Nou stil de viata (298)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Lou, inca n-am poze dar cind le voi avea o sa vi le arat.
Cind nasti?
La botezul de duminica am vazut si eu cum arata un bebe mic, era asa de dragalas si de cuminte ca m-am idragostit de el, abia astept sa am si eu unul.

Azi dimineata m-am cintarit si aveam 66.2kg, cu 1 kg in minus fata de ieri. Cintarului meu ii place sa faca glume, am asa o vaga banuiala.

Carmen, felicitari ca te tii de treaba.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Buna seara!

Ma mai primiti la voi?

Stiu unde si cu ce am gresit, dar promit ca de azi sa revin zilnic!
Dc nu, aveti voie de la mine sa ma strigati, sa dati cu rosii, cu oua , cu ce vreti voi!

Fost in stres maxim, facut bagaje pt spitalsi internare; am mers luni dimineata si s-a amanat pt luna iulie operatia puiului; deci, mi-am revenit cu moralul, asta pana spre sfarsitul lunii asteia
In plus, am deschis aici, pe sait, subiect despre copii cu aceeasi afectiune ca si a Adelinei.
Deci, cica am avut motive de absenta

Mephala, rasu'-plansu' la raport; nu am idee cum, dar azi-dimi aveam exact la fel:80,900; cred ca dl cantar sa joaca....Ok, recunosc, in perioada asta nu m-am tinut de dieta ca la carte si nici de miscare. Dar gata!

toate fetele!

PS: felicitari celor care au dat jos din kg!

O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!
Marilena, la multi ani pt Mara, sa va traiasca, sa aiba parte numai de bine!
Ruxandra ma bucur pt tine!

mai avem 3 zile si ne intoarcem inapoi in deutschland. aici ploua intr-una, m-am bucurat ca venim la cladura ca de ploi m-am saturat la noi, si de cand am venit aici ploua intr-o veselie si e frig.
copii insa n-au avut bai ca e ploaie, lor le place aici, s-au bucurat din plin de tot felul de animale, li s-au facut toate poftele, au mancat numai prostii (chipsuri, dulciuri, bombonele), eu sincer m-am saturat de vizitat rude,dar mai am o tura si maine , prin timisoara nici n-am ajuns sa ma plimb ca am fost tot pe fuga.

va pupacesc pe toate si la intoarcere acasa am sa revin in forta alaturi de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutici!

Io ce-am venit de la sala si am tras intr-una de atunci, ordine, spalat si intins haine si tot felu'...cand baietii mei dorm, lucrurile se fac singure in casa frate, de nu te vede nimeni, zici ca n-ai facut nimic

Ruxi, e drept, am niste pasarele rele in cap, nu stiu cum sa fac sa le hashai de acolo...

Delia cand vii la Cluj? Auzi, nu vii la Iron Maiden?

O sa pun niste pozne c-o rochita noua de-a mea, sa vedeti ce apetisanta sunt nu asa ca si calare si apoi o sa-mi intelegeti pasaricile...vreau sa fiu slabaaaaaaaaaaaaaa de cand merg la sort am facut "brand" asa le zic eu la brate, le-am ingrosat cu 2 cm ce sa fac??? puii mei!

mai viu...aaa am uitat sa zic ca stagnez dar de fapt eu pierd in greutate, pe zi ce trece, aaaa vazand cu okii chiar! Si Tzuni la fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

bonjour madames ,

m-am intors si eu din Ro acu o saptamina unde m-a plouat si inghetat copios. dupa ce am plecat am inteles ca s-a facut vreme foparte buna. asta este. in plus am avut parte si de greva british chiar la intoarcere. facpt care a facut calatoria si mai anevoioasa.
astia mici au fost dati peste cap (cu fundu in sus) pina mai ieri, adica fix o sapt.

am botezat-o pe mezina iar eu m-am tuns si vopsit. acum eu nu stiu sa-l asez cum l-a asezat atunci stilista dar am avut o senzatie de enorm bine cind am iesit din salonul ala. mi-am comandat si eu o perie cu heat dar sunt convinsa ca arunc banii degeaba nu voi putea sa-l asez ca atunci. pot sa iau si luna de pe cer si s-o bag in priza, dc nu am miini ptr asa ceva ...

fiica-mea tot nu si-a dat drumul la mers si uite are mai mult de 13 luni deja. Robert la 11 mergea bine deja.

eu nu am mai progresat cu slabitul, cred ca de fapt am pus vreun kg cit am stat in tara.
Sabina, ce e chestia aia ce maninci tu? dc ai mai scris pe undeva poate-mi dai un link. nu -s eu capabila de asa strictete dar am un carnetel unde-mi notez tot felul de chestii d'astea "de succes" in speranta ca vreodata ma voi apuca serios de ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Neata:)
Liris, Gh a mers la un an , 2 luni si vreo 17 zile....el a mers f mult in 4 labe, ceea ce se pare ca fantastic pt dezvoltarea musculaturii. Inutil de precizat ca acuma se catara pe tot ce intalneste fara sa aiba nevoie de prize:) (auzi baby boom? :) )

Eu am azi 58.1 kg si va spun pt ca de maine intru pe regimul mixt si sper sa nu pun kile...data trecuta am pus, am mancat compulsiv ca eram si eu si copiii f raciti si mai si scriam compozitia.
Am observat ca si cafeaua creste pofta de mancare, paradoxal. (nu e paradoxal, ca are legatura cu stimularea pancreasului si productia de insulina...care la mine e oricum data peste cap din cauza cortizonului) Deci as incerca sa nu beau cafea nici pe mixt, pe terci oricum nu e voie.

Inca odata reteta: grau cu orez, masuri egale, plus 7 masuri de apa, se pun la fiert. cand fiebe se face focul mic, se acopera si se lasa maximum 15-20 de minute.
Se da si un ceai depurativ:
papadie
urzica
copada calului
coada soricelului
salvie
Eu le rastorn pe toate intr=un castron mare si iau cu lingura din amestec. Se pun cca 3 linguri(rase0 la 2 litri de apa . Infuzie, adica se pun cand foerbe apa, inchid focul; si acopar cu ceva pt 15 minute.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Sabina superbi copilasii tai la acea nunta! Foarte foarte frumosi, mi-au placut pozele la nebunie! Hainutele le-ai cumparat in ro prin magazine ori online?Liris bun revenit acasa! Ce culoare ti-ai tras?Roxa cred ca-ti place sa te chinui mai..'ai tu, ca arati f bine. Nu te-as minti si sa stii ca am ochiu format, vad colaceii din orice pozite si din spatele copiilor si de pe sub bluze hahah, is de groaza:)) Nu-ti mai zic, gata.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

una extrem de aproape de culoarea mea naturala. ca sa vezi chestie. bine te-am regasit!!

Sabina, si maninci chestie d'asta toata ziua? plus ceai ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hello

vreau sa va intreb in ce combinatii pot consuma fulgi de grau?
multumesc!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR 1 LUNA pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Vik, le-am luat de la next.co.uk. Mi le-a trimis tata din Anglia apoi. Sa te uiti pe site, au lucrusoare adorabile si pt baietei, dar mai ales pt fetite.

Liris, da...ai voie sa pui si sare, dar sa fie sare gema, din aia grunjoasa.
Acuma mi-au schimbat ceaiul, mi-au dat in loc de coada soricelului si salvie, afin si sanziene.
Eu mananc doua saptamani asa, doua saptamani adaug salate si fructe.odata la doua zile un ou, alternand cu lactate fermentate.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput