Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

EVYME, ce mare pare pushtiu cu cravata, 4 ace.. original tort. sa va fie de bine botezul

CRISTIES, biscuitii aia au si bicarbonat si praf de copt? k nu mai stiu.si cum ii legi doar cu 6 linguri de likid?

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Cris.d da din pacate pot sa faca asta...si noi suntem in aceeasi situatie. Salariul sotului merge tot, da tot pe credite si am fi trait din indemnizatia mea...dar daca o fac 6 mil tre sa ma intorc la munca...Nu se aplica retroactiv in sensul ca nu iti cer din urma ce ai primit deja...nu ca nu iti pot da in continuare mai putin.

Onitza, sarumana de raspuns, o sa dau si eu cu musetel si bicarbonat. Mie mi-a zis intre doua alaptaturi. Si la mine e din ce in ce mai rau ufff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

daca scade indemnizatia...mooor...ca in timpul sarcinii m-am data afara din firma si apoi mi-am dat firma in judecata ca sa pot primii si io indemnizatie ca daca nu..ramaneam pe dinafara si pe deasupra mi-a pus si salar mare...eh nu chiar mare dar de ajuns..si acum..vor sa taie din indemnizatie???

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

am semnat si eu...btw CATALUTZA, pot sa modifice indemnizatia in timpul celor 2 ani? sau e pentru mamici care vor intra dupa 1 iunie in CIC? parca era o lege ca nu se aplica retroactiv
daca fac asta, tre sa ma intorc la serv, k 600 lei...
. minus 25la suta la mine, minus 25 la sotz....ma apuc iar de sondat netul dupa tari immigrant friendly...daca nu, ma duc la cuscra in nemtzia, k ea pleaca sigur si relativ curand (ma gandeam sa impart anul in 3, dar...pot si 1 un colo, 1 dincolo)

RUXITA, tre timp si bani sa faci toate ca-n carte. chiar, cum fac cele care au copii mai mari? io asta am stres, k o sa isi lase ana diverse chestii periculoase peste tot...

IOR, ok si vineri, si eu vreau gazela. numa ziceti, k eu fac 1 ora pana acolo, iar la ora de trafic intens.vad k nimeni nu a votat vreun parc mai aproape de noi...fierastrau, ceva

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

chiar ieri am luat decizia - caragiale, bilingv ca poate e cu bataie lunga... invata germana, face schimb de experiente, tabere, poate faculta in Germania si ne aduce un ginere neamtz... ca romanica e de kkt, si ce mult am iubit-o!!!
lista de check al sigurantei e de real folos, i-am dat-o ca tema sotului (avem prize cu matze scoase afara, usa de la cuptor nu se tine bine inchisa si cade singura cu bubuitura cand ti-e lumea mai draga, masina de spalat curenteaza, fire de cablu peste tot, detergenti, medicamente peste tot... mi-e si groaza de cate chestii trebuie schimbate ca atitudine, obisnuinte, comportament, e mult de munca si tocmai de aceea tre sa ne si grabim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

dastefa de ce nu adopti tu strategia Plateei si a mea (mulsul si dat din bibe LM)? Atat cat ai, e pacat sa se iroseasca... O sa-ti fie mai greu, timp mai mult pierdut cu treaba asta, dar cel putin stii ca Miruna papa laptic bun de la tine...

catalutza sa va fie de bine botezul! Cred ca si Sebi s-a cam cherchelit, pt ca si el a dormit foarte bine dupa ce am plecat de la biserica Si mie mi l-a uns nasa peste tot (inclusiv pe cap si-n gura) de lucea pustiu` meu mai ceva ca un inel de aur cu diamant

al3csa si noi tot lumanare sculptata; i-a facut nasa un fel de funda din organza legata cu o panglica bleu (ca n-am vrut sa-i mai punem flori). Uite aici o poza ca sa-ti faci idee

decenuela da, de acum trebuie sa stam cu ochii pe ei; vad ca se inmultesc pufuletii cazatori. Bine ca nu a fost nimic grav!

haircut vad ca vrei sa ajungi la Stanciu; am incercat si eu sa ma programez. Am dat de cineva joi, dar mi-a spus ca programarile pr sapt. asta se fac luni, sa revin. Am sunat ieri pe la 14.00, era inchis tel. Am mai sunat pe la 17.00 (ca atunci mi-am adus aminte iar de el) si cand am reusit sa prind iar linie libera, mi s-a spus ca s-au facut programarile si pe sapt. asta (s-au terminat de la 15.00 la 16.00). Deci, sa revin lunea viitoare. Incearca sa suni si tu tot pe la 15.00, ca sa nu ai parte de surpriza pe care am avut-o si eu...

ratusca_mica ce bine ca inca nu s-a terminat lapticul! Si ce frumos gestul lui Andrei de a papa prin tricou

ayanna de aprecieri la adresa pozelor. Cat despre cuvintele alea, eu nu te cred ca le scoate Daria pe gurita; mi se impleticeste mie limba sa le zic, trebuie sa le citesc pe silabe ca sa-mi iasa (mai ales sterno... ala)

dulcineea eu l-am lasat sa se balaceasca in voie cu colacul si cand am vazut ca incepe sa devina mai agitat (semn ca i se face foame) m-am apucat de baia propriu-zisa tot in cada mare.

Va las acum, ca s-a trezit pustiu` si cere atentie... Am incercat sa-l ignor putin si plange daca nu ma uit la el (sta la mine pe picioare si vorbesc cu el, ma mai stramb putin, dar daca nu ma uit in ochii lui cand fac astea n-are nici un farmec vrea TOATA atentia mea)

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

Mara tocmai si-a primit primele drepturi banesti din viata ei.
Ne-a venit alocatia si ceva indemnizatie.

