Nou stil de viata (298)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ruxi, suuuper veste! felicitari!

Carmen, maine plec la munte, nu stiu daca intru pe net, asa ca ii urez de pe-acuma la multi ani lui Iustin, sa fie sanatos si sa aiba numai bucurii!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao dragelor,

sunt pe fuga si doar salut! sunt obo ca am fost la calarie unde am dat ce-a fost mai bun din mine, m-am agitat sa dau pulpe la cal si am trecut peste niste bari puse pe jos si ma declar aproape satisfacuta in sensu' ca cica n-a fost dezastru, btw, azi am facut cu instructorul cel sever (adica ala rau )

Va multumesc pentru cuvintele frumoase despre poze si nu numai

Vik, de ma dezbrac sa ma vezi, nu-i mai chiar asa de simplu

Sabinelu' cat timp trebe sa mananci din terci?
Btw, am admirat si eu poze si copilasi frumosi si zi-ne cum a fost la examen?
pe maine!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Vik, e una aici pe dreapta, la un test de nu stiu ce, imbracata cu pantalon negru, camesha alba si cravata neagra si parul blond cirlionti, bai ce seamana cu tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

a iesit soarele la mine .

Sabina, mersi .

BB_yasmi, daca tot vrei fulgi ia de ovaz, sunt mai ok. Mananca-i cu iaurt.

Vikule .

Roxa, lasa pasarelele alea ca nu fac bine la pisic .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

fetelor. Io-s racita cobza, dar rau rau, fir-ar sa fie. Cadou fiica-mama.

Raport stagnare la 50.5, deci e ok.

Acum gustaresc la niste alune, la MD am servit cativa capsuni si paine prajita cu unt de arahide si banana felii. Mai incolo nu stiu inca ca nu-mi vine sa fac nimic.

Sabina, distractie placuta la munte

Va pup...mai viu cand ies din starea de lesin

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

haha liris, is pe acolo, am ochi peste tot:)si apropos de par blond si ondulat, am pus niste poze cu bebelina mica si cu aldo al meu cu plete, ca are chef de par mai lung nu mai vrea frezat, poze pt fetele de la nazdravanii de 2003 si am zis hai sa strecor si niste poze cu popul gras de vikinga-mama, sa le pun si la clubul stilat. si imi vazui pleata, zici ca-s ileana cosnizeana, gata tre sa-l mai tai. dar nush de ce in sarcina cu letizia asa de bine ce m-am simit cu parul luuuung si asa ce mi l-am dorit..!! cine stie, de la hormoni o fi fost, dar acum cind ma vad in poze parca-i prea de tot.luni la coafor.ma rog, nu parul e marea mea grija acu' ori nu ar trebui, ca veni vara si inca am destule kg cu plus. de la letizia incolo is pozele noi, am si cu explozia mov din gradina au inflorit liliacul si rododendronul, si cu batrinelul meu Cooper, ma bucur ca am avut macar sansa sa mi-l pozez si cu letizia care-l ciuguleste si ride la el si el sta fericit intre copii.http://family.webshots.com/photo/2848367140052671654WfdZVgVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata!
Va invit la

LA MULTI ANI, Iustin!Sa cresti mare si frumos!
Carmen sa-ti traiasca toti ochisorii albastri si sa fie sanatosi.Petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

moama ce copii frumosi.
nu-ti stiu jumatatea dar mi se pare ca seamana cu tine toti trei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Iustin sa cresti mare si sa ai parte numai de lucruri frumoase si bune.

Vik frumoase poze.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Am reusit sa din urma.
of, Gabi ce groaznic!Nici nu vreau sa ma gandesc...Bine ca sunteti ok si sper sa puneti permanent alarma de-acum incolo.Va puuup.
Vik cum se simte catelul?
Am vazut si pozele.Ce familie frumoasa!
Puskin succes la Sibiu!
Carmen felicitari pentru sala!Pozici cu sarbatoritul ne pui?
Gusta pentru Mara.Cum ati petrecut?
Tzuni ce face Meri?
Sabina o intrebare off topic.Am o colega care are copilasul in clasa a-2-a la liceul de arta la clasa pictura-pian; ea nu era tare incantata de pian, dar baiatul s-a dovedit un talentat si participa la diverse concursuri...etc
Are nevoie de partituri si cauta pe net, dar nu gaseste decat fragmente sau nu stie exact unde/ce sa caute...Stii un site sau ceva de genul asta de unde poate downloada partituri pe care sa le listeze la imprimanta?Copilasul pierde mult timp incercand sa copieze partituri...

Salutari la toate fetele chiar daca nu am avut un raspuns pentru fiecare, va citesc si sunt alaturi din umbra (pe furis de la munca , pana ma vor suna de la IT).

Mergi la inceput