Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

http://www.hotnews.ro/stiri-doctorh_actualitate-7251014-copiii-sub-trei-ani-nu-trebui-stea-plaja.htm
deci sa nu iesim din casa cu copii decat dupa 16?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

A mers DC-ul cu viteza melcului...

Cristies din pacate masajul mi-l fac singura seara la Tv cu www.thegift.ro/cadouri-ingrijire-corporala-c-3_88/aparat-de-masaj-delfin-p-605" target="_blank">asta dupa ce culc gasca.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

si satisfactia pe o scara de la 1 la 10? ma bate un gand sa-mi cumpar si eu ca sufar cumplit cu spatele ... si livrarea in buc e numai 9 lei... merita?

Pai depinde...pentru dureri musculare cam 8-9 depinde unde e localizata durerea, pentru celulite si alte minuni cam 6-7 dar perseverez. Per total daca te uiti si la pret merita. Daca chemi un maseur acasa iti ia tot atat dar o singura sedinta.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

scuze ca am intrat neinvitata...va las acest link...cu rugamintea de a vota:http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html...se refera la propunerea ca pe 1 iunie sa se micsoreze imdemnizatia de crestere a copilului la 600 lei.
multumesc.

_
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...

" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

merci!

semnat si eu si sotul.

succes in continuare

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Mara tocmai si-a primit primele drepturi banesti din viata ei.
Ne-a venit alocatia si ceva indemnizatie.

Mirela fericita de Mara Ioana

in ce data ai depus dosarul? ce inseamna ceva indemnizatie, pe cat? e intreaga?

Am primit o indemnizatie, o alocatie si o restanta care nu stiu ce reprezinta. Dosarul l-am depus in jur de 14 martie, dar la mine nu e nimic de calculat pt ca eu sunt cu indemn de 600. Poate de aia mi-au venit mai repede.

Mirela fericita de Mara Ioana

eu am depus pe 8 martie si contul mi-e gol pushca (niciodata n-a fost mai gol) - 0,00 lei (aveam 2 si ceva si pe aia mi-i-a retras banca de comision...

si eu tot pe 8, idem gol contul, a venit alocatia da am scos rpd sa iau palarioare...

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Ah, sa ma scriu ca votez pentru intalneala de 1 iunie in Moghioros (poate fi si alt parc, dar asta-i mai aproape de noi).
Cu transportul in comun ne-am deplasat si noi de cateva ori (inclusiv metrou) si nu m-am temut ca va fi vreo problema...
Sa va spun ca botezul a mai avut un plus: a mai topit un kilogram de pe mine (am dansat de m-au durut genunchii ieri si nu puteam sa pasesc ca nu-mi simteam talpile)

Siiiiiiii.....
Aseara am avut in sfarsit !!! A fost un pic mai neplacuta senzatia la inceput, dar in final s-a terminat cu bine

Acum chiar va las, ca i s-a facut si foame intre timp...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

bravoooo!!!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

ACUM PE REALITATEA:

COPIII VOR PRIMI MAXIM 800 LEI. INDEMNIZATIA VA FI DE 600 LEI.

TAMPITII CRED CA NE CRESTEM COPIII CU AER. DIN BANII ASTIA TRAIM SI NOI, NU DOAR COPIII. NE INTOARCEM LA SERVICI SI LASAM COPIII LA CRESA, CA PE TIMPUL LUI CEAUSESCU. DAR ATUNCI NU-MI AMINTESC SA SE FI PLANS AI MEI CA NU LE AJUNG BANII.

glumesti????
mi-am facut PFA am muncit ca nebuna mi-am virat bani si singura am platit sute de milioane impozite ca sa am 4000, am inca datorii pe care speram sa le achit cu banii din indemnizatie, calculasem ca daca o iau 2 ani ies in castig....nu se poate asa ceva!!! eu raman in strada, firma e in faliment nu am unde sa ma intorc, iar piata pe resurse umane...am colege care au ramas fara job de mai demult , pe mine nu m-au putut da afara si ele au aproape un an si inca nu si-au gasit nimic plus ca in somaj nu pot intra ca nu s-au platit contributiile la stat

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Fetele... eu sunt cu spumele pe mine cat casa! Cred ca emigrez in curand...

Azi am reusit performanta (notabila de alfel) sa trimit un fax in 3 ore. Cum?

Am fost la posta romana, asteptat 25 de minute la coada la ghiseul 4 (timp in care la celelalte 3 ghisee nu era nimeni), ajuns in fata, luat foile si nr. de telefon, dupa 20 de minute se intoarce si imi spune ca nu e bun numarul. Cer carte de telefon, acces la net ca doar eram in posta... nu exista. Next...

Ies, sun sotul, ii explic, cauta pe net, suna, face rost de numarul de fax, acelasi cu al meu de pe foaie, ma uit mai bine, imi imaginez ca madama nu vazuse bine un 3 care parea 8, merg inapoi si stupoare, o tantice cu un mar in gura imi arata programul 13-13.30 pauza... (era fara 5 dupa ceasul meu, dar nu e musai sa mearga ceasurile limba-n limba, nu?).

Iau copilul, du-l la loc in parc ca doar nu era sa-l tin in soare sa astept la coada, nu? Ei bine, raspuns gresit, in urma mea s-a facut o coada (tot pentru ghiseul 4, evident) la care a trebuit sa ma asez si eu cand am revenit... alte 30 de minute.