Mirela fericita de Mara Ioana

in ce data ai depus dosarul? ce inseamna ceva indemnizatie, pe cat? e intreaga?

Am primit o indemnizatie, o alocatie si o restanta care nu stiu ce reprezinta. Dosarul l-am depus in jur de 14 martie, dar la mine nu e nimic de calculat pt ca eu sunt cu indemn de 600. Poate de aia mi-au venit mai repede.

eu am depus pe 8 martie si contul mi-e gol pushca (niciodata n-a fost mai gol) - 0,00 lei (aveam 2 si ceva si pe aia mi-i-a retras banca de comision...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Ah, sa ma scriu ca votez pentru intalneala de 1 iunie in Moghioros (poate fi si alt parc, dar asta-i mai aproape de noi).
Cu transportul in comun ne-am deplasat si noi de cateva ori (inclusiv metrou) si nu m-am temut ca va fi vreo problema...
Sa va spun ca botezul a mai avut un plus: a mai topit un kilogram de pe mine (am dansat de m-au durut genunchii ieri si nu puteam sa pasesc ca nu-mi simteam talpile)

Siiiiiiii.....
Aseara am avut in sfarsit !!! A fost un pic mai neplacuta senzatia la inceput, dar in final s-a terminat cu bine

Acum chiar va las, ca i s-a facut si foame intre timp...

poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Buna dimineata!
Noi am terminat cu botezul si luatul mirului, acum suntem crestini cu acte in regula! Si pentru ca ieri am facut si trei lunite, poftiti de va serviti cu o felie de tort de aici
Sa va spun de la botez, care a fost unul mic (am fost 24 persoane in total): a fost SUPER!!! Exact asa cum mi-am dorit; ne-am simtit foarte bine, Sebi a fost cel mai cuminte pui din lume, n-a plans decat cand l-a scos din apa preotul si dupa aceea de foame (am avut un bibe cu LM si l-a papat dintr-o rasuflare). La restaurant s-a plimbat din brate in brate, a facut poze cu toata lumea, nu a plans deloc. In schimb, a inceput sa planga cand am ajuns acasa (probabil de oboseala). Petrecerea s-a terminat pe la 21.00, exact cum imi propusesem eu. Poze nu am decat cele facute de noi aici, vineri le vom primi pe cele "profi" Mi-a placut foarte tare DJ-ul, care a organizat tot felul de concursuri (inclusiv karaoke), cu premii constand in CD-uri cu muzica, si ne-a supus pe mine si pe tati la un test de compatibilitate (am raspuns diferit la o singura intrebare-cine cheltuieste mai multi bani; eu am zis ca eu, tati ca el )

Merg sa citesc din urma; am mai aruncat un ochi la voi duminica dupa ce am ajuns acasa, pentru ca eram curioasa daca v-ati intalnit pana la urma, dar am de recuperat tot cap. trecut si acesta. Sper s-o fac pana sa incepeti altul nou (daca ma lasa Sebi si se hotaraste sa )

poze bebe Sebastian

ce super e tortul... pt micul rapidist

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Mara tocmai si-a primit primele drepturi banesti din viata ei.
Ne-a venit alocatia si ceva indemnizatie.

in ce data ai depus dosarul? ce inseamna ceva indemnizatie, pe cat? e intreaga?

Am primit o indemnizatie, o alocatie si o restanta care nu stiu ce reprezinta. Dosarul l-am depus in jur de 14 martie, dar la mine nu e nimic de calculat pt ca eu sunt cu indemn de 600. Poate de aia mi-au venit mai repede.

eu am depus pe 8 martie si contul mi-e gol pushca (niciodata n-a fost mai gol) - 0,00 lei (aveam 2 si ceva si pe aia mi-i-a retras banca de comision...

Am uitat sa zic ca eu sunt la sectorul 3 si ca la mine au venit prin posta pt ca nu am depus inca extrasul la dosar. Imi pare rau de situatia cu indemnizatiile, si ca vin greu si ca avem niste guvernantii de kk care balesc la banii de pampers ai copiilor.
Are dreptate cris.d cu emigratul. Eu una as emigra in tarile nordice daca n-ar fi asa frig. Cel putin aia au sistemul social foarte bine pus la punct + tati e pescar mare (are deja 2 campionate europene de stiuca la activ in Suedia).
Mi-am reamintit in ce tara de kk o sa-mi cresc copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Raspund din capitolul trecut:

cris.d, felicitari pentru dimensiunile Emei, eu zic ca e bine crescuta! Ai vazut ca-i sanatoasa fata? Substrig (?!) PLATEEEEEA!!

miremia, multumesc pentru raspuns, tocmai am dat comanda de pe site-ul pe care l-a gasit alexutzzza! Am luat fluturasul si elefantel ca al lui Yannis. Abia astept sa vina!

Ruxita, multumim pt info.

mariucasara, FELICITARI!!! Esti tare cu slabitul, ai vointa! (mie mi-e si rusine sa zic ca am constatat azi dimineata ca s-a mai dus un kg, probabil s-a suparat pe mine s-a plecat, ca eu n-am facut nimic in directia asta sau poate de la salatele mele de la pranz...).

iulenca, ma bucur ca i-a placut lui Vladimir baita cu colac! Pe mine ma ia cu ameteala cand ma gandesc ca umbla astia la indemnizatie, data trecuta am prins-o p-aia de 600 roni si ne-a fost greu rau.

alexutzzza, o intrebasem pe miremia in ideea ca ea luase si mai ieftin fluturasul... Dar daca acolo era transportul mai scump, tot pe acolo cred ca se ajungea. Multumim pt pont! Sa va fie de bine vaccinul! Super pozele, ce picioruse am vazut eu acolo! De tine nu mai zic ce bine arati, da?

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput