Nou stil de viata (298)
Raspunsuri - Pagina 14
puskin spune:
Miha, de unde iti vine cosul cu legume?
Is blue si n-am chef de scris, dar pup toate fetele
Gabrielama spune:
Buna ziua, doamne frumoase!
Stau pe terasa, cu Filip care doarme in carucior si va salut pe toate.
Multumesc pentru cuvintele frumoase si sustinere... a fost oribil.
Pe scurt - in noaptea respectiva nu am armat alarma la parter, caci eu tot cobor noaptea ba dupa un biberon, ba mi-e frig si dau drumul la caldura, ba nu doarme Filip si cobor cu el sa-l plimb prin casa.
Asa s-a intamplat si in noaptea respectiva - am coborat sa dau drumul la caldura, caci imi era frig; cu Filip in brate. Am urcat la el in camera si cred ca dupa 5 minute, am auzit un zgomot foarte puternic venind de jos (casa noastra are "gol" intre etaj si parter, pe casa scarii, pana sus in tavan, asa ca se aude foarte bine). Mi-am dat seama ca e ceva in neregula, am smuls copilul si m-am dus catre dormitorul mare unde dormeau Mara si Cristi. El m-a auzit venind, s-a trezit imediat si i-am spus ca e cineva in casa... A coborat imediat, strigand cat putea de tare la cei de jos. Care, probabil ca se asteptau sa nu fie nimeni in casa, sau sa nu auzim, caci au plecat imediat. Cristi i-a auzit vorbind, in casa, a iesit dupa ei in curte, dar sarisera gardul. A activat imediat alarma, au venit cei de la firma de paza, politia, au stat aici pana dimineata la 7. Cu caini care au luat urme, declaratii... i-au cautat prin zona, dar nu i-au gasit.
Evident, toate usile erau incuiate, dar pentru un profesionist este floare la ureche sa deschida o usa...
A fost oribil... senzatia pe care o ai, sentimentul ca ti-a intrat cineva in casa este groaznic. A doua zi eram hotarata sa ma intorc in apartament.
Acum ne straduim sa transformam casa si curtea intr-un fel de Alcatraz.... Si sa ne treaca spaima.
Revin; plange F.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
tumpi spune:
Gabi, imi pare rau sa aud ce ati patit, dar bine ca sunteti ok cu totii.
Sabina, stiu ca ai mai scris, dar mai poti pune odata cum se tine "regimul" cu grau?Simt ca am nevoie sa ma detoxific putin, efectiv, ma unflu pe zi ce trece si nu-mi pot da seama de ce.Oricum maine voi merge iarasi la dr sa vad ce analize sa mai fac,fiinca ceva e ciudat.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Delidana spune:
Gabi, m-au trecut fiorii...ma bucur ca n-ati patit nimic.
Azi am terminat cu examenele, sint o fericita asa ca dau de baut la toata lumea!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
vikinga spune:
raport 77,5kg.am fost ieri la sex and the city si m-au imbolnavit rochiile din film asa ca azi am fost la shopping, gata cu pantaloni si jeansi, imi trag un look romantic, rochii mai multe, saluri, accesorii. asa cu curaj dom'le, daca nu acum pai cind?!ma rog in film nu erau rochii ci creatii, insa putem si noi femeile obisnuite dupa posibilitati cite ceva.gabi..imi pare rau..urita rau de tot situatia.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.
mihaser spune:
Salut
Yasmi...pai aniversare placuta...Noi o sa mergem pe la Cristina...la casa de vacanta...asa ca vineri zic pas!
Spor la condus!
Ruxi cosul imi vine de la ferma unui nene...am facut contract cu el din toamna. Toate legumele sunt bio, proaspat culese si le aduce in fiecare vineri...El e obligat prin contract sa mentina preturile. ASAT se ocuma de intermedieri...si vor sa extinda proiectul asta...Next step ar fi Bucuresti.
Gabi Doamne ce oribil!
Va pup!
louisea spune:
Ce pustiu pe la subiect Nu mai ziceti ce mancati, ce sport faceti ...?
Urez si eu cu intarziere La multi ani pt Tzuni si in avans pt Mara
Eu sunt tot la 9.5 kg. Mananc mult (prea mult) dar de pus nimic. Probabil si miscarea ajuta si ca mananc sanatos.. Mai am 4 saptamani
Va doresc un weekend placut
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
puskin spune:
Gabriela, bine ca sunteti ok . Imi inchipui insa cum a fost, mie mi-au spart mai demult apartamentul dar nu eram acasa si dupa aceea ma trezeam noaptea si aveam senzatia ca e cineva in casa.
Miha, mersi . Iti dau un PM.
Lou, ce putin mai ai. Si ce slabuta esti . De-abia astept sa ne pui poze cu bebe. Uite scriu eu ce am papat ieri:
Mic dejun: 1 iaurt mic cu seminte de in si cateva nuci caju
Gustare inainte de sala: 2 oua fierte cu rosii cherry
Pranz: drob de miel, rosii cherry, ridichi, cateva capsuni desert
Cina: conserva de sardine in ulei, o salata mare cu de toate
Off, oare cand o sa va anunt si eu ca-s ?
violeta70 spune:
Buna fetelor!
Pai Puskin ce mai astepti? Daca vrei nu mai astepta. Iti spun eu care acum regret, insa timpul inapoi nu-l mai pot da, asa ca acum platesc.
Va pup si va doresc un week-end cat mai placut!