In final ajung la ghiseu si surpriza: alta cucoana (se schimbase tura) care imi spune: "nu merge faxul". next... Linistita si calma ii explic ca am fost mai devreme (cu o ora jumate) si faxul mergea... da????? Imi ia foile, incepe sa butoneze faxul, dupa 10 minute se duce in spate undeva de unde vine cu prima tantice careia ii spune ca n-a trimis niciodata, aia ma recunoaste, incepe iar trimisul, pana la urma ii dictez numarul EU, desi era cat se poate de lizibil si in sfarsit pleaca, primeste si confirmarea...

Si acum AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! (era un tipat).

Cati oameni din lumea asta stiu sa foloseasca un fax fara a il avea in fisa postului? Milioane, spun sigur... Nu se poate asa ceva, dezinteres si nesimtire.

Eu niciodata n-am avut un program flexibil. Daca aveam de platit banca, lumina, gazul s.a. trebuia sa plec de la serviciu jumatate de ora sa-mi rezolv treburile, faceam chestia asta prin rotatie cu colegii si plateam la toata lumea odata, sa nu lipsesti prea des, ca na, se vede pe poarta cartela... Daca plecam sa trimit un fax si veneam dupa trei ore cam cum era?

Nu-mi revin... asta e tara unde vreau eu sa-mi cresc copilul????? Sunt cu vaca complet.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Fetele... eu sunt cu spumele pe mine cat casa! Cred ca emigrez in curand...

Azi am reusit performanta (notabila de alfel) sa trimit un fax in 3 ore. Cum?

Am fost la posta romana, asteptat 25 de minute la coada la ghiseul 4 (timp in care la celelalte 3 ghisee nu era nimeni), ajuns in fata, luat foile si nr. de telefon, dupa 20 de minute se intoarce si imi spune ca nu e bun numarul. Cer carte de telefon, acces la net ca doar eram in posta... nu exista. Next...

Ies, sun sotul, ii explic, cauta pe net, suna, face rost de numarul de fax, acelasi cu al meu de pe foaie, ma uit mai bine, imi imaginez ca madama nu vazuse bine un 3 care parea 8, merg inapoi si stupoare, o tantice cu un mar in gura imi arata programul 13-13.30 pauza... (era fara 5 dupa ceasul meu, dar nu e musai sa mearga ceasurile limba-n limba, nu?).

Iau copilul, du-l la loc in parc ca doar nu era sa-l tin in soare sa astept la coada, nu? Ei bine, raspuns gresit, in urma mea s-a facut o coada (tot pentru ghiseul 4, evident) la care a trebuit sa ma asez si eu cand am revenit... alte 30 de minute.

In final ajung la ghiseu si surpriza: alta cucoana (se schimbase tura) care imi spune: "nu merge faxul". next... Linistita si calma ii explic ca am fost mai devreme (cu o ora jumate) si faxul mergea... da????? Imi ia foile, incepe sa butoneze faxul, dupa 10 minute se duce in spate undeva de unde vine cu prima tantice careia ii spune ca n-a trimis niciodata, aia ma recunoaste, incepe iar trimisul, pana la urma ii dictez numarul EU, desi era cat se poate de lizibil si in sfarsit pleaca, primeste si confirmarea...

Si acum AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! (era un tipat).

Cati oameni din lumea asta stiu sa foloseasca un fax fara a il avea in fisa postului? Milioane, spun sigur... Nu se poate asa ceva, dezinteres si nesimtire.

Eu niciodata n-am avut un program flexibil. Daca aveam de platit banca, lumina, gazul s.a. trebuia sa plec de la serviciu jumatate de ora sa-mi rezolv treburile, faceam chestia asta prin rotatie cu colegii si plateam la toata lumea odata, sa nu lipsesti prea des, ca na, se vede pe poarta cartela... Daca plecam sa trimit un fax si veneam dupa trei ore cam cum era?

Nu-mi revin... asta e tara unde vreau eu sa-mi cresc copilul????? Sunt cu vaca complet.

_

Cresc

si daca mai auzi si de treaba cu indemnizatia....

de Yannis

Mergi la inceput

Semnat petitia... desi cred ca degeaba...
Asta mai lipsea! Decenuela zicea ca vrea sa vada primii pasi ai lui Luca... imi pun si eu camere de supraveghere, ca si eu as vrea sa-i vad pe-ai lui fi-miu.

Merci Ruxita de info. . Le-am salvat pentru cand n-o sa mai fiu asa nervoasa si iti spun daca am ceva comentarii...

Mariucasara, super aparatelul! Acum nu stiu eu cu note dar un masaj e oricand binevenit.

Miremia, felicitari pentru banuti!

Nik0le, cum ai procedat cu comanda? Ai cont de paypal? Tre' sa fac si eu la un fel sa-mi fac alt card, ca sotul e maniaco-depresiv cand vine vorba de datele unui card pe net...

Evyme, sa va fie de bine botezul. E superb rapidistul.

Ma duc sa fac mancare, desi nu e bine sa stau in preajma obiectelor ascutite azi.

_

Cresc

Mergi la inceput

Alexutzzza, ma alatur si eu la zis de indemnizatie... ajung iar la vorba lui Mircea Badea: nene, 5 milioane jumate de oameni l-au votat (din nou) pe Basescu, ca doar a zis ca nu e criza, cresc lefurile profesorilor cu 50%, si ca daca nu-l voteaza lumea vin comunistii si iata ca a avut dreptate: comunistii n-au venit! URAAAAAA!!!!!!!

_

Cresc

Mergi la inceput