Nou stil de viata (298)
Raspunsuri - Pagina 16
vias spune:
Flavius este bine, creste...a inceput sa mearga de-a buselea..e un scump! Multumesc de intrebare Yasmi!
...eu incerc sa fac multe ...si parc nu reusesc nimic...
Vrem sa emigram...in Cnada...si eu devin nerabdatoare, parca nu mai am timp pt asa ceva...m-am saturat de Ro, de fapt de hotii din ea....
ma duc si eu la somn, sunt franta!
Va pup!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vikinga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puskinVik si pe mine m-a apucat febra rochiilor acum ceva timp si mi-am cumparat cateva. Asa-mi place cand le imbrac, ma simt extraordinar de bine. |
tumpi spune:
Roxa, arati tare bine, ne esti grasa deloc, daca te mentii in ritmul asta e super.
Arati tare bine pe calut, ador caii si mi-ar fi placut sa fac calarie, da mama ca sa-mi gaseasca motiv a zis ca o sa raman cracanata daca practic sportul asta(am fost mezina familie si pe langa asta cu pb de sanatate si a incercat sa ma tina mai mult pe acasa):si aveam deja vreo 13-14 ani cand am vrut sa ma apuc,dar de.....
Cateva lucrursoare de la Promod imi plac si mie.Eu nu prea mai sunt cu rochiile,nu ma mai simt comod in ele,desi imi plac de mor.
Camy, cred ca e un dulcic Flavius
Ruxi, am mai zis ca de la un asa zis control de rutina(bine defapt fiinca aveam pb cu gantul si tuseam,ceea ce fac inca acum), mi-am facut analize si mi-au iesit transaminazele marite.Ca am avut hepatita A(habar n-am cand).Dar pb e ca nu faptul ca am avut hepatita poate sa dea valorile astea.
De aceea nu merg eu sa fac analize, ca imi ies prost.Anemica sunt, lipsa de fier am (sper ca acum nu in urma tratamentului),dar intrebarea pe care mi-o pun de unde vin valorile astea si cauzele care pot sa le provoace.
Internetul nu face bine, fiinca dand search am gasit ceva ce nu-mi convine si pana nu refac analizele si nu discut cu dr nu stiu ce sa cred.
Nu vreau decat sa fie in mintea mea si in rest sa fiu doar grasa sau obeza,da sa nu am nici una din bolile de care am citit.
In rest toate bune si frumoase,ma maresc pe zi ce trece
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Sabina spune:
Tumpi, scuze ca raspund asa tarziu.
Deci.
orez integral si grau.
se pune masuri egala in oala, plus 7 masuri de apa.
Se fierb maximum 20 de minute. Poti pune si sare, dar sa fie sare gema, din aia grunjoasa.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
puskin spune:
Vik n-am poze cu rochitele. Sunt de primavara, din jerse, cu maneca 3 sferturi sau lunga. Doua din ele sunt taiate sub sani si a treia este pe corp pana in talie si de acolo larguta.
Tumpi, nu te stresa prea tare cu transaminazele. Mi-au iesit si mie la un moment dat mari si m-au suspectat de hepatita. Am facut niste analize mai amanuntite si s-a dovedit ca n-a fost nici o hepatita, ci doar oboseala si stres. Pana vezi ce si cum iti recomand sa iei niste Liv52 si silimarina.
Sabina, tu ce mai zici?
Sabina spune:
Ce sa mai zic, merg la concerte pana maine, ca e festival de muzica contemporana. Asa ca stau putintel acasa,
Analizele mele sunt bune, am scazut mult cortizonul da tot sunt umflata l a fata si pe spate, in josul gatului, ceea ce-mi da un aspect cam ciudatel:)
Azi dimi aveam 59. 3:)
va las doua poze cu cei mici la nunta (cu mine n-am )
http://armonii.blogspot.com/2010/05/wedding-fashion.html
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Delidana spune:
Salutare dragelor,
Vik, tot citind despre rochite si cum povesteai tu asa frumos de ele mi-ai facut si mie pofta. Drept urmare azi am fost la cumparaturi si mi-am luat 2, una pina la genunchi si alta lunga pina in pamint. De cea scurta sint incintata pina peste poate, cind am probat-o am avut si eu acelasi sentiment de "Sex and The City", pur si simplu ma face sa ma simt minunat. Uitasem ce bine e sa porti o rochie frumoasa.
Sabina, superbe pozele.
Tumpi, sanatate multa. Sper sa nu fie nimic serios, ci doar cum a zis si Ruxi, stres si oboseala.
Va pup si va doresc o duminica minunata!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
tumpi spune:
Sabina, merci.Am apucat azi sa iau grau ca asta imi ramasese in minte.Luni am sa iau si orez.
Ruxi, mie mi-a iesit la analize ca am avut Hepatita A,desi sincer nu stiu cand.Luni ma duc la al doilea rapel contra hepatitei de tip B,fiinca dr vrea sa fie totul ok in momentul in care voi fi .Una din valori o poate da faptul ca am avut hepatita,cealata ma ingrijoreaza mai ales ca este o valoare destul de mare fata de limita normala.
Cat de suplimente, nu mai iau nimic,sunt satula de pastile pana peste urechi, am sa fac urticarie de la ele.De aproape 2 luni numai asta fac.
Dar asta e tb sa mai refac eventual inca odata analizele sa vad ce si cum.Dr mea nu mi-a explicat nimic, dr gineco a fost cel ce m-a pus in garda cu privire la valori.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
puskin spune:
Neata,
dau cafea, micul dejun inca nu ca nu m-am hotarat ce pap .
Sabina, ce mare s-a facut Gheorghe, doamne cum trece timpul...de Sofia nu mai zis. Eu vroiam si poza cu tine .
Delia, vreau poze cu rochitele . Asa-i ca-i minunat sa porti rochita?
Tumpi, tin pumnii sa iasa bine. Te gandesti sa faci bebe?
La mine iar s-a stricat vremea .
mephala30 spune:
Buna dimineata.
Va poftesc la cafea si ceai.
Delia, felicitari pentru terminarea sesiunii si sa porti sanatoasa rochitele achizitionate.
Roxa, arati minunat, nu te stresa cu slabitul, doar mentine-te.
Mara Augusta.
Gusta, sa va traiasca fata, petrecere frumoasa!
Tumpi, sanatate multa.
Va pup pe toate si va doresc o zi buna.