Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 15
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita daca procedeaza astfel sunt niste jigodii... cica sa mai taie din alocatii pentru handicapati, "Guvernul lucreaza si la taierea altor alocatii si ajutoare sociale, printre care se regasesc alocatia pentru copii, cele pentru persoanele cu handicap si pentru insotitorii acestora, alocatia familiala complementara si cea pentru familiile monoparentale, alocatia pentru nou-nascuti sau suma acordata la casatorie. Executivul are in vizor si scaderea ajutoarelor acordate refugiatilor, alocatiile pentru copiii in plasament, trusoul pentru nou-nascuti sau ajutoarele pentru veteranii de razboi. Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, pe de alta parte, ca ajutorul pentru persoane cu handicap si indemnizatia pentru copii "nu vor fi atinse", toate celelalte subventii fiind un subiect de "analiza, reducere sau anulare". la ce mizerabilitati comite administratia (firma lucratoare cu statul) achizitiile publice sunt prastie, obscene de-a dreptul... |
si stii ce ma oftic? ca toti oaamenii aia mai inchisi la culoare si aurolacii si aia care nu au muncit o ora in viatza lor, numa au cersit sau si-au facut palate pe la tzara , frate! aia nu stu cum fac da se fac de indemnizatii, ajutoare ca ei saracii nu au de unde si noi oamenii normali care muncim pe rupte cand sa ne primim si noi drepturile nu ne iese
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui rox_y am iesit azi un pic afara si... mi-au intrat ceva bani pe card.vreau sa va intreb oare indemizatia se calculeaza de cand am nascut sau de cand am depus actele, in orice caz mi-au intrat mai putini bani de cand imi calculasem. cred ca am mai slabit...ca imi cadeau pantaloni de gravi de pe mine...ceea ce acu o luna nu se intampla si eu sunt tare suparata cu indemnizatia asta....si cu guvernu asta de kk in frunde cu, (virgula)conducatoru tarii..daca se poate numi asa 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze noi |
indemnizatia se calculeaza de la data de la care nu ai mai fost platita de firma (terminarea concediului de maternitate la expirarea celor 126 de zile sau la 42 de zile de la nastere)
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
rox_y spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
indemnizatia se calculeaza de la data de la care nu ai mai fost platita de firma (terminarea concediului de maternitate la expirarea celor 126 de zile sau la 42 de zile de la nastere) de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
bun asa...deci am primit indemnizatia pe 3 luni..fara alocatie
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
cristies spune:
Fetele cu mitingul... iesitul in strada n-a mai rezolvat nimic din dec. '89. Eu am vazut pe aici mai multe fete care stiu legislatie si alte chestii... poate ar fi mai bine sa facem un front comun sa gasim o solutie legala, poate o negociere, ceva gen un sindicat... nu stiu cum sa zic exact...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
Ruxita spune:
noi am fost la sedinta de la scoala cu port-bebe ... a stat cuminte in banca vreo juma de ora dupa care a inceput sa se foiasca si am gatat sedinta... sper ca nu am ratat nimic important, oricum ma voi mai duce sa discutam cu profii, diriga...
A fost atat de atent, se uita la toata lumea cu mare interes... cred ca o sa fie elevul model
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
si stii ce ma oftic? ca toti oaamenii aia mai inchisi la culoare si aurolacii si aia care nu au muncit o ora in viatza lor, numa au cersit sau si-au facut palate pe la tzara , frate! aia nu stu cum fac da se fac de indemnizatii, ajutoare ca ei saracii nu au de unde si noi oamenii normali care muncim pe rupte cand sa ne primim si noi drepturile nu ne iese de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
mi-e frica ca mamele cele mai afectate (cele care trebuiau sa ia bani decenti) nu suntem prea multe si atunci frontul nostru comun o sa fie fix o furtuna intr-un pahar cu apa... as putea accepta o scadere a procentului cu maxim 15% (adica 65% din salar si tot ar fi ceva)... plus negociem o marire de salariu al sotului si ne-am scos, cred, ma rog, altfel suntem tufa... am avut perioade cand nu aveam cu ce plati chiria si am luat credite, inca mai platim la ele...
