Nou stil de viata (298)
Raspunsuri - Pagina 21
CRISCOSTY spune:
La multi ani Iustin! Sa fii sanatos si fericit toata viata!
Cuscra, scuze ca nu i-am spus lamulti ani Marei...ii zic acum..la multi ani Mara! Sa fii sanatoasa si sa o bucuri pe mami toata viata!
Eu am avut ceva probleme, muncesc destul de mult perioada asta si numai reusesc sa intru. Va pup pe toate
Delidana spune:
Tony!
Iustin! Sanatate, fericire si petrecere frumoasa!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
roxana1974 spune:
Salutici fetelor!
Spun si eu La multi ani cu bucurii si numai bine sarbatoritilor Tony si Iustin cel frumusel . Sa traiasca copilasii si sa creasca mari, frumos, destepti si sanatosi!
Eu nu va zic ce-am mancat, ca mai bine nu ma mai gandesc, dar am fost si la sala si la calareala si sunt multumita de activitatile prestate. In schimb, vreau ordine in meniul si mesele mele
mai viu..
Roxa
mephala30 spune:
Va multumesc de urari, ne-am linistit si noi acum, pe seara. Am tot tinut-o intr-o alergatura azi, ba la serbarea lui Teo, ba la cumparaturi si in final, la asezat masa. Sa descarc poze si vi le arat. Iustin a primit ce si-a dorit: bicicleta, role si ochelari de soare Disney cu Cars, tare multumit a fost!
Boxa, si eu vreau ordine in mese, am luat-o razna de rau. Intr-o luna plecam la mare si arat ca Mama Aluna, .
lui Tony pentru ieri.
Vik, sunteti frumosi, .
weekend linistit.
Hopes spune:
LA MULTI ANI IUSTIN
Carmen sa va traiasca printul, sa fie sanatos, norocos si fericit!!!!!!!
Astept poze!!
Vikinga am vazut poele si cu scumpeiii tai. Ce mare s-a facut Letitia, iar tu arati foarte bine.
vikinga spune:
la multi ani iustin!Carmen sa-ti traiasca baiatul si sa fie fericit!Multumim fetelor, asa e, avem trei copiii tare tare frumusei si destepti si nebunatici si plini de umor, is tare mindra de ei. ca orice mama. Hopes merci, cu 10 kg mai putin si reintru in rindul lumii. Am muschii la locul lor, nu m-am fleoashcait, da's inca masiva.We frumos la toate feteleVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.