. Synflorix-ul asta e continuarea vaccinului de doua luni sau ce? Imi place de mor poza care se termina cu 10... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Felicitari ptr somnic bun
Synflorixul e antipneumococic
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
mandruta spune:
Va arat si eu pozele cu balaceala.
http://picasaweb.google.com/onutzu11/PozeColacel?locked=true#
mandruta spune:
citat din mesajul lui decenuela neatza si de la noi.... cris mario....buuna cafelutza....sar'mana am recuperat si am cam uitat intrebare. cum se cheama vaccinul de4 luni si cat costa? alexxutza cum se procedeaza la euroclinic..park...anunti dinainte ce vacc vrei si te prg ei? ior-national? care...unde? as veni si io miercuri...fara a promite. nu cunosc f bine buc si daca vin cu mmasina..iar jiji urla in spate (nu e obligatoriu dar pun raul in fatza) turbez cu parcarea. daca imi explik si mie o mami dragutza...vin si io k nebunul meu... trimit k moare laptopul si jiji e cu tt ( a se citi suzeta) poate adoarme... imi aduuc aminte mai scriu Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire... |
Depinde din ce directie vii...
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui decenuela neatza si de la noi.... cris mario....buuna cafelutza....sar'mana am recuperat si am cam uitat intrebare. cum se cheama vaccinul de4 luni si cat costa? alexxutza cum se procedeaza la euroclinic..park...anunti dinainte ce vacc vrei si te prg ei? ior-national? care...unde? as veni si io miercuri...fara a promite. nu cunosc f bine buc si daca vin cu mmasina..iar jiji urla in spate (nu e obligatoriu dar pun raul in fatza) turbez cu parcarea. daca imi explik si mie o mami dragutza...vin si io k nebunul meu... trimit k moare laptopul si jiji e cu tt ( a se citi suzeta) poate adoarme... imi aduuc aminte mai scriu Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire... |
Decenula vaccinele de 2 si 4 luni sunt INFARIX dar sunt diferite, mi se pare ca la 2 luni e infarix hexa, la 4 luni e infarix penta, unu e anti 6 chestii (la 2 luni) si altu anti 5 chestii ca nu se mai repeta ceva (la 4 luni) acu daca ai inceput schema cu cel de la stat nu stiu cum o fi sa fie la 4 luni adica daca poti face Infarix...acu...la Euroclinic eu am asigurare, da se face programare dar vaccinele le au ei acolo, numa io am avut surpriza sa nu aibe synflorix ul in sediul din muncii ieri asa ca l-am luat de jos de la farmacia dar astea obligatorii le au. Tu daca nu ai card mi-e frica sa nu platesti si consultatie si vaccin adica 100 consultatia si vro...200 si ceva vaccinu, au am platit 215 vaccinul hexa asta ptr ca s-a scazut 15% (discount dat de card). Nu poti suna dr ta sa vezi daca poti face infarix? si daca e asa atunci te programezi numa ptr vaccin si numa te intzeapa si poate scapi numa cu plata vaccinului fara consultatie
Sprry daca e complicat, sper sa intelegi iar daca nu, poate iti explica jiji ca el le are cu paralelipipezii
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel HAPPYELA, io nu mai am virus de dat, dar cik in scoli e...din beshug. succes!la slabit, nu la prins virusi. ALEXUTZZA,. MAINE cik ploua (2 siteuri), dar joi e ok vremea. IOR??? pe la 11-12? MARIUCASARA,. DUs scotian? Ai intzarcat? repet strigarea, PLATEAAAAA, uer ar iu??? Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
e perfect joi, IOR ptr ca maine as avea de alergat prin mai multe locuri
cine se mai baga?
cine vine joi, 13 mai in IOR pe la 11-12 sa o pupam pe Ema de ziua ei???
Editat: decenula IOR e in Titan-balta alba ala de langa mag Titan.
Propun intrarea de la blocul ala nou construit Belvedere parca, de la Campia Libertatii cum vii dinspre Baba Novac, ce ziceti? ca e ok cu parcarea akl.
de Yannis
mamidepuiuti spune:
nu dati cu oo...je spala vana cu sapun de casa...a facut mami,so...cat a stat buni cu noi[pana la 6 sapt] a spalat si hainele lui alex cu mana cu sapun de casa ca cik nu da alergii
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui mandruta Va arat si eu pozele cu balaceala. http://picasaweb.google.com/onutzu11/PozeColacel?locked=true# |
albumul nu e public asa ca nu il putem vedea accesand coperta, treb sa pui link din interiorul albumului (de unde iti apar pozele nu de pe coperta)
de Yannis
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Decenula vaccinele de 2 si 4 luni sunt INFARIX dar sunt diferite, mi se pare ca la 2 luni e infarix hexa, la 4 luni e infarix penta, unu e anti 6 chestii (la 2 luni) si altu anti 5 chestii ca nu se mai repeta ceva (la 4 luni) acu daca ai inceput schema cu cel de la stat nu stiu cum o fi sa fie la 4 luni adica daca poti face Infarix...acu...la Euroclinic eu am asigurare, da se face programare dar vaccinele le au ei acolo, numa io am avut surpriza sa nu aibe synflorix ul in sediul din muncii ieri asa ca l-am luat de jos de la farmacia dar astea obligatorii le au. Tu daca nu ai card mi-e frica sa nu platesti si consultatie si vaccin adica 100 consultatia si vro...200 si ceva vaccinu, au am platit 215 vaccinul hexa asta ptr ca s-a scazut 15% (discount dat de card). Nu poti suna dr ta sa vezi daca poti face infarix? si daca e asa atunci te programezi numa ptr vaccin si numa te intzeapa si poate scapi numa cu plata vaccinului fara consultatie Sprry daca e complicat, sper sa intelegi iar daca nu, poate iti explica jiji ca el le are cu paralelipipezii de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
a e ok...io am fc infarixul la 2 luni...deci il pot cumpara...si doar sa mi-l faca ei...las c-am pricipit..oricum tre sa-l fac dupa 24 mai k sa treaca 2 lunib de la celalalt.
ior...io vin dar care e...vin dinspre albaiulia
cris,d ai pm
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...