Nou stil de viata (298)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Ruxi eu sper ca cat mai curand Va pune-ti pe treaba si bebele apare sigur
Apropos.. cum arata nucile alea caju? Am dar o cautare pe net dupa cuvant si imi da tot felul de rezultate. Tot nu m-am prins cum arata
Eu mi-am cumparat de curand www.adamcarolla.com/ACPBlog/wp-content/gallery/2009-12-08-superfoods/09-goji-berries.jpg" target="_blank">goji berries - cica superfood... Le mananc dimineata in iaurt si se pot manca si ca snak alaturi de niste migdale etc. Sunt un pic dulci acrisoare

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Delia, felicitari

Lou, mai ai putin si vine bebe.Stai f bine la kg.
Uite asta este www.reteteculinare.ro/forum/files/caju_173.jpg" target="_blank">CAJU

Ruxi, linisteste-te tu cu ale tale acum ca bebe vine el.Ai terminat cu mutatul?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Violeta, pai astept sa se obisnuiasca si tati cu ideea, ca el e mai tinerel .

Louisea ne punem pe treaba dar nu chiar acum. Mai asteptam un picut.
Uite cum arata caju (cashew in engleza) : http://en.wikipedia.org/wiki/Cashew. Mie imi plac mult de tot.
Si goji beri imi plac .

Tumpi, nu m-am mutat inca doar mi-am mutat toate lucrurile la Sibiu. Inca astept aprobarea . Sper sa se rezolve curand ca i-am spus sefului ca nu mai am unde sa stau in Praga ( stau la un prieten acum).

Delia, felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

hai ca-s tare Pei cashew sunt preferatele mele dintre toate nucile, dar zau daca stiam ca-s aceasi cu caju Nu am gasit sa cumpar separat, dar cand cumpar mix de alune alea dispar primele

Tumpi tu esti mai bine? Incearca si ceva "detox" unde papi numai legume - proaspete, supa crema, smoothie etc. si fara sare. Si daca-ti permiti bio

Ruxi sper sa primesti aprobarea mai repede. Cred ca ti-e greu sa faci naveta asa si sa si mai stai pe la prieteni

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Lou, pai cam asta fac.Eu sarat nu mananc(al meu fara sa guste mancare pune sare), carne mananc ,da nu in exces, mai mult pui/curcan,peste si vita.Legume tot bag(spanac, spargel-ca tot e sezonul).
Azi mi-am facut sa mananc niste pastrav la cuptor cu garnitura dintr-un amestec de linte(rosie,verde) si orez salbatic(am luat de la mag de produse bio).

De vreo saptamana am renuntat la iaurtul meu de dimineata cu furaje.

Sincer nu stiu ce naiba sa mai fac(cand imi permite timpul-adica nu ploua, merg cu bicicleta).E adevarat ca inca nu am ajuns la sala, da fac miscare cat pot in fiecare zi.N-am ajuns azi la dr, dar luni dupa amiaza am termin si am sa stau de vb cu dr(sper sa o prind intr-o pasa mai buna),fiinca(e posibil sa fie si de la pasaricile din cap) de cand cu transaminazele marite si restul de analize naspa , mi-a bagat cineva un cui si acum nu mai iese.

Am incercat zilele astea sa fac iarasi abdomene, dar din pacate mai mult de 15 nu mai reusesc sa fac ca m-au luat iarasi durerile de spate.
Ce mai tb sa fiu reciclata, am cam iesit din garantie.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare dragelor,

Vio, mai am ceva timp pina la licenta. Masterul nu-l fac acum, sincer mi-a cam ajuns. Incerc sa ma relaxez dupa examene dar inca nu reusesc, tot bagata in priza am ramas.
Am uitat sa dau si raportul dar sigur m-am ingrasat dupa cum ma simt. Tzuni, mai ai un loc pentru o grasa?

Ruxi, sper sa te poti muta cit mai curind. Ma bucur ca lucrurile au o ascensiune pozitiva pentru tine acum.

Zuzi, nu te-am mai vazut pe aici, esti bine?

Pup toate fetele.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dragele mele!
Scuzati lipsa de pe subiect, dar acasa nu mai dovedesc treburile si la servici avem o colega care pleaca in maternitate iar eu preiau toate treburile ei (citez sefa "decat sa ti se arate poarta, mai bine faci munca la 2"..sper sa nu fie si pe aceeasi bani , completez eu)
Ce-ati mai facut?
Fug sa din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salut papuselelor.
Ramasesem datoare cu raportul, stiu ca e tarziu, dar m-am cantarit marti dimi si era stagnare...

Miha, si eu fac sport de ma ia naiba, zilnic, dar deocamdata asta e. Macar bine ca fac cu placere.

Vik, eu mor dupa hainitele de la Promod si au preturi normale, tu ce parere ai?

Va pup, revin maine, nici eu nu am chef de scris...ma duc sa dau o raita prin pozele din vacanta si poate aleg ceva interesant.

GATA, am pus pozele din vacanta aici
s-au amestecat si niste poze recente de la calarie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Roxana sunteti niste frumosi, felicitari pt 10 ani si bravo pt asa o vacanta deosebita! Te-am vazut si pe cal, mi-ai placut tare tare mult si se si vede cit de compatibila esti cu sportul asta si cit de bine si relaxata esti acolo sus:) Aici is caii mai mari, sunt si rasa holsteiner http://www.reitstall-schmielau.de/resources/Pferd+3+400.JPGcare-s pt tractiune dar si pt calarie tot imensi sunt chiar daca au picioarele mai fine. Mie nu mi-a iesit sportul asta, fir-ar sa fie, ca tare mi-am dorit.Merci de pontul cu promod, nu stiam de site ul asta, am aruncat o privire la rochii, chiar ca ieftine si f dragute multe, comparativ cu boutiqurile de pe aici... de ustura rau un shopping, dar si cind merg in hamburg nu ma bag in malluri ori magazine mari, nici in romania nu o faceam, bine nu am prins eu multe malluri pe vremea aia, oricum la mine e senzatia de sufocare nu stiu cum sa ies mai repede din asa ceva. Dar dupa ce am vazut filmul asa am simtit imperios nevoia de a cumpara o rochie deosebita si chiar am gasit-o aici intr-un boutique dragut, e si mina de designer nu ceva acu' cu mare firmamnet dar totusi calitate, finete, frumusete. Plus ca prea lunga a fost iarna asta..e sfirsit de mai si inca e atit de rece, vreo 15 grade azi la prinz si seara 10.O ia omu' razna.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Lou, ma gandeam eu ca stii ce-s alea caju dar le stii sub alta denumire. Chiar ca mi-e greu, dar acum mult a fost putin a ramas.

Delia, mersi . Ce planuri ai pe vara?

Tumpi, poate n-am prins eu din ce ai scris in urma, te doare ceva?

Roxa, frumoase poze si tu radiezi . Ce frumos ca mergi la caluti.

Vik si pe mine m-a apucat febra rochiilor acum ceva timp si mi-am cumparat cateva. Asa-mi place cand le imbrac, ma simt extraordinar de bine.

Mergi la inceput