Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 14
alexutzzza spune:
sa vad io p-aia care mai are resurse sa dinamiteze butoiul akm!
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
lalala13 spune:
haideti la miting!
la semnatura e lista.
----------------------------------------------
my somebody....
30+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
Veniti la protest, sa mentinem indemnizatia! Inscriere ferma de participare in lista:
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AreSvjbNas88dFprOWZVazVxM25mX2ZQQm1tUXBKa2c&hl=en
evyme spune:
[b/happyella felicitari pt intoarcere!
ayanna gradinarit Ce mi-ar placea si mie sa stau la curte si sa am o gradinita mica de care sa am grija....
dastefa sa fie bine. Nu ne plictisesti! Vino si spune-ne oful de fiecare data; te mai descarci si tu...
onitza, catalutza voi meritati titlul de mame martire la cat va chinuiti sa le dati puiutilor vostri LM... Sincer, eu renuntam de mult (de fapt, am si facut-o, in sensul ca alternez mesele in care-i dau san cu mesele in care-i dau LM din bibe)
mandruta vazut poze cu balaceala
Vad ca vreti s-o puneti de-o intalneala in IOR... Daca va strangeti la intrarea dinspre metru Titan ma bag si eu, ca iau metroul si-n juma de ora am ajuns, dar in partea cealalta nu stiu cu ce sa vin (eu vin din Militari)...
ruxita felicitari pt ziua buna! Nu-ti poti dori sa nu se atinga astia de indemnizatii si alocatii???
Am semnat si eu petitia Credeti ca va servi la ceva? Eu ma gandeam ca ar fi bine sa iasa toate mamicile in strada cu copiii... Sa facem si noi greva...
de aprecieri tuturor! Tortul pana la urma mi l-au facut cei de la restaurant, iar cand l-au adus in sala ne-a pus nenea DJ-ul imnul Rapidului. Au cantat toti invitatii (rapidisti sau nerapidisti)
cristies[/b] ce sa mai zic despre patania ta??? Din pacate, asta e tara unde ne crestem TOATE copiii
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
cristies spune:
Am revenit, ca in timp ce taiam ciupercile mi-am adus aminte...
Cris.d, se pune amoniac si bicarbonat (adica bicarbonat de amoniu si de sodiu, intelegi tu...) si pe langa lapte si ulei eu mai pun si zeama de la o lamaie in care sting cele de mai sus. Daca vad ca nu a intrat tot praful in coca mai pun lapte. Pot sa spun desi nu e ok ca am incercat si cu unt si au iesit nemaipomeniti.
Miremia, ma bucur pentru fata de care ne-ai zis. Iti trebuie curaj mare... Eu nu apuc niciodata sa citesc alte odisei, de multe ori m-am gandit (in timp ce faceam ceva) sa intru si eu la fetele de ian-feb2011 sa le urez ceva si... Dar am intrat pe forumul Monti si chiar am citit cateva pagini...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
micki_mica spune:
Eu m-am inscris la miting. Prea isi bat joc de noi. Stiu ca urmeaza cresterea TVA-ului. Adica scumpiri in cascada.
Azi sunt muta. De uimire!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui evyme ruxita felicitari pt ziua buna! Nu-ti poti dori sa nu se atinga astia de indemnizatii si alocatii??? |
believe me, I m just working on it (d-na profa am scris corect?)...
cand am aflat ca sunt insarcinata am fost panicata vreo 3 saptamani pana m-a linistit lumea ca baza de calcul pentru indemnizatie sunt toate veniturile, inclusiv conventiile civile, ca nu voi avea 12 mln indemnizatie (ma vaitam cu 12 mln, cum a fi numai cu 6?)
si chiar e pe bune chestia sau numai se vehiculeaza... ca TVA de 25 la suta? presupun ca e ideea zilei, nu? ca nu urmaresc TV-ul decat seara...
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
believe me, I m just working on it (d-na profa am scris corect?)... cand am aflat ca sunt insarcinata am fost panicata vreo 3 saptamani pana m-a linistit lumea ca baza de calcul pentru indemnizatie sunt toate veniturile, inclusiv conventiile civile, ca nu voi avea 12 mln indemnizatie (ma vaitam cu 12 mln, cum a fi numai cu 6?) si chiar e pe bune chestia sau numai se vehiculeaza... ca TVA de 25 la suta? presupun ca e ideea zilei, nu? ca nu urmaresc TV-ul decat seara... |
Mie imi spui?? 2000 sunt numa' ratele la masina ca a tot cresc euriboru si mi s-au dublat ca deh aveam salar mic, am facut credit pe per mare...pan la urma platesc de 3 ori masina!!!
Sa ia bani de la noi au stiut, ca a luat garla! garla pe impozitlele celor care au facut un ban cinstit in tara asta!! sa de acu 600 la toti! inclusiv la...sunt rea acuma da era una care nu stia sa scrie la indmnizatii la birou acolo la coada, m-a rugat pe mine sa ii completez cererea de reprogramare nu stia sa scrie "septembrie"!!! in romana nu in vro alta limba!! si ea o sa ia si ea 6 milioane din banii platiti de noi la taxe
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
evyme spune:
M-am inscris si eu, chiar dimineata vorbeam cu sotul despre asta, cand am auzit la radio ideea lor geniala... Chiar nu se mai poate trai in halul asta!
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
Ruxita spune:
daca procedeaza astfel sunt niste jigodii... cica sa mai taie din alocatii pentru handicapati, "Guvernul lucreaza si la taierea altor alocatii si ajutoare sociale, printre care se regasesc alocatia pentru copii, cele pentru persoanele cu handicap si pentru insotitorii acestora, alocatia familiala complementara si cea pentru familiile monoparentale, alocatia pentru nou-nascuti sau suma acordata la casatorie.
Executivul are in vizor si scaderea ajutoarelor acordate refugiatilor, alocatiile pentru copiii in plasament, trusoul pentru nou-nascuti sau ajutoarele pentru veteranii de razboi.
Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, pe de alta parte, ca ajutorul pentru persoane cu handicap si indemnizatia pentru copii "nu vor fi atinse", toate celelalte subventii fiind un subiect de "analiza, reducere sau anulare".
la ce mizerabilitati comite administratia (firma lucratoare cu statul) achizitiile publice sunt prastie, obscene de-a dreptul...
rox_y spune:
am iesit azi un pic afara si...
mi-au intrat ceva bani pe card.vreau sa va intreb oare indemizatia se calculeaza de cand am nascut sau de cand am depus actele, in orice caz mi-au intrat mai putini bani de cand imi calculasem.
cred ca am mai slabit...ca imi cadeau pantaloni de gravi de pe mine...ceea ce acu o luna nu se intampla
si eu sunt tare suparata cu indemnizatia asta....si cu guvernu asta de kk in frunte cu, (virgula)conducatoru tarii..daca se poate numi asa
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi