Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

A mers DC-ul cu viteza melcului...

Cristies din pacate masajul mi-l fac singura seara la Tv cu www.thegift.ro/cadouri-ingrijire-corporala-c-3_88/aparat-de-masaj-delfin-p-605" target="_blank">asta dupa ce culc gasca.

Mandruta. Mesajul ala ptr tati de fete l-a primit sotul meu pe mail de la colegi cand am nascut-o pe Sara. Acum toti il intreaba cand isi ia pusca...

Evyme sa iti traiasca micul crestin! Super tortul si bodyul de rapidist.

Cris D eu inca o am si pe Sara mica asa ca am cutitele, foarfecele si chestii cu adevarat toxice puse in locuri inaccesibile pentru cineva sub 1 m inaltime chiar si daca foloseste un scaun. Pentru restul voi sta cu ochii pe ei ca pe butelie si ragusesc de cat explic. La Sara a functionat. Nu a incercat niciodata sa duca la gura sampoane, detergenti, sapun etc. Casa e cat de cat sigura pentru copii, nu am vase decorative, mobila care poate fi escaladata sau se poate rasturna, cabluri electrice prost izolate sau la vedere, oglinzi nelipite de perete, etc

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Nicole, Alexuta
Trebuie sa am vointa ca sunt cat casa poporului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Vroiam sa mai intreb mamicile cu experienta sau cele informate (nu este cazul meu).....puteti sa-mi spuneti si mie ce legume sunt necesare pt cand incepem diversificarea? As vrea sa cumpar seminte sa le duc la tara dar nu stiu exact ce.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

ACUM PE REALITATEA:

COPIII VOR PRIMI MAXIM 800 LEI. INDEMNIZATIA VA FI DE 600 LEI.

TAMPITII CRED CA NE CRESTEM COPIII CU AER. DIN BANII ASTIA TRAIM SI NOI, NU DOAR COPIII. NE INTOARCEM LA SERVICI SI LASAM COPIII LA CRESA, CA PE TIMPUL LUI CEAUSESCU. DAR ATUNCI NU-MI AMINTESC SA SE FI PLANS AI MEI CA NU LE AJUNG BANII.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Vroiam sa mai intreb mamicile cu experienta sau cele informate (nu este cazul meu).....puteti sa-mi spuneti si mie ce legume sunt necesare pt cand incepem diversificarea? As vrea sa cumpar seminte sa le duc la tara dar nu stiu exact ce.

Morcov, dovlecel, pastranac, partunjel (radacina). Dar cred ca poti pune orice legume chiar daca nu i le dai la inceputul diversificarii ci spre 8-9 luni. Cand sunt coapte le pui la congelator si pe masura ce puiul creste i le introduci in alimentatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Mandruta. Mesajul ala ptr tati de fete l-a primit sotul meu pe mail de la colegi cand am nascut-o pe Sara. Acum toti il intreaba cand isi ia pusca...

AL MEU ARE PUSCA IN DOTARE. MI-E FRICA SA N-O FOLOSEASCA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui linioara

vad ca se fac planuri de intalniri. pt mine e cam peste mana sa ajung la ior, dar daca va intalniti in parcul national in vreo zi, dati un semn, ca io sunt zilnic pe acolo dupa 12-13. as fi fain sa va intalnesc, desi va avertizez ca detiun un mini-urlator, care nu prea vrea in carucior.:)

Eu vin aproape zilnic in National. Dar 12-13 nu e ora ok ptr Piti, mai ales ca a inceput sa arda soarele. Nu are voie, la pielea lui. si nici nu e recomandat micutilor. Dar daca poti pana in 12 ( de pe la un 9-10) sau dupa-amiaza de pe la 18-18:30, ne vedem.

Aviz si celorlalte fete care pot sa vina. Eu sunt dispusa sa ne vedem, dar cam asta ne e programul de parc. Azi de ex, ptr ca m-am trezit tarziu (iar) l-am scos pe langa bloc, n ture. Cam o ora. Pt a fac 20 min pana la National.

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

io parca sunt nebuna...tot zic ca incerc sa ies cu jiji de 2 ori afara....nu stiu cum fac k tot la 12 am iesit...si de la ora aia e aiurea soarele ptr toata lumea....trebuie sa ma bag ...of of

dar dupa 5 min in leagan...a adormit 2 ore...asa ca mi-am permis..am fost la mall...si am intrebat de infarix penta...il au si coasta vreo 240 cam asa....

fetele k parcu...la orele amiezii e umbra?

cris.d buna ideea si cu fierastraul....cand am fost de 1 mai..la gratar....si-a trebuit sa opresc fortat in herastrau...mi s-a parut f curat....f norocoase cele care stau prin zona...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

A mers DC-ul cu viteza melcului...

Cristies din pacate masajul mi-l fac singura seara la Tv cu www.thegift.ro/cadouri-ingrijire-corporala-c-3_88/aparat-de-masaj-delfin-p-605" target="_blank">asta dupa ce culc gasca.

si satisfactia pe o scara de la 1 la 10? ma bate un gand sa-mi cumpar si eu ca sufar cumplit cu spatele ... si livrarea in buc e numai 9 lei... merita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Mara tocmai si-a primit primele drepturi banesti din viata ei.
Ne-a venit alocatia si ceva indemnizatie.

wow! felicitari!

ceva indemnizatie? pai cand ai depus dosarul?

eu la sect 2. pe 30 martie. si inca nu indemnizatie.

merci

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

Mergi la inceput