Nik0le spune:
ayanna, sper ca ai reusit sa termini treburile la servici. Ce bine ca puteti cultiva legumele pt diversificare... Felicitari pt greutatea Dariei!
onitza, eu spusesem de suzeta Chicco monobloc pt 0-3 luni. Fii-mea nu o mai vrea, de cand si-a descoperit degetul.
cris_mario, ruxita, ma bucur ca ati dormit bine.
cristies . N-am cont de paypal, am platit cu cardul. Mi-a aparut security page cand am facut plata. E revoltator ce ti s-a intamplat azi, numai la noi se poate asa ceva!
mandruta, ti-am admirat printesa inotatoare! Foarte tare sotul tau, mai rar asa tatici. Multumim pt regulile tatilor de fete, haioase foc!
evyme, sa traiasca micul crestin, foarte frumoase pozele! Mi-a placut cum ati raspuns la intrebarea cu cheltuielile!
Cuscra, ce mai face Kiti?
Catalutza, daca nenorocitii astia aplica legea cu 600 roni de la 1 iunie, ne-or da oare din urma pe lunile de dupa postnatal pana in iunie 85%? Nu stiu cat de clara e intrebarea, fii-mea imi urla in brate de juma de ora si nu ma pot concentra...
Sunt suparata tare cu planurile astora, cred ca o sa ma intorc mai repede la servici... fir-ar.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
lorex spune:
citat din mesajul lui happyella sa va zic si de fiica-mea, astazi s-a intors prima data de pe burta pe spate fericita de buburuza Andreea Maria |
BRAVO!
ratusca_mica spune:
Salutare!
Am revenit si noi de pe taramuri care mai de care mai diverse!
Lorex, da' varianta fara perdea integral nu exista?
Fetele, revin cu intrebarea referitor la suzeta NUK.. e Ok sa aiba o gaurica prin care se aude aerul cum suiera cand trage strumful?
Cristies, no comment cu bonurile de masa... Iti sta mintea-n loc!
Eu azi am fost sa depun pentru cic si alocatie strumf... si am rezolvat in 10 minute!! Incredibil de dragute si eficiente fetele de acolo, m-au lasat masca, mai ceva ca astia de la Enel... cica prin iulie vin banii... sa vedem cati, ca am auzit la stiri ca vor sa reduca indemnzatia, super... A, si cica alocatia vine si din urma
Nu vad mesajul de intalneala pe prima pagina? Nu mai uit eu bine?
Alexutzzza, la asa nunta, asa botez, nu?
Il astept pe Andrei sa se trezeasca, il alimentez si apoi afara cu noi. Sunt doritori?
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
lorex spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Buna seara fetele… Dupa ce am venit acasa am probat statutul de ‘tarancuta, tarancutaaaaa, cu bujori in obrajori…’ adica ne-am apucat de gradinarit, in trio…io cu tati la tinuta de scandal cu sapa-n mana, iar fii-mea, ‘cucoana’ colo-n carucior, superviza activitatea noastra. M-a relaxat asa de bine activitatea la gradina…e prima oara cand avem si noi gradinuta noastra si ne place tare sa ne ocupam de ea. Mai ales acum de cand a venit caldura si ies si eu mai des cu fii-mea sa-i tinem companie lui tati… |
ce fain....
Am citit un pic din urma, asa pe rapid inainte… Lorex…am ras cu lacrimi la antidepresivul trimis de tine…surpriza a fost cu atat mai mare cu cat ma asteptam la cu totul altceva…nu stiu exact la ce, dar nu la asa ceva… …i-am zis lu’ barbat-meu ca vreau sa-mi cante si mie asa o ‘serenada’ si iar a zis ca-s zuzu… |